עבור לתוכן

המעבד שלי חם או שאני מדמיין ?

Featured Replies

פורסם

5221-632390078043723824-1231123.jpg

זה אמור להיות ככה? :S כי 70 מעלות זה נחשב ל-חם .... יש שמה מאוורר עליו הכל אין לי מושג למה הוא חם כזה ....זה  כ"כ גרוע?

Field Value

CPU 70 °C (158 °F)

• תגובות 45
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרבה תוכנות ניטור לא יודעות לקרוא סנסורים בלוחות של gigabyte כמו שצריך

תבדוק אם התוכנה של gigabyte הנקראית easytune לחץ כאן

offtopic - ה12V מאוד נמוך אם גם בeasytune זה אותו דבר אז כדאי לקנות ספק חדש

פורסם
  • מחבר

התוכנה שאני מתשתמש טובה מאוד....נגעתי במעבד יש לי כוויה ביד :\ קניתי תנור לא מעבד מה זה:\ המעבד הוא

?Athlon 64 3000+ (S-754

אין לי מושג למה הוא מתחמם יש מאוורר הכל זה אמור להיות 20-30 מעלות ככה :\ בבקשה תעזרו לי

פורסם

האם ההיטסינק יושב כמו שצריך על המעבד? האם יש גריז תרמי בין המעבד להיטסינק? כלומר, אם המעבד חם וההיטסינק לא חם, אז יש בעיה במגע ביניהם.

פורסם

תבדוק אם התוכנה שאמרתי במקום להתווכח אני יודע מה שאני מדבר,ונראה לי שהתכוונת שנגעת בהיטסינק ולא במעבד עצמו

המעבד היה נשרף כבר בטפרטורה כזאת לחץ כאן ותבין

פורסם
  • מחבר

מה כבר אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה ל 20-25 מעלות (איך שצריך להיות) משהו כזה ?

ללכת אל הסניף שקניתי ממנו תמחשב וךלהגיד להם שילחליפו ? :\ או קירור אני לא יודע כבר יש עליו אחריות לשנה על כל המחשב כולה יש לי אותו חודש

פורסם
  • מחבר

עזרהההה בבקשה :-(

פורסם

מה כבר אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה ל 20-25 מעלות (איך שצריך להיות) משהו כזה ?

לכבות את המחשב ::)

פורסם
  • מחבר

נוו X-DUDE מה אתה עושה צחוק....??..... אני רוצה שיהיה לי טמפרטורה של 25-30 ככה שאני ישחק בו מה זה יתן לי שהוא יהיה סגור תגיד לי ... :(

מה הבעיה כבר יכולה להיות בבקשה עזרה אולי אני יפתח אותו היום או משהו לא יודע מה לעשות שמה

פורסם
  • מחבר

אנשים זה דחוף,בבקשה תעזרו :nixweiss: :'(

פורסם

קירור מים אבל כדאי שתקשיב לרון ותוריד את התוכנה כי 70 מעלות למעבד זה קצת מוזר

פורסם

זה התוכנה! זה לא המעבד...

כמו שאמרו לך כבר

בדוק בביוס או משהו

70 מעלות זה היה כבר נשרף, איפה נגעת? בהיטסינק או בליבה של המעבד עצמו? אם זה בליבה אז אל תתפלא כי זה אמור לרתוח ממש

פורסם

איך הוא אמור לגעת בליבה???

מה הוא יוציא את המאורר??? זה ישרוף את המעבד

פורסם

"התוכנה שאני מתשתמש טובה מאוד....נגעתי במעבד יש לי כוויה ביד :\ קניתי תנור לא מעבד מה זה:\"

איפה הוא נגע? אני עוד פעם שואל..

זה לא ישרוף, אם אתה שם מעבד איזה 2 דקות בלי היטסינק עדיין לא יקרה לו כלום

פורסם

תבדוק עם תוכנות אחרות קודם כל והכי טוב זה לבדוק מהביוס.

אם באמת הטמפרטורה כזאת חמה אולי יש באמת בעיה בחיבור של ההיטסינק והמעבד - כדי שתביא לחנות לרענן אותה ולא לעשות בעצמך (אם הם יעשו את זה בחינם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים