פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים ההגדרות נראות בסדרלגבי הפיירוול - אולי זה הפיירוול של XP? לכי להגדרות של הכרטיס רשת, הפעלה וכיבוי שלו נמצאים שם, ותבדקי שהוא כבוי
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר ההגדרות נראות בסדרלגבי הפיירוול - אולי זה הפיירוול של XP? לכי להגדרות של הכרטיס רשת, הפעלה וכיבוי שלו נמצאים שם, ותבדקי שהוא כבויאיך מגיעים להגדרות של הכרטיס רשת??
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר לוח בקרה -> network and dial-up connectionsנכנסים לnetwork connections< control panel???
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים כנסי למאפיינים של כל אחד מהחיבורים שנמצא שם, וחפשי Internet connection firewall
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר כנסי למאפיינים של כל אחד מהחיבורים שנמצא שם, וחפשי Internet connection firewallיש שם windows firewalll זה זה???
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר לבטל אותו...הוא כבר על off זה עדיין לא עובד מה אני יעשה מה עכשיו??!!
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר יש עוד איזשהו פיירוול על המחשב?לא שידוע לי אולי ישאיזה עוד פיירוול יש??אולי על הראוטר יש פיירוול???נ.ב אני מתה מעייפות אני אשמח ויודה לך אם נמשיך מחר תגיד לי מתי לי להיות פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.