פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מדובר בCDROM ASUS X50.הסידי פעל עד אתמול במצב UDMA ופתאום הפך לפעול במצב PIO שמקשה מאוד על המעבדוהיא אפשר בקושי לבצע פעולות תוך כדי קריאה מהסידי.הוא מחובר יחד עם DVD של קראיטיב כפול 6 שפועל ב"מולטי וורלד DMA 2"הDVD הוא פרימרי מאסטר והCDROM מחובר כפרימרי סליבלמישהו יש רעיון כיצד אפשר לתקן את הבעיה?תודה.
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר עשיתי לסידי Uninstall ואחרי זה ריסטרט. וכשהמחשב עלה הוא שוב זהה את הסידי בתור PIO Mode בעוד שה-Transfer mode On DMA if avaliableעריכה: בביוס הוא מזוהה כUDMA 2
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים תתקין את ה VIA 4IN1 (בהנחה שיש לך באמת את ה ASUS A7V133).אם לא אז תתקין את הדרייברים שמתאימים לצ'יפסט שלך.
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים מחבר תתקין את ה VIA 4IN1 (בהנחה שיש לך באמת את ה ASUS A7V133).אם לא אז תתקין את הדרייברים שמתאימים לצ'יפסט שלך.יש לי באמת לוח A7V-133.... והתקנתי את הדריברים
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים קרה לי לא מזמן דווקא בעיקבות התקנת via4in1 (נראה לי שזה לא נחוץ יותר ???)תנסה קודם לבצע uninstall ואז(לכבות) לנתק את הכונן פיזיתלחבר כונן אחר לעלות את המחשב בחזרה ואז להחזיר את הcdאצלי זה עבד כשחיברתי את הcd לRAID והחזרתי לIDE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.