עבור לתוכן

עזרה, רשת ללא ראווטר ,עם כבל מוצלב

Featured Replies

פורסם

אנשים,

יש לי כרטיס רשת ויש לי רשת אבל היא לא פועלת זה איזה משהו בהגדרות בטח, ניסיתי לשחק איתן קצת אבל זה עדיין לא עובד, רשום לי כשאני לוחץ על הקיצור דרך למחשב השני : [glow=red,2,300]"אין אפשרות גישה אל Tomer02\\. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה.

נתיב הרשת לא נמצא."[/glow]

ואני לא טמבל, כתוב בחיבורי רשת Local Area Connection זמין, יש לי כבר שמחובר בין שני המחשבים ולא ראווטר

אהה וכמובן שגם האינטרנט במחשב השני לא פועל כי אין לי רשת עדיין.

תעזרו לי בבקשה?

פורסם

יש לך XP?  תנסה להריץ וויזארד (אשף) רשת, אולי התקנת פיירוול כלשהו לאחרונה??   

ועדיף להדליק את השרת לפני הקליינט אם זה חיבור ישיר בין מחשבים ...  (לא ממש מדויק אבל תנסה את זה.. ).

פורסם
  • מחבר

מה?? "להדליק את השרת לפני הקליינט אם זה חיבור ישיר בין מחשבים "?? דבר ראשון זה xp דבר שני זה עם חיבור מוצלב, דבר שלישי הורדתי את הפייוול של ווינדווס, 4, הורדתי את האינטרנט סקיוריטי,מזה אשף רשת? מאיפה אני מוריד ואיך זה פועל? זה באמת לא כזה מדוייק כי לא הבנתי כלום

פורסם

לך לחיבורי הרשת ותעבוד עם האשף של הקמת רשת בייתית או משרדית קטנה

ותעבוד עם מדריך, אני בטוח שתמצא

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה וקורה מה שאמרתי לכם, כשאני גם מנסה להכנס לאינטרנט במחשב השני (המודם מחובר למחשב הזה) אז זה לא נכנס ועושה לי הודעה של

ללחוץ connect או stay offline וכשאני עושה connect זה מנסה להתחבר לאינטרנט אבל המודם לא אצלו, הוא לא מתחבר דרך הרשת מהמחשב השני...

פורסם

תגדיר IP סטטי בשני המחשבים ותבדוק פינג בין שניהם. אחר"כ תשתף את החייגן של האינטרנט במחשב א' ובמחשב ב' אתה אומר לו שיתחבר בLAN וושיזהה בצורה אוטמטית את ההגדרות. ועוד פעם שתבין - תשיג מדריך!

פורסם

הבנתי שאין אינטרנט, אבל האם יש שיתוף קבצים\קשר בין המחשבים?

הנה הסטיקי של פורום רשתות לICS אם זה יעזור לך: לחץ כאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים