עבור לתוכן

שמו לי סמפרון במקום הaxp - מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

נו באמת, רבותיי - גם אם הבארטון אכן לא מיוצר יותר, זה לא אומר שלא קיים מלאי שלו...

שנית, קנית בארטון והאחריות שלך היא על בארטון (דאגת לקנות מעבד עם אחריות נכון?). אתה פשוט הולך לחנות ואומר להם - "קניתי בארטון והאחריות היא על הארטון ולא על כל מעבד amd שכתוב לו 2500 ומעלה..."

ממש כשם שאם היית קונה פיג'ו 106(אם אני לא מתבלבל בדגם) עם מנוע 1400 והיית מקבל אחת לא טובה, לא היית מסכים לקבל כתחליף פיג'ו אחרת משפחתית למשל עם מנוע 1400... רק כי רשום להן על המנוע את אותו מספר. מדובר במעבד אחר לחלוטין ולא במוצר שקנית - ממש כשם שלא היית מקבל פנטיום 4 כתחליף רק כי רשום לו 2.6 על המנוע!

אגב - חשוב לציין כי כל זה תקף רק אם המעבד שלך לא עבר abuse כלשהוא...

תום, זה פשוט לא נכון. ושאר החבר'ה, תפסיקו להטעות את הבחור.

כן, הסמפרון פחות טוב (אם כי לא בהרבה כמו שאתם מציגים), והברטון יותר טוב (בעיקר לOC האמת :) ). אבל, ברוב חנויות המחשבים והיבואנים שאני ראיתי יש סעיף מיוחד שמדבר על מה קורה אם אין יותר את החלק אצל המוכר, וגם לKSP יש כזה סעיף באחריות:

במידה ולא קיים המוצר או נפסק ייצורו תיתן החברה מוצר אחר שווה ערך בביצועיו ( בטווח של 10% ) למוצר הפגום.

עכשיו, זה לא יחודי אצל KSP, כמעט אצל כל יבואן או חנות בארץ ראיתי סעיף כזה. לדעתי, זה שסיפקו לו מעבד חלופי במקום ולא השאירו אותו בלי מחשב לאיזה חודשיים (כמו בהרבה מקומות אחרים בארץ שלנו...) שווה יותר מההבדל בין AXP לסמפרון.

אם אתה רוצה בכל זאת להתעקש, לך אליהם, תגיד שאתה מוכן לחכות (אתה באמת מוכן לחכות חודש חודשיים בלי מחשב) ותראה אם הם יסכימו להביא לך AXP מהספק שלהם...

• תגובות 32
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יכלו להגיד לו לפניי שהוא קנה שאין Barton2500+

וזה חבל, סמפרון זה כמו הדור הקודם לברטון : T-Bred

זה תלוי על איזה סוכן אתה נופל, שחבר שלי קנה מהחנות הזו ובחר חלקים, הוא בזמן אמת אמר לו שאין את X ותבחר Y..

פורסם
  • מחבר

Sempron 2800 = Athlon XP 2400

אתה רציני? יש לך משהו כדי להוכיח את זה? כי לפי מה שאני ראיתי ה2600 סמפרון והברטון 2500 די אותו דבר.

ולחכות חודש או חודשיים בלי מחשב זה די בעיה בשבילי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים