עבור לתוכן

מה זה FSB?

Featured Replies

פורסם

מה זה FSB חשבתי שזה המהירות של הלוח אם אבל נראה לי שזה לא, נכון?

תקנו אותי

פורסם

לא ממש

fsb= front side bus

מהירות שמתקשרים כמה מהרכיבים על הלוח

פורסם

אם אתה מעלה אותו אתה מעלה את מהירות המעבד והזכרונות לא כמו העלת המכפלה שהיא מעלה רק את מהירות המעבד

פורסם

אם אתה מעלה אותו אתה מעלה את מהירות המעבד והזכרונות לא כמו העלת המכפלה שהיא מעלה רק את מהירות המעבד

מה זה קשור הוא שאל מזה ולא מה קורה אם מעלים את זה!!!!!!!!!!!

ודרך אגם זה פשוט המהירות שבה מתקשרים כמה חלקים על הלוח (כמו שאמרו לפניי) וגם המהירות שהמעבד מתקשר עם הלוח ובגלל זה המעבדים החדשים של אינטל מעבירים 4.2gb לשנייה חעומת היישנים שהעבירו 3.2gb בשנייה

פורסם

תנו עוד מידע אני מעלה גם את אפיק הPci & Agp ?

פורסם

מה זה קשור הוא שאל מזה ולא מה קורה אם מעלים את זה!!!!!!!!!!!

ודרך אגם זה פשוט המהירות שבה מתקשרים כמה חלקים על הלוח (כמו שאמרו לפניי) וגם המהירות שהמעבד מתקשר עם הלוח ובגלל זה המעבדים החדשים של אינטל מעבירים 4.2gb לשנייה חעומת היישנים שהעבירו 3.2gb בשנייה

זה היה ליידע כללי אז אם יש לך בעיה עם זה יחתיכת **** אתה יודע לאן ללכת

::flipa::flipa::flipa::flipa::flipa::flipa::flipa::flipa::flipa::flipa::flipa::flipa::flipa: :flipa

פורסם

תירגע

פה זה לא רוטר עם ספאמינג משוגע

פורסם

טוב...

מצטער

פורסם

אבל הוא לא שאל לידע כללי אלה רק מה זה אז לך

:flipa:

פורסם

אבל הוא לא שאל לידע כללי אלה רק מזה אז לך

:flipa:

:kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch:

פורסם

לא משנה מה תגיד זה לא ישנה את העובדה שזה לא מה שהוא שאל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

Front Side Bus הוא קוו התקשורת שבין המעבד לבין הגשר הצפוני, הגשר הצפוני אחראי לטפל בפניות לזיכרון עבור המעבד.

מהירות ה Front Side Bus היא המהירות בה מתקשר המעבד עם הגשר הצפוני.

Regrads, יוסי בן חיים IIB.

פורסם

לא משנה מה תגיד זה לא ישנה את העובדה שזה לא מה שהוא שאל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לעזאזל מה איכפת לך שעונים דברים שקשורים על השאלה אבל לא ישירות אליה אז תלך ל****** מה מפריע לך אני לא מבין בשביל זה קיים הפורום כדי לעזור לאנשים וללמוד אם זה מפריע לך אז אל תיכנס לת'רד או לפורום בכלל

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

פורסם

לעזאזל מה איכפת לך שעונים דברים שקשורים על השאלה אבל לא ישירות אליה אז תלך ל****** מה מפריע לך אני לא מבין בשביל זה קיים הפורום כדי לעזור לאנשים וללמוד אם זה מפריע לך אז אל תיכנס לת'רד או לפורום בכלל

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

:kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch:

ובמקרה ולא ראיתה לב זה רק לך כי אתה היחיד שסתם אומר דברים שלא קשורים

פורסם

הכי טוב שלא ארד לרמה שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים