פורסם 2002 ביוני 1723 שנים אוקיי, הזמנתי מפנדה את ה Smart Fan 80mm של ThermalTake,אבל לצערי נגמר להם המלאי של זה.לאחר שלא הצלחתי למצוא מאוורר שישמש לי כתחליף,הגעתי לפיתרון:אני יקנה Volcano 7 וינתק ממנו את המאוורר (זה אותו המאוורר - הסמרט פן).והנה השאלה:זה אפשרי בכלל???ואם כן - איך המאוורר מוצמד לגוף קירור? עם דבק או ברגים או עם מה???
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים אני משתמש ב- AX7 ממש HSF מעולה ומומלץ אם הרעש לא מפריע לך קח את הדלתה 80 שבא יחד איתו אך ניתן גם לרכוש ללא מאורר דלתה (המרעיש)אני התקנתי עליו את ה- THERMALTAKE SMART FAN 80 זה שבא על ה-VOLCANO 7 עם גשש טמפ'גם שקט וגם מעולה בקירורתוכל לקנות בסימפלטק שהם גם היבואנים של ה- HSF AX7 (נחשב להיטסינק מטובים שקיימים היום)ישר לחנות
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים אני משתמש ב- AX7 ממש HSF מעולה ומומלץ אם הרעש לא מפריע לך קח את הדלתה 80 שבא יחד איתו אך ניתן גם לרכוש ללא מאורר דלתה (המרעיש)אני התקנתי עליו את ה- THERMALTAKE SMART FAN 80 זה שבא על ה-VOLCANO 7 עם גשש טמפ'גם שקט וגם מעולה בקירורתוכל לקנות בסימפלטק שהם גם היבואנים של ה- HSF AX7 (נחשב להיטסינק מטובים שקיימים היום)ישר לחנות ;D ;D
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר אני לא צריך HSF, יש לי כבר (GlobalWin CAK II 38)ואני יודע שהוולקנו 7 הוא חרא של HSF.אני רק רוצה את המאוורר.המאוורר לבד עולה יותר מכל הוולקנו 7, וחוצמזה - אין מאוורר לבד במלאי של פנדה.אז אני רק רוצה לדעת אם אפשר לנתק את המאוורר מההיט סינק
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר לא יודע...אולי אני יתעלל בו קצת... :AR15:או שאני ישתמש בו כדי לקרר את אחי/אחותי/גיסי/הכלב של השכנה/הצרצר של פינוקיו/החצ'קון של רוחמה/כל הנ"ל... ;Dאו שאני יהיה מלאך :saint: ויתרום אותו לאנשים נזקקים...במקרה הכי גרוע - הוא יהיה הרהיט החדש שלי...
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים גם לאנטק יש מאוורר "חכם" עם סנסור והכל, ולפי הנתונים שלו ושל ה-thermaltake הוא יותר טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.