פורסם 2002 ביוני 1823 שנים טוב אני משתמש במערכת הפעלה WINDOWS XP (את שאר המפרט ניתן לראות ב"מפרט מחשב")והיום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוינדוז עלה... ואז פתאום קובץ על הזמן חלון של CMD פעם ב5 שניות ונסגר כל איזה חצי שניה...ככה בקביעות!אני מנסה להיכנס למשחק ואז זה כל הזמן מוציא אותי וזה ממש מציק!!!הבעיה הזאת קרתה רק היום בבוקר.. אתמול ובחיים שלי זה לא קרה לי.בבקשה תעזרו לי איך אני נפתר מהסיוט הזה!?
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים מחבר אוי ושכחתי להגיד שכשאני מחובר לאינטרנט כמו עכשיואז הCMD כבר לא קופץאבל כשאני מתנתק אז הוא שוב חוזר
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים נידמי לי שאיזשהיא תוכנה מנסה כול הזמן להתחבר לאינטרנט תנבה להוריד את כול התוכמות שפועלות כשהמחשב עולה.
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים מחבר אני התכוונתי לזה שהCMD לא קופץ כשאני מחובר לאינטרנט...כשאני לא מחובר הוא פשוט קופץ כל הזמןוהוא לא מנסה להתחבר
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים תעשה ככה (על אחריותך בלבד).פתח את C:\windows\system.iniותגיד לי איזה קובץ רשום שמה בShell =
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים זה יכול להיות טרויין ממש ממש פרימיטיבי תבדוק ברג'יסטרי אם יש תוכנות לא מוכרות בstartup.......
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים זה יכול להיות טרויין ממש ממש פרימיטיבי תבדוק ברג'יסטרי אם יש תוכנות לא מוכרות בstartup.......למה לסבך אותו?רוב הסיכויים שאם הוא ידע איך הוא כבר היה בודק בעצמו...אפשר פשוט להכנס לMSCONFIG ולבדוק, זה הרבה יותר פשוט ומכיל את כל הדברים שיש ברג'יסטרי (של ההפעלה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.