פורסם 2002 ביוני 1723 שנים שלום לכם אנשים יפים ויקרים ...החלטתי לפנק את עצמי קצת אז קניתי לי מכונה חדשה , Asus A7n266-e Mother board , N-Force chipset AMD xp 1700 Samsung DDR 256 Mb , one unit ומארז ג'נריק שעבר התעללות קשה ומקצה שיפצורים מטורף ... הוכנסו בו 4 מאווררים , 80X3 מ"מ ( שניים בחזית , אחד מאחורה ) ועוד מאוורר 100 מ"מ בגג של המארז שמוציא אוויר .על המעסד יש לי מאוורר שאני לא יודע איך קוראים לו , של THERMALTAKE , יש לו גוף קרור עגול בצבע צהוב-כתום מטלי ובתוך הגוף קרור העגול ישנו מאוורר , אני אצל אותו ואשים תמונה ... אם מישהי מזהה בבקשה שיגיד לי את השם שלו .אהה ... ובין המעבד לגוף קירור של המאוורר אין שום משחה או משהו מפריד , זה תקין ?הטמפ' הממוצעת של המעבד היא 49-50 מעלות , ושל הלוח כ 30-35 ... זה בסדר ?השאלה המרכזית שלי היא - איזה מאוורר טוב יותר , מה שיש לי על המעבד כרגע ( משהו של THERMALTAKE ) או המקורי שהגיע עם המעבד (מקורי של AMD ) ? האם הטמפ' נורמליות ? יש דרך להוריד אותן ? אני רשלח בקרוב תמונות של המוד הזמני של המארז שלי ... אני אודה לכם על כל תגובה ... דרך אגב , למישהו יש מושג למה שימושיים כל הפיצ'רים של הלוח הזה ?!?!?! יש לו המון אפשרויות לשחק עם כל מיני מתחים וכל מיני דברים שאני ממש לא מבין למה הם טובים !אוהב אתכם תמיד ... Quick .
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים או שיש לך golden orb או DARGON ORB....הוא רועש?הטמפרטורות בסדראם אתה רוצה גוף קירור יותר טוב אז הslk600 או הax7 של tharmel right
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר לדעתי הוא לא רועש ...הוא בצורה של כוס קטנה ממתכת , שהצלעות קרור הולכות בסיבוב אלכסוני .כתוב עליו איפשהו איך הוא נקרא ?הוא עדיף מהמאוורר המקורי של המעבד ? אין משחה טרמית בין המעבד לגוף קירור ... זה לא הורס ?אתה מכיר את השטויות שיש ללוח שלי ? כל ההגדרות ביוס המוזרות שם ? אני רוצה להתנצל בפני כולם ... אני קצת חדש , אז בטעות שמתי 2 הודעות בפורום ! מצטער ... אני צ'ונג , תבינו ! :AR15:
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים סביר להניח שהוא יותר טוב מהמקוריאם תצלם ותשלח אני אגיד לך בבירור איזה דגם זהההגדרות שאתה לא מבין..... שלח לפה נראה כבר מה נעשה
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר אני אשלח תמונה בהקדם ....בוא נשאל אחרת , איך אני משתעשע עם הלוח ... ? מה אני כן יכול לעשות איתו ? מה זה כל ההגדרות של המתחים ? איך אני גורם לדבר הזה למצות את עצמו ?
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים אנחנו מכירים את כל הלוחות ;Dמה שאתה לא מבין תשאללשאלתך כיצד למצות את המערכת..... תעלה קצת את הfsb נגיד ל140אבל תבדוק שלא חם מדי למעבד שלך
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מחבר אנחנו מכירים את כל הלוחות ;Dמה שאתה לא מבין תשאללשאלתך כיצד למצות את המערכת..... תעלה קצת את הfsb נגיד ל140אבל תבדוק שלא חם מדי למעבד שלךיש לך הצעות ? אני מוכן לנסות ...חם מדי ? בנתיים הוא לא מתלונן ... תגדיר חם ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.