פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים שלום לכולם!!!!לפני כמה ימים הרכיבו אצלנו ראוטר בבית (חיבור בין שתי המחשבים) ומאז האימיול שלי לא עובדפשוט לא עובד הוא כאילו לא נותן לו להוריד קבצים יש על החמור של האימיול סרט כזה על הענינים ואני לא יועדת מה לעשות אני ניסתי הכל (אני חושבת) גם התקשרתי לנטויז'ן כדי שיסבירו לי מה קרה והם אומרים לי שהם הרכיבואת הראוטר אבל הם לא יכולים לעשות כלום נגד זה אז הוא שלח לי מדריך איך לשנות את ההגדרות בראוטר ועשיתי גם את זה וזה עדיין לא עובד מה לעשות!!!!!!!!!!!!בבקשה תעזרו לי!!!!!!הדגם של הראוטר הוא eidmax אולי יש למשהוא את הport של האימיול???שירן(בת)
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים גם לי הייתה בעייה כזאת .. את בטוחה שלא מתחבר לך או שיש לך LOW ID טוב לא משנה מה שאת צריכה לעשות הוא לפתוח את הפורטים .... בראוטר ....
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים צריך לעשות Port fowarding בראוטר. (כנסי לאתר של אדימקס ושם יש הוראות אם לא תסתדרי לבד כי הממשק מאוד נוח).ד"א- איזה דגם זה? נטוויז'ן מחלקים אותו בחבילות שלהם?
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר גם לי הייתה בעייה כזאת .. את בטוחה שלא מתחבר לך או שיש לך LOW ID טוב לא משנה מה שאת צריכה לעשות הוא לפתוח את הפורטים .... בראוטר ....
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים הסתדרת בסוף או לא? -כבר אמרתי לך - לעשות לפורטים של המיול port fowarding ולשים לב לפרוטוקולים TCP לאחד ו UDP ושני -לפי איך שהם מוגדרים במיול.
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר הסתדרת בסוף או לא? -כבר אמרתי לך - לעשות לפורטים של המיול port fowarding ולשים לב לפרוטוקולים TCP לאחד ו UDP ושני -לפי איך שהם מוגדרים במיול. שמתי כבר את הפורטים 5662 tcp ו 5672udp ב port fowarding מה ההמשך כי זה לא עזר
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר הפורטים האלה מוגדרים גם באימיול? (properties-->connection)כן זה רשום בפורט קליינט
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים את יכולה לתת כאן פלט ipconfig (התחל -> הפעלה -> cmd ובחלון שנפתח ipconfig) וצילום מסך של הגדרות הPort forwarding?
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים את יכולה לתת כאן פלט ipconfig (התחל -> הפעלה -> cmd ובחלון שנפתח ipconfig) וצילום מסך של הגדרות הPort forwarding?באמת תני צילומים...הכנסת כתובת IP סטטי , כתובות DNS? gateway? כמו שאמרתי לך?
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר באמת תני צילומים...הכנסת כתובת IP סטטי , כתובות DNS? gateway? כמו שאמרתי לך?Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]© Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.C:\Documents and Settings\Shiran Israeli>ipconfigWindows IP ConfigurationEthernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.100 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1C:\Documents and Settings\Shiran Israeli>
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מה עם צילום מסך של הport forwarding? (ללחוץ print scrn, להדביק ולערוך בכל תוכנת עריכת תמונה ולהעלות לכאן בעזרת ה"אפשרויות נוספות")
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר מה עם צילום מסך של הport forwarding? (ללחוץ print scrn, להדביק ולערוך בכל תוכנת עריכת תמונה ולהעלות לכאן בעזרת ה"אפשרויות נוספות")Entries in this table allow you to automatically redirect common network services to a specific machine behind the NAT firewall. These settings are only necessary if you wish to host some sort of server like a web server or mail server on the private local network behind your Gateway's NAT firewall. Enable Port ForwardingPrivate IP Type Port Range Comment Both TCP UDP - Current Port Forwarding Table: Private IP Type Port Range Comment Select 192.168.2.100 TCP 5662 192.168.2.100 UDP 5672
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר כמו שזה נראה, איזשהו פיירוול על המחשב שלך גורם לבעיהומה שהראתי לך עכשיו הפורטים איך ששמתי הם בסדר ככה???וגם אם זה הפיירוול אז מה אני עושה איך אני מבטלת אותו???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.