פורסם 2002 ביוני 1723 שנים שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98 אין לי איך לפרמט בFAT מה אני עושה ? כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ? אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98 אין לי איך לפרמט בFAT מה אני עושה ? כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ? אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים. איזה ענק
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר אוקיי אז אם לפני פורמט זה בסדר שהכל 0 אז נרגעתי כי פעם היה לי כזה מצב אבל עם אחד מפורמט!!!טוב יש לי אקס פי הכל טוב ויפהאיך בדיוק אני מפרמט בFAT32 אני אישית ראיתי רק NTFS
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים לוחץ על הכונן בעזרת לחצן ימני, נכנס לFORMAT, ובוחר בfiel system נדמה לי.. במה שמתאים לך, במקרה זה FAT32.
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר אם הוא היה מאפשר לי הייתי עושה את זהאבל האופצייה היחידה שיש לי שם זה NTFSשאלה! אני יכול לפרמט אותו עכשיו בNTFS ואחרי זה שוב לפרמט וזה יתן לי לבחור בFAT32 ?
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר כבר שמעתי לא פעם ולא פעמיים שזה עשה לאנשים סתם סיבוכים ובעיות וזה מיותראני לא צריך את זה תן לי רק את הFAT32 הישן והטוב
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים לפי מה שהבנתי אתה הולך להשתמש בו ב 98, אז הוא חייב להיות ב FAT32 כי 98 לא קורא NTFS.תתקין את הדיסק כדיסק בודד ותאתחל את המחשב מדיסקט איתחול, אז תפרמט אותו בדרך הישנה מדוס, תמיד עובד ;D
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים לפי מה שהבנתי אתה הולך להשתמש בו ב 98, אז הוא חייב להיות ב FAT32 כי 98 לא קורא NTFS.תתקין את הדיסק כדיסק בודד ותאתחל את המחשב מדיסקט איתחול, אז תפרמט אותו בדרך הישנה מדוס, תמיד עובד ;Dהוא הולך להשתמש באיכס פי (XP) וNTPS זה לא טוב...כי זה סיפור(למי שלא יודע) איך לפרמט את זה..והכי טוב גם לפי דעתיFAT32
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.