עבור לתוכן

על איזה מארז אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

איזה שילוב מארז + ספק מומלץ להריץ מערכת של ATHLON64 939 עם RADEON9600PRO גם 2 הארד דיסק, צורב דיסקים וצורב DVD.

חשוב לי:

1. שקט (שהספק לא ירעיש ושהמארז יצליח כמה שיותר לחסום את הרעש מהמאוורים).

2. נקי (שבכל הפתחים יהיה מסנן אבק, יש הרבה באזור שלי).

3. ספק אמין שלא ישרף ויחזיק את המערכת טוב.

4. שיהיה תחלופת אוויר טובה, ושהטמפרטורות בפנים לא יהיו גבוהות מדי (יחסית למארזים אחרים).

יש את ה ANTEC SONATA BLACK PIANO שאני מבין שמגיע גם עם ספק TRUEPOWER 380W בגרסא עם מאורר אחד שקט, איזה עוד המצלות יש לכם ? (אני מעדיף שהשילוב של מארז+ספק לא יעלה כמו מחשב :)

פורסם

אני ממליץ על זה יותר זול מהפיאנו עם ספק יותר חזק. בנוי כמו ה-AMG ויותר זול משמעותית, גם תוכל לראות מקדימה את פתחי איוורור עם הפילטרים ששומרים על ניקיון. פתיחת המארז בידית.

לדעתי הוא גם נראה ממש טוב ליד הפיאנו.

פורסם

המלצתי היא לקחת את ה-Compucase 6A21-400 אשר עולה פחות מ-500 ש"ח ומגיע עם ספק 400W יחסית שקט (לא כמו ה-TRUE POWER אך שקט בכל זאת) של HEC.

פורסם
  • מחבר

אני ממש רוצה שקט, אין לי כח לכבות את המחשב כל לילה בגלל רעש ממאוררים.....

עוד המצלות או שאלו הדגמים המובילים?

פורסם

אתה חייב להחליט אם הנך מעוניין במחיר נורמלי או בשקט שכן שתי דרישות אלו לא עולות בקנה אחד. ספק ה-HEC נחשב לשקט יחסית למחירו.

פורסם
  • מחבר

נכון ש 800 ש"ח זה הרבה בשביל מארז + ספק (יחסית כמובן !!) אבל אם זה יתן לי כזה הבדל משמעותי ברעש, אני מעדיף לשלם את ה EXTRA.

פורסם

הבדלי הרעש זניחים בעיני ולא מצדיקים השקעה של 300 ש"ח נוספים.

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר אתרים באינטרנט שעשו השוואות בין הרעשים של המארזים השקטים? כי לי זה כן חשוב..

פורסם

זה:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4002

פלוס זה:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5383

יהיה מעולה מכל הבחינות, עם הפאן באס תוכל לשלוט על ארבעה מאוררים ולכוון אותם לעוצמה נמוכה בלילה.

אם אתה לא יכול להשקיע כזה סכום של כסף,

אז תלך על משהו כזה:

Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless 299.99

Thermaltake X-Controller Fan & Light Control Panel 139

Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Power Supply 339

סה''כ: 777.99 ¤

ייצא יפה, יעיל ושקט (במידת הצורך, על ידי כיוון עם הפאן באס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים