עבור לתוכן

הארד דיסק חדש ואני חושב שהוא עושה סרטים

Featured Replies

פורסם

שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98

אין לי איך לפרמט בFAT :( מה אני עושה ?

כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ?

אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה

עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.

פורסם

יש לך XP?

אם כן תפרמט איתו בFAT32

פורסם

שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98

אין לי איך לפרמט בFAT :( מה אני עושה ?

כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ?

אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה

עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.

איזה ענק

פורסם

בטח שלפני פירמוט הוא 0MB.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אם לפני פורמט זה בסדר שהכל 0 אז נרגעתי כי פעם היה לי כזה מצב אבל עם אחד מפורמט!!!

טוב יש לי אקס פי הכל טוב ויפה

איך בדיוק אני מפרמט בFAT32 אני אישית ראיתי רק NTFS

פורסם

לוחץ על הכונן בעזרת לחצן ימני, נכנס לFORMAT, ובוחר בfiel system נדמה לי.. במה שמתאים לך, במקרה זה FAT32.

פורסם
  • מחבר

אם הוא היה מאפשר לי הייתי עושה את זה

אבל האופצייה היחידה שיש לי שם זה NTFS

שאלה! אני יכול לפרמט אותו עכשיו בNTFS ואחרי זה שוב לפרמט וזה יתן לי לבחור בFAT32 ?

פורסם

לא , זה קצת יותר מסובך.

אני לא מבין מה הבעיה ב NTFS ולמה אתה מפחד מזה

פורסם
  • מחבר

כבר שמעתי לא פעם ולא פעמיים שזה עשה לאנשים סתם סיבוכים ובעיות וזה מיותר

אני לא צריך את זה תן לי רק את הFAT32 הישן והטוב

פורסם

טוב אם שמעת אני לא יתוכח.

אצלי במחשבים רק NTFS.

פורסם

לפי מה שהבנתי אתה הולך להשתמש בו ב 98, אז הוא חייב להיות ב FAT32 כי 98 לא קורא NTFS.

תתקין את הדיסק כדיסק בודד ותאתחל את המחשב מדיסקט איתחול, אז תפרמט אותו בדרך הישנה מדוס, תמיד עובד ;D

פורסם

לפי מה שהבנתי אתה הולך להשתמש בו ב 98, אז הוא חייב להיות ב FAT32 כי 98 לא קורא NTFS.

תתקין את הדיסק כדיסק בודד ותאתחל את המחשב מדיסקט איתחול, אז תפרמט אותו בדרך הישנה מדוס, תמיד עובד ;D

הוא הולך להשתמש באיכס פי (XP) וNTPS זה לא טוב...כי זה סיפור(למי שלא יודע) איך לפרמט את זה..והכי טוב גם לפי דעתי

FAT32

פורסם
  • מחבר

יאללה הכל מותקן ;D בינתיים ההארד דיסק עובד :smoke:

באנצ'מארקים בהמשך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים