עבור לתוכן

התקנת כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

תשמעו אני משתגע, נמחק לי הכרטיס קול, הוא קיים כמובן אבל לא מותקן, לא יודע מי מחק אולי אח שלי הקטן :kopfpatsch:אבל בכל מקרה אין לי מושג איפה הדיסק ואני צריך שמישהו יתן לי איזה אתר שאני אוכל להוריד את ההתקנה, חבר שלי אמר שיש אתרים שאפשר להוריד את ההתקנה, כאילו כמו ההתקנה של הדיסק, בדקתי בהודעה הראשונה בפורום שרשום על אתרים להורדת דרייברים ולא מצאתי, אין לי מושג מה השם של הכרטיס קול

אני משתגע, אני גומר משחקים בלי קול במחשב חחח, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו מכיר איזה אתר או משהו

פורסם

מצטער בן אדם, אבל ככה אי אפשר, תנסה הכול דרך אפשרית למצוא או להיזכר ,בשמו של הכרטיס הקול שלך.!

פורסם

הוא מובנה על הלוח-אם?

אם כן אז תגיד איזה לוח-אם יש לך ותחפש דרייברים ללוח-אם ויתקין בנוסף גם את הכרטיס קול.

אם הוא לא מובנה עוד יותר טוב, תפתח את המחשב ותסתכל איזה כרטיס ואיזה דגם ותריץ חיפוש

בגוגל ותמצא את בקשתך :D

פורסם
  • מחבר

א', אין לי מושג איזה לוח אמ יש לי,

ב', אני עכשיו אפתח את המחשב אבל אין לי מושג איפה נמצא הכרטיס קול בפנים ואיפה רשום את השם שלו

פורסם

ת'סתכל עלהכרטיס קול,מקסימום תוציא אותו ותראה שכתוב עליו באיזהשהו מקום את שם הכרטיס קול!.

איך לך את החשבונית של קנית המחשב, שם תוכל לדעת איה לוח יש לך?? :s05:

פורסם

תסתכל לאיפה מחוברים הרמקולים (מאחורה).

פורסם

אם הכרטיס קול מובנה על הלוח ואין לך כרטיס קול pci אז פשוט תברר מה הדגם של הלוח אם תוכנה

לחץ כאן כנס לmainboard information

manufacturer = יצרן

model = דגם

באתר של היצרן לוח אם תמצא כל מה שצריך

פורסם
  • מחבר

בדקתי לפי התוכנה ורשום שהכרטיס קול הוא

MPU-401

של: Microsoft

הלכתי והורדתי את העידכון או מה שזה לא יהיה של הדרייבר ועכשיו פתחתי קובץ ראר עם 3 קבצים שאין לי מושג איפה לשים אותם

פורסם

תבדוק מה הדגם של הלוח אם שלך כי אין כרטיס קול כזה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הלוח אם וזה מצא:

manufacturer: phoniex

(epox)

Modale: springdale-Pe

ChipSet: intel 865/848(springdale)

בדקתי את המקום של הכרטיס קול וזה מצא:

Device Name: Mpu-401

Manufacturer: microsoft

Version: 5.10

Product ID:103\1

Wtf?!

אין לי מושגגגגג מה לעשות, נכנסתי למלא אתרים, חיפשתי דברים למרות שלא הייתי בטוח מה אני מחפש, מה לעשות עכשיו?

פורסם

אוליי זה זה אבל אני לא מבטיח כלום.

http://www.epox.com.tw/eng/download.php?t=U0wyRnpjMlYwY3k4eU1EQTBMekV3THpFeUwyUnlhWFpsY2pjMU5qVTBNamN3TVRjdWVtbHdQVDA5VWtWQlRGUkZTMTlCVlVSSlQxOVdNeTQyTVE9PUM%3D

תנסה להוציא עוד מידע על הלוח כי זה לא הביא את הדגם המדוייק.

אוליי תנסה עוד תוכנה למשל Everest.

פורסם

תנסה למצוא את הדגם המדויק של הלוח, ולבחור אותו כאן:

http://www.epox.com.tw/eng/support.php

הלוח שלך צריך להיות אחד מדגמי ה EP-4PDA

פורסם
  • מחבר

הלוואי שהייתי מצליח למצוא את הדגם המדויק רק שאין לי את הקבלה, אני לא רואה שום דר כתוב בתוך המחשב, ניסיתי עם התוכנה sandra ובסנדרה רשום את מה שהראתי לכם לפני כמה הודעות.. כנראה שאתה צודק שזה אחד מאלה אבל אין בסנדרה שום זכר לדגם שהזכרת

פורסם
  • מחבר

אחלה, אתה סוס :xyxthumbs:, תודה, אני אנסה עכשיו בתקווה שזה יעבוד, אבל מה זאת אומרת זה הכי טוב שהייתי יכול למצוא? איך ידעת מה לקחת?

וזה אומר שזה פחות טוב ממה שאמור להיות לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים