עבור לתוכן

10 מכוניות העל היפות ביותר - עריכה*

Featured Replies

פורסם

הF1 היא פשוט פלא טכנולוגי לדעתי היא במקום הראשון, פשוט לא יאומן שהצליחו לייצר כזה דבר לפני 15 שנה ולייצר אותה על פס ייצור לכול דורש זה פשוט מדהים.

מה עם הבוגטי ווירון לדעתי מדהימה.

ה-F1 יצאה לאור בשנת 94. אם יש מכונית ממש מדהימה לפני 15 שנה היא הקונטאש. מכונית העל הראשונה!

מה עם הווירון??? יש לה בעיות חום רציניות וצריך לשנות את כל מבנה השלדה בשביל כניסות אוויר למנוע. עוד בעיה חמורה היא התפרפרות במהירויות הסופיות (406).

כבר עשרות אנשים הזמינו אותה ושילמו מקדמה של כ-300 אלף יורו מתוף מיליון יורו. הם צפויים לקבל אותה תוך חצי שנה.

• תגובות 58
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ה 907 בקלות

או ה SL55 AMG

פורסם

וזאת נראת לך מכונית על.... :nono:

פורסם

זאת מכונית יפה שאפ היה לי כסף הייתי קונה בלי ספק (כמובן אם הייתה ביצור המוני) ולדעתי היא כן !!!

פורסם

אני דווקא מאוד אוהב את הSLR של מרצדס-מקלארן.

פורסם
  • מחבר

באחת התוכניות של טופ גיר קלארקון אמר שלקניגסג אין ויזואליות מדהימה כמו למורסילאגו. והוא ראה את שניהם אז לך תתווכח איתו.

ממש לא איכפט לי מה הוא אומר.

הילד שם אמר שהסיטרואן מלפני 20 שנה היא המכונית הכי יפה בעולם, אז אתה לא תתוכך איתו? :s05:

הם בריטים, יש להם טפטים של פרחים בבית ורהיטים מלפני 300 שנה, מה הם מבינים.

פורסם

ממש לא איכפט לי מה הוא אומר.

הילד שם אמר שהסיטרואן מלפני 20 שנה היא המכונית הכי יפה בעולם, אז אתה לא תתוכך איתו?  :s05:

הם בריטים, יש להם טפטים של פרחים בבית ורהיטים מלפני 300 שנה, מה הם מבינים.

הסיטרואן DS נחשבת ל"מוצר" כביכול היפה ביותר שיצא במאה ה-20. היא הייתה ה"מאייבך" של 1955-1970 באו איתה הרבה פלאים טכנולוגיים.

פורסם
  • מחבר

אבל היא גם מכוערת.

ואני מדבר רק על זה.

(גם המיבאך לא מלכת יופי)

פורסם

למה בושה ללמבורגיני??? אז נכון היא איבדה הרבה מהקסם שלה בדרך אבל עכשיו אתה לא צריך להאבק בקלאץ' ובהתנהגות כמו בקונטאש ובדיאבלו. חוץ היא מובילה את לוח התוצאות של טופ גיר ואומרים שהיא הלמבורגיני הטובה ביותר. ואפשר לדעת מה בדיוק מיוחד באנזו? אומרים שהיא הפרארי היחידה שנראית ממש רע חוץ מזה שהיא עולה יותר מפי 3מהמורסילאגו אבל יש בעיה אחת הביצועים שלה לא פי 3 טובים.

ואנחנו באמת לא מקבלים תמונות.

אפרופו מקלרן, היא לא מי יודע מה יפה. אז נכון היא הייתה פעם המכונית המהירה בעולם אבל באה הקניגסג.

תיקון טעות.. האנזו מובילה את לוח התוצאות של טופ גיר

פורסם
  • מחבר

נכון, ב8 עשיריות אני חושב.

לא שזה משנה כי הלוח הזה לא אומר כלום, הבדל של שנייה עד 5 שניות יכל להיות בגלל השפעה של לחות ורוח וטמפרטורה במסלול.

זה טיפשי שהם חושבים שזה מה שמראה כמה המכונית טובה.

פורסם

איך אתה יודע??

אני מנסה למצוא תטבלה באתר שלהם ולא מוצא. אבל בעונה שהייתה באגו המורסילאגו הובילה.

ו-OVERLOAD זה יכול להראות כמה דברים מענינים כמו למשל שהאיוו יותר מהירה מ575 !

פורסם
  • מחבר

איך אתה יודע?

יש כל כך הרבה משתנים שיכולים להשפיע שפשוט אי אפשר להשוואת את התוצאות, אני מדבר על הבדלים של עד 5-6 שניות (לא יודע כמה עשתה האיוו יותר מה575)

בקשר ללוח, אני יודע בגלל שביום רביעי בערב היתה האנזו בתוכנית.

ולפי טופ גיר היא מכונית העל הטובה ביותר.

פורסם

[ltr]actually a harrier is in the top of the power lap chart with a lap time of around 30 seconds.

I know it's funny to hear a car from peguet called a supercar, but considering the GT40 is ford's I guess it's acceptable. besides the 907 concept got around 500HP, which is 100HP more than a Ferrari 360.

what about Japanese supercar?

like the  Nissan Skyline R34 GTR, Toyota Supra, Mitsubishi 3000GT, Honda NSX?[/ltr]

פורסם
  • מחבר

[ltr]actually a harrier is in the top of the power lap chart with a lap time of around 30 seconds.

I know it's funny to hear a car from peguet called a supercar, but considering the GT40 is ford's I guess it's acceptable. besides the 907 concept got around 500HP, which is 100HP more than a Ferrari 360.

like the Nissan Skyline R34 GTR, Toyota Supra, Mitsubishi 3000GT, Honda NSX?[/ltr]

30 שניות זה לא אפשרי האנזו זה דקה +

מה זה בכלל האריאר (אני מקווה שאתה לא מדבר על המטוס).

ה360 בכלל לא מתחרה של ה907 זאת ספורט וזאת "על", ואני חושב שלאנזו יש 650HP שזה 100 יותר מהGT40 ו50 יותר מהפורש הכי חזקה.

פורסם

[ltr]

like the  Nissan Skyline R34 GTR, Toyota Supra, Mitsubishi 3000GT, Honda NSX?[/ltr]

חלומות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים