עבור לתוכן

שאלה בקשר לאסטרטגיות בROME TOTAL WAR

Featured Replies

פורסם

זה משחק שהוא יחסית עוף מוזר, כמו ש HOMEWORLD היה בזמנו, זה משחק אסטרטגיה, אבל שלא דומה למשחקים אחרים מז'אנר זה....

אם לא היה לך ניסיון קודם בסדרת TOTAL WAR, הייתי ממליץ לך להוריד דמו (אם יש), או לבדוק את המשחק אצל מישהו אחר לפני שאתה קונה.

אני מאוד אהבתי את הראשון, כמובן שזה ממש יותר טוב, אבל זה דורש הרבה השקעה שאי לי כח.. (אני יחכה ל CIVILIZATION 4 :)

למשחק גם כמובן יש 2 מודים (כשאר אתה יכול לבחור לשחק או באחד מהם, או את שתיהם), הראשון זה באמת סטייל CIVILIZATION של ניהול מפה עם ערים והזזת צבאות, והחלק השני הוא כאשר אתה נלחם צבא מול צבא, נפתח לך החלק האסטרטגי של לוחמה סטייל WARCRAFT (אבל כמובן כמו שאמרו מקודם, הרבה יותר מפורט, מסיבי, מציאותי וכו'), שתיהם מהנים.

האמת שעכשיו נראה לי, זה מזכיר קצת את RISE OF NATIONS (מבחינת הדואליות של המשחקיות),אבל שוב זה שונה מאוד :)

פורסם

זה טוב אני אהבתי RISE OF NATION

פורסם

העקרון דומה, היישום שונה... אני אהבתי הרבה יותר את RISE OF NATION (כי מצב הלחימה שם היה יותר כמו WARCRAFT מאשר TOTAL WAR) ו WARCRAFT הוא משחק האסטרטגיה הכי אהוב אלי :)

פורסם

הגרפיקה די יפה.

אבל אני אישית שנאתי את המשחק הזה,הוא פשוט משעמם מדי.

אין הרבה אקשן.

וזה לא דומה ל גנרלס ו WARCRAFT.

לדעתי זה משחק גרוע.

יותר מדי מסובך ולא מובן.

אני אוהב משחקי אטרטגיה כמו גנרלס WARHAMMER.

RULE THE PC,

לדעתי אתה חייב לראות את המשחק הזה לפני שאתה קונה-כי אני יכול להצטער :o

פורסם

הבעיה היא שאין מקור חינמי למשחק

חיפשתי

ואני לא מדבר פה על WAREZ

באמת חיפשתי מקור חינמי

;)

פורסם

כזה קשה לחפש בגוגל "ROME TOTAL WAR DEMO" ? תוריד, תראה, תחליט.

או שתלך לחבר ותראה.

או שתוריד מ WAREZ ותעזוב אותנו...

פורסם
  • מחבר

WAREZ בעייתי (ולא לנעול כי זה משרת את הפורום) - כל הגרסאות הפרוצות של המשחק מלאות בבאגים, אין מה לעשות, תקנה.

פורסם

Cohortae Urbanae בד"כ שימשו את הרומאים לצרכים טקטים מיוחד, כיחידות קטנות יותר מלגיון לשימוש בשטחי קרב גמישים יותר, שבהם ללגיון אין כמעט שימוש.

פורסם

WAREZ בעייתי (ולא לנעול כי זה משרת את הפורום) - כל הגרסאות הפרוצות של המשחק מלאות בבאגים, אין מה לעשות, תקנה.

שטויות במיץ עגבניות....

פורסם
  • מחבר

שטויות במיץ עגבניות....

ניסיתי 3 גרסאות- באחת כל פעם שנכנסים לחלון של הסנאט המשחק קורס.

בשניה- כל פעם שקונים איזו יחידה המשחק קורס.

בשלישית יש כמה ערים שאסור לך להכנס אליהן כי המשחק קורס.

אולי יש עוד גרסאות- מה אני אגיד לך - תתחיל לחפש את כולן

פורסם

ניסיתי 3 גרסאות- באחת כל פעם שנכנסים לחלון של הסנאט המשחק קורס.

בשניה- כל פעם שקונים איזו יחידה המשחק קורס.

בשלישית יש כמה ערים שאסור לך להכנס אליהן כי המשחק קורס.

אולי יש עוד גרסאות- מה אני אגיד לך - תתחיל לחפש את כולן

תקשיב, אני לא יודע איזה וירוסים / דריברים / חומרה יש לך במחשב, או מאיפה אתה משיג דברים...

הגרסא היחידה הרשמית שיצא עובדת מצוין...

כמובן שב WAREZ (כמו בכל דבר בחיים) צריך קצת COMMON SENSE

פורסם
  • מחבר

תקשיב, אני לא יודע איזה וירוסים / דריברים / חומרה יש לך במחשב, או מאיפה אתה משיג דברים...

הגרסא היחידה הרשמית שיצא עובדת מצוין...

כמובן שב WAREZ (כמו בכל דבר בחיים) צריך קצת COMMON SENSE

טוב דבר ראשון תרגיע את הטונים שלך- אם מישהו אומר משהו שאתה לא מסכים איתו לא צריך ישר לתקוף אותו.

דבר שני - תאמין לי שאני יודע לא מעט על מקורות להוריד מהם דברים ("הגרסא הרשמית היחידה שיצאה"? תגיד לי איפה אתה חי? זה פרוץ על איזו גרסה רשמית אתה מדבר? ! )

דבר שלישי- תמיד יוצאות מספר גרסאות פרוצות (אם היית יודע משהו על מקורות להורדות היית יודע על זה)

דבר רביעי בוא נפסיק עם הWAREZ לפני שהדיון ינעל- דווקא דיון נחמד, חבל לקלקל אותו.

פורסם

כל גירסאות הדמו שמצאתי דפוקות!!

מה הולך פה

או שזה מוריד על 16 או שזה קובץ דפוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים