עבור לתוכן

המעבד שלי חם או שאני מדמיין ?

Featured Replies

פורסם

תגיד לי שקניתה AMD באמת חשבתה שיהיה לך 20 מעלות איפה אתה חיי אבל 70 זה גם הרבה ל AMD :kopfpatsch:

• תגובות 45
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל הוא יכול להגיע ל20 מעלות עם זה קירור מים שנית כמה זה בדר"כ החום של המעבד הנ"ל?

פורסם

לי יש אינטל פנטיום 4 בלי סידור כבלים בלי סליבינג קירור מקורי ויש לי 20 מעלות לחבר שלי יש AMD והכל מסודר אצלו יש לו קירור ב 200 שקל ולו יש 30 מה יש פה לדבר

פורסם

יש לי מכשב תוב windows xp עם פנטיום 5 ויש לי מינוס 7 מאלות במכשב

ואחרי זה אומרים שבגיימר אין רמה :kopfpatsch:

פורסם

לי יש אינטל פנטיום 4 בלי סידור כבלים בלי סליבינג קירור מקורי ויש לי 20 מעלות לחבר שלי יש AMD והכל מסודר אצלו יש לו קירור ב 200 שקל ולו יש 30 מה יש פה לדבר

חחחח לך יש היטסינק טוב+ליבת נורת'ווד, או אחת אחרת... יש את המעבד ההוא, הפאדיחה ההיא, עם ה 1 מגה קאש... הוא זה כבר אופרה אחרת.

פורסם

יש לי מכשב תוב windows xp עם פנטיום 5 ויש לי מינוס 7 מאלות במכשב

ואחרי זה אומרים שבגיימר אין רמה   :kopfpatsch:

מה הקשר?

פורסם

צודק הוא באמת לא קשור

תגידו איפה אפשר ליקנות כבלים עגולים טובים שעובדים

ואיך לעשות סידור קבלים טוב כדי להוריד מעלות

פורסם

אין מצב שיש לך 20 מעלות, טמפ' החדר צריכה להיות בערך 15 (או פחות) מעלות וצריך להיות לך איזה XP120 + דאלטה :s07:

וצריך לנעול תנושא, כמה ספאם יש פה

פורסם

70 מעלות זה הרבה מאוד, כדאי שתכתוב את סוג המאוור שיש לך על המעבד, סטוק??

:screwy:

פורסם
תגידו איפה אפשר ליקנות כבלים עגולים טובים שעובדים

כל חנות מחשבים אמור להיות

פורסם

לי יש 20 מעלות מי שלא מאמין בעיה שלו פשוט :bash: :bash:

פורסם

בטח שזה הגיוני, כמובן תלוי באיפה אתה גר. אם הבארטון שלי ב OC ל 3200 עומד כרגע על 30 בעבודה עם מאוורר על מינימום אז כן, אפשרי.

פורסם

ומה הטמפ' של החדר?

כל חנות מחשבים אמור להיות

מתי אני רשמתי כזה דבר? :-X

פורסם

אצל חבר שלי פתחנו את הדלת של המרפסת והמארז שלו מאורר ויש לו אינטל 2.8 נורט'ווד ולוח של גיגהבייט ווואנטק אירופלואו על המעבד , ובשיא הקור היה לו 12מעלות(!!)

בכל מקרה , 70 זה הרבה מאוד , 30-20 בטוח לא אמור להיות לך , 50-55מעלות במאמץ זה סביר למעבד שלך(לפותח התארד) במנוחה הוא צריך להיות על 45-50(עם קירור סטוק כמובן)

פורסם

קודם כל שתבין, הטמפ' של המעבד הזה עם קירור סטוק היא 45-50.

שלא תצפה ל20-30 עם קירור סטוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים