פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים בזמנים שבין הניתוקים יש גישה לרשת - שיתוף ואינטרנט אבל כל כמה שניות מופיע "network cable unplugged" . ניסיתי כבלים שונים, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיס הרשת , אפילו format אבל זה לא עוזר.הראוטר הוא Edimax 6114wg , המחשב הוא לאפטופ שבינתיים מחובר באופן חוטי לראוטר.נוריות החיווי של הראוטר בפורט 4- שבו מחובר הלאפטום דולקות לכמה שניות\שבריר שנייה\ חצי דקה ואז נכבות לסירוגין.ניסיתי לחבר לפורט אחר, מחשבים אחרים מחוברים לראוטר ועובדים מצוין. :s05: huh?
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר כשמבחרים את הלאפטופ לכ.רשת אחר (p2p) זה פתאום עובד.הבעיה נפתרה- הורדתי את המהירות ל 10MB/S full duplex ופתאום הכל עובד כשורה....מישהו יכול להסביר לי למה?
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים זהו חיבור יציב יותר מ100 אבל הייתי ממליץ לך להיות דווקא על ה10 HALF DUPLEX מנסיון זה טוב יותר.
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר הבעיה היא בקישור הChip של הכרטיס רשת מול הראוטר שלך (או ההפך בעצם)אין פתרון כלשהו?
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים למה אתה צריך קישור של 100? גם ככה אתה לא מגיע למהיריות הללו באינטרנט ובשביל העברת קבצים פעם בשנה זה לא כזה נורא.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים מחבר השינוי במהירות מורגש בצורה משמעותית, ואני מעביר הרבה קבצים. ובכלל- אני לא מבין למה זה לא יכול לעבוד בצרוה האופטימלית! אולי גם אתה תוריד את מהירות החיבור שלך כי אתה לא משתמש בכולו?
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים טוב, אז תקנה כרטיס רשת חדש - כך את אותו סוג כמו במחשב אחר כדי שיעבוד ב100.תנסה גם את ה100HALF DULPEX אולי זה יצליח לך.
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר ניסיתי. זה לא הצליח. ממילא אני אקנה בזמן הקרוב כץרשת אלחוטית של אדימקס. לסיכום - תן לי להבין- הרשת לא רצה על 100מסלש כי הצ'יפ של כרטיס הרשת לא מתקשר טוב עם הראוטר? (או להיפך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.