פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים אנשים,יש לי כרטיס רשת ויש לי רשת אבל היא לא פועלת זה איזה משהו בהגדרות בטח, ניסיתי לשחק איתן קצת אבל זה עדיין לא עובד, רשום לי כשאני לוחץ על הקיצור דרך למחשב השני : [glow=red,2,300]"אין אפשרות גישה אל Tomer02\\. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה.נתיב הרשת לא נמצא."[/glow]ואני לא טמבל, כתוב בחיבורי רשת Local Area Connection זמין, יש לי כבר שמחובר בין שני המחשבים ולא ראווטראהה וכמובן שגם האינטרנט במחשב השני לא פועל כי אין לי רשת עדיין.תעזרו לי בבקשה?
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים יש לך XP? תנסה להריץ וויזארד (אשף) רשת, אולי התקנת פיירוול כלשהו לאחרונה?? ועדיף להדליק את השרת לפני הקליינט אם זה חיבור ישיר בין מחשבים ... (לא ממש מדויק אבל תנסה את זה.. ).
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר מה?? "להדליק את השרת לפני הקליינט אם זה חיבור ישיר בין מחשבים "?? דבר ראשון זה xp דבר שני זה עם חיבור מוצלב, דבר שלישי הורדתי את הפייוול של ווינדווס, 4, הורדתי את האינטרנט סקיוריטי,מזה אשף רשת? מאיפה אני מוריד ואיך זה פועל? זה באמת לא כזה מדוייק כי לא הבנתי כלום
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים לך לחיבורי הרשת ותעבוד עם האשף של הקמת רשת בייתית או משרדית קטנהותעבוד עם מדריך, אני בטוח שתמצא
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מחבר עשיתי את זה וקורה מה שאמרתי לכם, כשאני גם מנסה להכנס לאינטרנט במחשב השני (המודם מחובר למחשב הזה) אז זה לא נכנס ועושה לי הודעה שלללחוץ connect או stay offline וכשאני עושה connect זה מנסה להתחבר לאינטרנט אבל המודם לא אצלו, הוא לא מתחבר דרך הרשת מהמחשב השני...
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים תגדיר IP סטטי בשני המחשבים ותבדוק פינג בין שניהם. אחר"כ תשתף את החייגן של האינטרנט במחשב א' ובמחשב ב' אתה אומר לו שיתחבר בLAN וושיזהה בצורה אוטמטית את ההגדרות. ועוד פעם שתבין - תשיג מדריך!
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים הבנתי שאין אינטרנט, אבל האם יש שיתוף קבצים\קשר בין המחשבים?הנה הסטיקי של פורום רשתות לICS אם זה יעזור לך: לחץ כאן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.