עבור לתוכן

מדריך לאוברקלוקינג נורטווד 1.6 - או - אפא טעיתי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

באס 100.

שמתי על 1:1 והרמתי ל 150. עדיין לא עולה.

בגלל ששה 1:1 זה מוריד את הזיכרון ל 150 מ 166. שווה? להוריד את מהירות הזיכרון בשביל להעלות את מהירות המעבד? הרי צוואר הבקבוק הוא הזיכרון, לא?

• תגובות 42
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אתה חושב ש-1:1 יעשה לך דבר שכזה ?

פורסם
  • מחבר

מה, למה שירד?! 1:1 זה אומר יחס שווה בין הבאס לזיכרון. ז"א אם תשים את הבאס על 150 גם הזיכרון יעבוד על 150... עכשיו, בגלל שבמקור הוא 166 (333=166X2) אז יש ירידה במהירות הזיכרון, קפיש?

פורסם

אררררר....אנשים צריכים להפסיק לחשוב שאם הם קונים זיכרון PC2700 ותוקעים אותו במחשב שלהם הוא ישר מתחיל לעבוד

ב 166.זה לא נכון.כול מה שהPC2700 אומר שיש לו אפשרות לעבוד ב166 ולכן כאשר אתה שם באס של 150 אתה לא מוריד ממהירות הזיכרון!!!!

פורסם
  • מחבר

קישקוש! כרגע הזיכרון כן עובד על 166...

פורסם

אולי כי זה לא על 1:1 עכשיו!!!

פורסם
  • מחבר

נכון, עכשיו זה על SPD... אבל מה הקשר?!?

אני ציינתי שכאשר זה על 1:1 אז אם מעלים את הבאס ל150 גם הזיכרון יהיה על 150 ולא ינצל את מלוא הפוטנציאל שלו, לא שכרגע אני על 1:1 או על 150!

פורסם

הקשר הוא שאם אתה מעלה את מהירות ה FSB ל 150 ושם 1:1 אז מהירות הזיכרונות תהיה 150 אבל זה לא מוריד שום דבר!!!

מהירות המעבד עולה ואתה מקבל עוד ביצועיים.

פורסם
  • מחבר

שוב, תקשיב טוב, איך לא יורד?!?

אם כרגע הזיכרון עובד על 166 ואני אגדיר 1:1 ו 150 אז ביצועי הזיכרון ירדו (פעם אחרונה שלימדו אותי בביה"ס, אני זוכר ש 150 קטן מ 166!). זה לא שווה את השיפור בביצועי המעבד!

הדרך לפתור את זה היא להעביר ל 3:4 וכך הזיכרון ירוץ ב ב 33% יותר מהיר מהמעבד ויוכל לממש את הפוטנציאל שלו.

פורסם

אם הזיכרון שלך יוכל לסבול 3:4 בבאס של 150 אז ברור שזה הכי טוב

אבל אם אתה צריך לבחור בין מהירות זיכרונות יותר גבוהה ובאס יותר נמוך לבין באס יותר גבוה

ומהירות זיכרונות נמוכה אז לדעתי תנסה את שתיהם ותראה מה מביא לך יותר ביצועיים.

לדעתי זה יהיה הבאס היותר גבוה בגלל שמהירות המעבד תהיה יותר גבוהה.

פורסם

משהו דומה שקרה לי עם פנטיום 3 450 שרק הוא כמעט נשרף והגיע ל65 מע'

לא זה לא קרה לך זה קרא ליוגב ולאוניד והוא באמת היא נשרף אם לא הייתי מתקשר ליוגב מתי שהם עשו את זה

פורסם

איך אתה יודע שהוא פועל בכלל ב-166 עכשיו ? ::)

פורסם
  • מחבר

מצוין בביוס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים