פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים האם קיים סורק שיודע לקבל אוסף של תמונות, ולסרוק אותם בצורה אוטומטית ?(כלומר, כמו שיש מכונות צילום שאפשר להניח בהן חבילה של דפים, והיא יודעת למשוך כל פעם דף ולצלם)אשמח לקבל גם לינק לרכישה.תודה.
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים אתה מדבר על נגטיבים או על סריקת דפיים?אם על סריקת דפים אז יש ל HP מספר פתרונות עם פידרים. התקציב הוא בסביבות ב 1000ש"חלחץ כאן
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים מחבר אני מדבר על סריקה של תמונות מהאלבום הישן :-)לא נגטיבים.אני רוצה פשוט להוציא את כל התמונות מהאלבומים הישנים של ההורים, ולסרוק את כולם.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אני כבר עשיתי את הסקר הזה ובסוף מצאתי את עצמי סורק את התמונות ידנית כמו עבד...פעם היו הרבה סורקים עם FEADER אבל כיום התצורה השולטת היא FLATBED. אני ביצעתי חיפושים גם בארץ וגם בחו"ל וראשית נתקלתי במעט מאד דגמים (2-3) ושנית המחיר שלהם היה בשמיים. אז בסוף ויתרתי.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר מדוע ? אבל אומרים פה שיש סורקים עם מתקן הזנה, היודעים לסרוק את כל התמונות בצורה אוטומטית.שאלה נוספת : אם לסורק יש מתקן הזנה לדפים (A4) והוא יודע לסרוק את כולם באופן אוטומטי (אחד אחד), זה אומר שאפשר לשים גם תמונות במתקן הזה ?
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מה דעתך על זה ?http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SCN&DRID=9202354הוא אמנם לא מקבל ערימה של תמונות במכה אחת, אבל הוא חוסך לך את הטירחה של להרים את המכסה ולמקם על הסורק תמונה חדשה בכל פעם. וגם המחיר לא בשמיים.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר תודה, אבל ממש לא אני מדבר על סריקה אוטומטית ממש. ראיתי שכמה מכשירים משולבים עושים זאת לדפים, לא הצלחתי עדיין להבין האם זה מתאים גם לתמונות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.