עבור לתוכן

10 מכוניות העל היפות ביותר - עריכה*

Featured Replies

פורסם

לבוגאטי ווירון יש מנוע W16 עם 4 מגדשי טורבו :screwy:

אולי בגלל זה קוראים לי Veyron 16/4 :smile1:

• תגובות 58
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

overload על תערבב בין יופי של מכונית לגילה בכלל גיל של מכונית יכול הרבה פעמים להטעות הF1 מדהימה וזה לא משנה אם היא בת 20 30 40 או 5 שנים זה לא מוריד שום ערך אלה רק מוסיף לדעתי יצירה כזאת יוצרה לפני 15 שנים פשוט כול הכבוד למי שעיצב אותה.

אני חושב שאתה ממעיט יותר מידי מהF1 לא יודע מאיפה הבאת את הקטע של ההיגוי זה לא מכונית דראג אמריקאית זו מכונית שנועדה בשביל שהינהגו בה בכול מקום ובכול מסלול אני לא מאמין לדברים שכתבת ולא מעניין אותי מה אמר מי מטופ גיר שילמדו לנהוג בלי ABS וABחרא.

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על טכנולוגיות של בטיחות אני מדבר על טכנולוגיות שמשתמשים בהם במסלולי מרוצים של F1.

אתה רוצה להגיד לי ששומכר לא מבין גם?

אלה טכנולוגיות שמשפרות את הביצועים זה הכל, אין בזה שם דבר רע, זה רק טוב כמו מנוע יותר מתקדם או מערכת פליטה יותר יעילה.

בקשר להיגוי שלה, זה נכון וזה ידוע (לא רק בטופ גיר, למרות שאין סיבה לא ליסמוך על בן אדם שנהג בכל מכונית בעולם ואני חושב שהוא מבין מספיק).

זה גם ידוע שמכוניות חדשות טובות הרבה יותר על המסלול מהישנות כמו F1 F40 קונטש או דיאבלו, עם כל הכבוד שמגיע להם כי הם באמת מדהימות.

פורסם

טוב אם זה מה שאתה אומר אני מאמין(בקשר להיגוי).

בכול מקרה הF1 היא פלא טכנולוגי ומדהימה(יופי) בעיני למרות גילה המתקדם.

פורסם

אני יודע שהרבה לא אוהבים את המכונית הזאתי אבל זה גם מכונית מאוד טובה:

Dodge Viper(Venom שזה גרסה שעברה שיפורים למנוע ומגיעה עם 750 כ"ס או משהו כזה במקום 500 כ"ס

חוץ מזה המכונית שממש מוציא לי את העניים שאני רואה אותה היא:

Aston Martin DB9 היא אולי לא המכונית הכי מהירה אבל היא ממש יפה(לא מצאתי תמונה משהו אז...):

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

5-זה לא קשור אבל אני לא מבין איך בן אדם יכל להסתכל על האנזו ולהגיד בכנות שהוא חושב שהיצירה הזאת מכוערת :nixweiss: אבל אם זה מה שאתם חוושבים אז אני לא יתווכך...

אני לא חושב ככה...

לפי דעתי האנזו היא בין המכוניות היותר יפות שנוצרו.... :smile1:

ודבר שני, באופן כללי אני מאוד אוהד את פרארי, כל מכונית שלהם באופן אוטומטי אגדה...

המסורת, והעיצוב האיטלקי והייחודי שלה עושים את זה להרבה אנשים.

פורסם

רק חבל שזה רנדר..

לא יכול להוריד את העיניים מהדבר הזה..

ומה איתכם אף אחד לא אוהב פה BMW????

פרארי אנזו חמודה לא יותר מזה..

הפגאני מדהימה ללא ספק.. וכמובן המפלצת בוגאטי וריון...

קצת ישן אבל למבורגיני דיאבלו!!! שליטה מוחלטת אחת המגוניות היותר יפות שנוצרו אי פעם!

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

[ltr]UGLY! I hope nobody will ever make such a thing, it looks like a spacecraft with wheels, but at least it looks better than the Enzo.

and about all the american car fans. the american "sport" cars (muscle car) including the Viper where always good at going straight, cornering was always they're problem. the american sport cars are too heavy and too soft, which makes them twist when taking a corner at high speed. if anybody seen High Octane 4, they put a Ferrari 355 with around 400HP versus a Viper with around 500HP, and even with 100HP difference, they were neck to neck until the viper couldn't take the turn and flew off the cliff.[/ltr]

פורסם

הZ4/3 יא פשוט הרכב המושלם למאפיונר הנתניתי המצוי ולא יותר מזה היית יכול להראות מכוניות אחרות כמו סידרה 6 החדשה והמדהמה או הZ8 שהיא כבר מכונית יפיפייה אבל הדבר הזה לא.

פורסם
  • מחבר

Aston Martin DB9 היא אולי לא המכונית הכי מהירה אבל היא ממש יפה(לא מצאתי תמונה משהו אז...):

אני חושב שהואנקויש יפה יותר, יותר שרירית וספורטיוית מהDB9.

פורסם

בקשר לבוגאטי - נכון, המנוע הוא W16, טעות שלי... כנראה נהייתי סנילי...  :silly:

בקשר לאנזו - פשוט מכונית מכוערת. אני ממש לא מבין מה מוצאים בה. כשאמרתי שהיא דומה ל-F1 התכוונתי למכוניות המרוץ פורמולה1 (שומכר, האקינן...), לא למקלארן F1, אם מישהו חשב ככה.

הוויפר אכן בין המכוניות היותר יפות.  :)

אם מדברים על BMW, אין על ה-Z4 (תמונה קצת יותר מחמיאה) או ה-Z8 (כל אחת והייחוד שלה)...

פורסם
  • מחבר

עמדתי בת"א ליד הZ4, כמעט נפלתי :xyxthumbs:

פורסם

הייתי בגרמניה לפני שנה

יש שם כאלה כמו מאזדות פה

ופורשות כמו סוברואים פה

פורסם

מה הפלא ככה זה שZ4 עולה כמו מאזדה 6 בארץ, מישהו ראה מאזדה באירופה? אני ראיתי רק אחת לדוד שלי יש MX5 והוא לקח אותי לסיבוב איתה בפאריז היה נחמד חוץ ממנה לא ראיתי מאזדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים