עבור לתוכן

המעבד שלי חם או שאני מדמיין ?

Featured Replies

פורסם

יאללה אינטל, תעלו את הדותנים לדסקטופ במחירי דסקטופ.

• תגובות 45
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ידידי היקר

המעבד לך לא יושב על  70 מעלות אחרת המחשב היה נתקע מספר לא מבוטל של פעמים.

אני לא ממליץ לגעת בהיטסינק ושים לב למילה היט משמעה חום של המעבד בזמן שהוא פועל או שתקבל כוייה ביד כמו שקרה לך.

תבדוק בביוס ועוד תוכנות ואם מתברר שכולם כאן טועים כולל אני תקמה ארטיקסילבר5 עם פתרון קירור טוב פלוס או מעולה כמו הזלמן ותקרר קצת.

הבצלחה

פורסם

איי אני נהנה כאן עם 25-30 מנוחה 40-35 מאמץ

אייי איזה קרררר

פורסם

אני לא מבין איך לי בלי שום סידורים יש 20 מעלות עם אני יסדר כבלים אתם חושבים יהיה לי פחות אני מדבר על סליבינג כבלים עגולים לסדר קצת

פורסם

לא הגיוני שמעבדים יושבים על טמפרטורה של 20 מעלות ללא קירור מיים.

כל מי שאומר את זה או שמשקר או שלא יודע לקרוא נתונים מהמחשב.

תאמינו לי שיש לי אחלה של קירור ול20 לא זכיתי.

גם לחבר שלי שיש לו את הקירור הכי מפלצתי שיש למעבדי 64 עם מאורר 120 ממ עליו בפול ספיד לא מגיע מתחת ל28 וזה לא במאמץ.

אז אני מבקש לא לדבר שטויות

תודה

פורסם

אם אפשר להידחף עם שאלה (לא רציתי לפתוח ת'ראד ידש בשביל דבר כזה,איך המתחים האלו??

צירפתי תמונה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אחי יש לי 25 מעלות מנוחה ואני יעלה בקרוב צילום לפי הפוסט שעם הדלקת המחשב אחרי מנוחה של שעה שהמחשב דלוק או הביוס או לפני אברסט

ויש לי קרור של ספיר עם משחה ננוטרום 2

והמעבד קר a64 +3200

פורסם

בסדר, אז נגיד שזאת לא הטמפ האמיתית של המעבד - כולכם עיוורים מדי כדי לראות שאם הוא יכול להחזיק את היד שלו על הסינק של המעבד, אז הטמפ שלו היא מעל 50, ואם ממש כאב לו אחרי שהוא שם שם את היד לרגע, אז היא יכולה להיות גם 55-60. זה רק קצת עוזר לנו להבין מה הטמפ של הליבה, אפילו בלי לקרוא בביוס. חוץ מזה שכל הלוחות שקרנים פתולוגיים כשזה מגיע לטמפ ולפעמים גם למתחים.

אבל לפותח הת'רד, אחי! תגיד לנו מה כתוב לך בBIOS!

פורסם

ENTER תפסיק לשלוח הודעה אחרי הודעה, אם אתה רוצה יש כפתור שקוראים אותו "עריכה" תשתמש בו כדי להוסיף מילים או לשנות הודעה, במקום לפתוח אחת חדשה כל שניה!

ולמה שני דיונים באותו נושא?

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98902.msg835297;topicseen#msg835297

פורסם

ומה הטמפ' של החדר?

מתי אני רשמתי כזה דבר?  :-X

לא רשמת פשוט רציתי לענות לו ולחצתי על ציטוט של הודעה שלך במקום ואז אחרי זה עשיתי עריכה וכו'

פורסם

סתם בלי קשר...

מעבד של אינטל 2.4

עם מאוורר צמוד...אבל זה לא נראה לי אמיתי.

אבל מה החוכמה פה שהוא קריר ? כל משחק שאני מפעיל אחרי 10 דקות המחשב מתכבה. |:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

בסדר, אז נגיד שזאת לא הטמפ האמיתית של המעבד - כולכם עיוורים מדי כדי לראות שאם הוא יכול להחזיק את היד שלו על הסינק של המעבד, אז הטמפ שלו היא מעל 50, ואם ממש כאב לו אחרי שהוא שם שם את היד לרגע, אז היא יכולה להיות גם 55-60. זה רק קצת עוזר לנו להבין מה הטמפ של הליבה, אפילו בלי לקרוא בביוס.

צודק...יש לי P4 Northwood 2.4b והוא בדרך כלל על 37 מעלות ואני נוגע בסינק וזה חמים כזה...אבל לא כמו שהוא מתאר! לקבל כוייה ! אז זה ממש חם!

פורסם

יש פה חבורה של מצחיקולים

ברור שברגע שנפתח את המחשב המעבד יישב על מקסימום טמ"פ החדר משום שהוא לא מתחמם!

לגבי לוחות האם תורידו תוכנה כמו סנדרה ובדקו

טמ"פ סבירה היא בין 30-45 במנוחה

ו45-55 במאמץ ארוך של פריים95

פורסם

סתם בלי קשר...

מעבד של אינטל 2.4

עם מאוורר צמוד...אבל זה לא נראה לי אמיתי.

אבל מה החוכמה פה שהוא קריר ? כל משחק שאני מפעיל אחרי 10 דקות המחשב מתכבה. |:

אין פלא שהAIDA\EVEREST קורא 10 מעלות למעבד, ה ASUS P4S533 זה לוח אם בעייתי מבחינת קריאת הסנסור, מספר קטן של תוכנות יכולות לקרוא את הטמפרטורה כמו שצריך (אם אתה בעל המחשב, תנסה לעבוד עם ASUS PC PROB)

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מה אתה מתומתם? אם אתה מוציא את ההיטסינק המעבד יכבה את עצמו אחרי חצי דקה ואם הבייוס לא מוגדר היטב והוא לא יודע כמה זמן להשאיר את המחשב דלוק ויהיה דלוק יותר משתי דקות אז הוא ישרף!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים