פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים זה אמור להיות ככה? כי 70 מעלות זה נחשב ל-חם .... יש שמה מאוורר עליו הכל אין לי מושג למה הוא חם כזה ....זה כ"כ גרוע? Field Value CPU 70 °C (158 °F)
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים הרבה תוכנות ניטור לא יודעות לקרוא סנסורים בלוחות של gigabyte כמו שצריך תבדוק אם התוכנה של gigabyte הנקראית easytune לחץ כאן offtopic - ה12V מאוד נמוך אם גם בeasytune זה אותו דבר אז כדאי לקנות ספק חדש
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר התוכנה שאני מתשתמש טובה מאוד....נגעתי במעבד יש לי כוויה ביד :\ קניתי תנור לא מעבד מה זה:\ המעבד הוא?Athlon 64 3000+ (S-754אין לי מושג למה הוא מתחמם יש מאוורר הכל זה אמור להיות 20-30 מעלות ככה :\ בבקשה תעזרו לי
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים האם ההיטסינק יושב כמו שצריך על המעבד? האם יש גריז תרמי בין המעבד להיטסינק? כלומר, אם המעבד חם וההיטסינק לא חם, אז יש בעיה במגע ביניהם.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים תבדוק אם התוכנה שאמרתי במקום להתווכח אני יודע מה שאני מדבר,ונראה לי שהתכוונת שנגעת בהיטסינק ולא במעבד עצמו המעבד היה נשרף כבר בטפרטורה כזאת לחץ כאן ותבין
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מחבר מה כבר אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה ל 20-25 מעלות (איך שצריך להיות) משהו כזה ?ללכת אל הסניף שקניתי ממנו תמחשב וךלהגיד להם שילחליפו ? :\ או קירור אני לא יודע כבר יש עליו אחריות לשנה על כל המחשב כולה יש לי אותו חודש
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מה כבר אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה ל 20-25 מעלות (איך שצריך להיות) משהו כזה ? לכבות את המחשב :
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מחבר נוו X-DUDE מה אתה עושה צחוק....??..... אני רוצה שיהיה לי טמפרטורה של 25-30 ככה שאני ישחק בו מה זה יתן לי שהוא יהיה סגור תגיד לי ... מה הבעיה כבר יכולה להיות בבקשה עזרה אולי אני יפתח אותו היום או משהו לא יודע מה לעשות שמה
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים קירור מים אבל כדאי שתקשיב לרון ותוריד את התוכנה כי 70 מעלות למעבד זה קצת מוזר
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים זה התוכנה! זה לא המעבד...כמו שאמרו לך כברבדוק בביוס או משהו70 מעלות זה היה כבר נשרף, איפה נגעת? בהיטסינק או בליבה של המעבד עצמו? אם זה בליבה אז אל תתפלא כי זה אמור לרתוח ממש
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים "התוכנה שאני מתשתמש טובה מאוד....נגעתי במעבד יש לי כוויה ביד :\ קניתי תנור לא מעבד מה זה:\"איפה הוא נגע? אני עוד פעם שואל..זה לא ישרוף, אם אתה שם מעבד איזה 2 דקות בלי היטסינק עדיין לא יקרה לו כלום
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים תבדוק עם תוכנות אחרות קודם כל והכי טוב זה לבדוק מהביוס.אם באמת הטמפרטורה כזאת חמה אולי יש באמת בעיה בחיבור של ההיטסינק והמעבד - כדי שתביא לחנות לרענן אותה ולא לעשות בעצמך (אם הם יעשו את זה בחינם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.