פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים שלום אנשים, תשמעו אני משתגע, נמחק לי הכרטיס קול, הוא קיים כמובן אבל לא מותקן, לא יודע מי מחק אולי אח שלי הקטן אבל בכל מקרה אין לי מושג איפה הדיסק ואני צריך שמישהו יתן לי איזה אתר שאני אוכל להוריד את ההתקנה, חבר שלי אמר שיש אתרים שאפשר להוריד את ההתקנה, כאילו כמו ההתקנה של הדיסק, בדקתי בהודעה הראשונה בפורום שרשום על אתרים להורדת דרייברים ולא מצאתי, אין לי מושג מה השם של הכרטיס קול אני משתגע, אני גומר משחקים בלי קול במחשב חחח, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו מכיר איזה אתר או משהו
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים מצטער בן אדם, אבל ככה אי אפשר, תנסה הכול דרך אפשרית למצוא או להיזכר ,בשמו של הכרטיס הקול שלך.!
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים הוא מובנה על הלוח-אם? אם כן אז תגיד איזה לוח-אם יש לך ותחפש דרייברים ללוח-אם ויתקין בנוסף גם את הכרטיס קול. אם הוא לא מובנה עוד יותר טוב, תפתח את המחשב ותסתכל איזה כרטיס ואיזה דגם ותריץ חיפוש בגוגל ותמצא את בקשתך
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים מחבר א', אין לי מושג איזה לוח אמ יש לי,ב', אני עכשיו אפתח את המחשב אבל אין לי מושג איפה נמצא הכרטיס קול בפנים ואיפה רשום את השם שלו
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים ת'סתכל עלהכרטיס קול,מקסימום תוציא אותו ותראה שכתוב עליו באיזהשהו מקום את שם הכרטיס קול!.איך לך את החשבונית של קנית המחשב, שם תוכל לדעת איה לוח יש לך?? :s05:
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים אם הכרטיס קול מובנה על הלוח ואין לך כרטיס קול pci אז פשוט תברר מה הדגם של הלוח אם תוכנהלחץ כאן כנס לmainboard information manufacturer = יצרןmodel = דגםבאתר של היצרן לוח אם תמצא כל מה שצריך
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים מחבר בדקתי לפי התוכנה ורשום שהכרטיס קול הוא MPU-401של: Microsoftהלכתי והורדתי את העידכון או מה שזה לא יהיה של הדרייבר ועכשיו פתחתי קובץ ראר עם 3 קבצים שאין לי מושג איפה לשים אותם
פורסם 2004 בדצמבר 1721 שנים מחבר בדקתי את הלוח אם וזה מצא:manufacturer: phoniex(epox)Modale: springdale-PeChipSet: intel 865/848(springdale)בדקתי את המקום של הכרטיס קול וזה מצא:Device Name: Mpu-401Manufacturer: microsoftVersion: 5.10Product ID:103\1Wtf?!אין לי מושגגגגג מה לעשות, נכנסתי למלא אתרים, חיפשתי דברים למרות שלא הייתי בטוח מה אני מחפש, מה לעשות עכשיו?
פורסם 2004 בדצמבר 1821 שנים אוליי זה זה אבל אני לא מבטיח כלום.http://www.epox.com.tw/eng/download.php?t=U0wyRnpjMlYwY3k4eU1EQTBMekV3THpFeUwyUnlhWFpsY2pjMU5qVTBNamN3TVRjdWVtbHdQVDA5VWtWQlRGUkZTMTlCVlVSSlQxOVdNeTQyTVE9PUM%3Dתנסה להוציא עוד מידע על הלוח כי זה לא הביא את הדגם המדוייק.אוליי תנסה עוד תוכנה למשל Everest.
פורסם 2004 בדצמבר 1821 שנים תנסה למצוא את הדגם המדויק של הלוח, ולבחור אותו כאן:http://www.epox.com.tw/eng/support.phpהלוח שלך צריך להיות אחד מדגמי ה EP-4PDA
פורסם 2004 בדצמבר 1821 שנים מחבר הלוואי שהייתי מצליח למצוא את הדגם המדויק רק שאין לי את הקבלה, אני לא רואה שום דר כתוב בתוך המחשב, ניסיתי עם התוכנה sandra ובסנדרה רשום את מה שהראתי לכם לפני כמה הודעות.. כנראה שאתה צודק שזה אחד מאלה אבל אין בסנדרה שום זכר לדגם שהזכרת
פורסם 2004 בדצמבר 1821 שנים כאן http://www.epox.com.tw/eng/support.php?ps=218&type=2 יש דרייבר קול של רילטק, אתה יכול לנסות להתקין אותו. זה הכי קרוב למה שיש לך שהצלחתי למצוא.
פורסם 2004 בדצמבר 1821 שנים מחבר אחלה, אתה סוס , תודה, אני אנסה עכשיו בתקווה שזה יעבוד, אבל מה זאת אומרת זה הכי טוב שהייתי יכול למצוא? איך ידעת מה לקחת? וזה אומר שזה פחות טוב ממה שאמור להיות לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.