פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים היילאחרונה עברתי להשתמש בתוכנת האימייל של מוזילה, Thunderbird.שמתי לב שבפיירפוקס יש כפתור של Read mail (0 new) ו-New message שעובד עם Thunderbird.השאלה שלי היא, בעיקרון, מה פירוש ה-"0 new" הזה... האם יש אפשרות להגיד לפיירפוקס לבדוק את חשבונות האימייל של thunderbird כל x זמן ?אני לא מצאתי אפשרות כזאת, ולכן זה נראה לי קצת מוזר שהוסיפו "0 new" ליד "read mail" (הרי כדי שיהיה משהו "חדש" אני חייב לפתוח את thunderbird, ואז הכפתור במילא מיותר).חיפשתי משהו שמקשר בינייהם גם בתור Extension, אבל לא מצאתי...מישהו יודע על זה משהו ?
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים אצלי זה פותח את האאוטלוקהאמת לא שמתי לב אם זה משתנה או לא כשיש לי דואר חדשעכשיו אני ינסה לשים לבעריכה*טוב אז זה לא עובדסתם פותח תאאוטלוק(או את תוכנת הדואר הדיפולט)בטח פונקציה עתידית או משהו כזהשלח להם מייל
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים זה כן עובד רק לא כפי שחשבתה שזה אמור לעבודאם יש לך אימיילים חדשים בתוכנת דואר הדיפולטית ,כאלה שהורדת אם התוכנת דואר ולא קראת אז זה אומר את המספר שלהם נניח יש 2 הודעות שלא קראת.. זה מה שזה מציג שםזה לא בודק תאימייל זה מציג את מספר ההודעות שלא נקראו
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים לפי זכרוני, הוא לוקח את המספר הזה, מאיזה REGISTRY KEY שבו תוכנות הדואר אמורות לעדכן את המספר שם (לא ברור לי איזה תוכנות תומכות בזה)...
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים אצלי זה פועל אבל רק מתי שאני נכנס לתוכנת אימייל מקבל את האימיילים ושאני יוצא ממנה ולא בדקתי את כולם אז הוא פשוט מראה כמה שעדיין נחשבים הודעות חדשותלא נראה כמו פונקציה הכי חשובה בתוכנה דיי מטופש לדעתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.