עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מארז+ספק, בתקציב 800-1000

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים :xyxthumbs:

עם הגעת לוחות ה nForce4 אני כנראה אקנה מחשב חדש, שיכיל בין היתר AMD64-s939, GF6600GT ושאר הדברים הרגילים

אני כבר חודשיים בודק מארזים וספקים וקורא מיליון ביקורות, אבל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שאני בטוח שיתאים לי.

אני מחפש מארז שלא יהיה מכוער ורועש, מארז שאני אוכל להשתמש בו איך שהוא, מבלי לעשות מודינג, אבל גם חשוב שתהיה לי האופציה לשפר אותו בעתיד, שיהיה לי כסף לקנות את האביזרים הדרושים למודינג... למרות שאם המארז זול מאוד, אני יכול להשתמש בשארית הכסף בשביל לשפר אותו :)

אני רוצה שהמארז יספק קירור מתאים למעבד בלי אוברקלוקינג, ושיהיה לו מאוורר צד לכרטיס מסך. מעדיף מארז שמכיל או יכול להכיל מאווררים של 12 ס"מ.

מבחינת הספק כוח, חשוב שיספק כוח כמו שצריך :) ושיהיה שימושי גם כשאני אעשה אוברקלוקינג... והכל בטווח של 800-1000 ש"ח.

קיצר, יש לי כמה מארזים שאני מתלבט ביניהם, למרות שאני תמיד פתוח להצעות חדשות. המארזים הם:

Antec 1080 + Antec True Power 430w

בנדל מאוד מפורסם וידוע. אני יכול לסמוך על הספק שיספק את הסחורה. מגיע עם 3 מאווררים ואפשר להוסיף לו עוד 2, מה שיעלה את המחיר לקצת יותר מ 1000. המאווררים לא איכותיים מי-יודע-מה והם בקוטר 80מ"מ, אז אני מפחד שירעישו יותר מדי. לא בטוח אם יספקו מספיק קירור.

Thermaltake Tsunami + Thermaltake 400w PSU

מוכרים את הבנדל הזה בפנדה. לא כתוב שום מידע לגבי הספק שמגיע עם המארז אבל הוא של טרמלטייק. המארז עצמו יפה ועשוי מאלומיניום, מגיע עם שני מאווררים של 120מ"מ, רק חבל שהם בעובי 25מ"מ ואי אפשר יהיה להחליף אותם במאווררים עבים יותר. מגיע גם מאוורר צד 92מ"מ כמו שאני רוצה. בביקורות רושמים שהמאווררים הנכללים די רועשים, אז אני לא בטוח שהמארז שווה את המחיר.. בסביבות 1100 שקל.

Raidmax Scorpio 668 ועוד איזה ספק כוח בכסף הנותר

תומך עד ל6 מאווררי 80מ"מ, עשוי מאלומיניום ומעוצב נחמד, זול יחסית - 500 שקל בערך. לא ברור לגבי טיב המאווררים הנכללים, או לגבי הרעש.

CompuCase 6919/6A19

אני ממש לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם, לא מצאתי יותר מדי ביקורות. מה שאני יודע זה שהמארזים האלה נורא זולים ומגיעים עם שני מאווררי 120מ"מ. גם פה לא ברור לגבי טיב המאווררים, וגם אין מאוורר צד. במחיר זול כזה לא תהיה לי בעיה לקנות את מה שצריך כדי להתקין מאוורר נוסף, אבל השאלה היא כמה אני אצטרך להשקיע.

אני ממש לא יודע גם אם אפשר לסמוך על הספק כוח..... אולי למישהו פה יש נסיון אעם ספקי הכוח שלהם ויכול לחסוך לי הרבה כסף :) אם הספקים שלהם לא משהו, חשבתי שבכסף הנותר אני אקנה Thermaltake Butterfly 480w, עולה בסביבות 550 וקראתי עליו רק ביקורות טובות.

תודה מראש!

פורסם

הCOMPUCASE אחלה מארז...

אבל הספק קצת חלש 300 WATT זה לא ממש מספיק היום לחלק מהמחשבים לדעתי שילוב שלו והBUTTERFLY יהיה מצוין!!!

פורסם

אפשר למצוא את ה-Tsunami בעוד חנויות ולהוסיף לו ספק ממותג ועדיין לצאת יותר נמוך מהמחיר של הדובים . אבל לא בהרבה (עדיין מעל 1000 ש"ח).

לא יצא לי עדיין לשמוע את המאווררים שלו, אבל שמעתי את ה-SHARK שמאוד דומה לו והם אכן לא היו שקטים (למרות שביקורת ב-3DGameMan הסבירה חלק מהסיבה).

בכל מקרה מה רע בעובי 25 מ"מ? זה הסטנדרט של כל המאווררים.

אתה יכול לראות ביקורת וידיאו של רודני על הטסונמי כאן:

http://www.3dgameman.com/vr/thermaltake/tsunami_case/video_review_03.html

יש לך גם את האנטק Sonata שמגיע עם ספק כח אמין מאוד של Antec 380W ונחשב שקט במיוחד.

אבל הוא מגיע עם מאוורר 120 מ"מ בודד (יש אפשרות להוסיף עוד אחד אם אני לא טועה).

מבחינת Compucase יש את ה-6A21 שמגיע עם ספק כח 400W ויהיה עדיף על פני ה-6A19, אם כי יותר קשה למצוא אותם.

ה-6A19 מבחינת רעש עדיף על מארז ג'נרי, אבל הוא ממש לא שקט לחלוטין.

בגדול קשה להגיע למה שאתה רוצה.. גם שקט וגם איוורור כמו שצריך.

כל מאוורר שתקנה יעשה רעש, גם היקרים ביותר כמו ה-Papst שנחשבים הכי שקטים וניתן למצוא רק בחו"ל. לי יש מחשב במארז ג'נרי שאם אני מוריד את המתח למאווררים אתה לא תדע שהוא פועל בכלל.

אבל זה עם השקעה בגופי קירור רצינים, וספק כח שקט של Zalman.

אתה לא חייב שחומרה תעבוד במצב קריר לחלוטין בשביל שימוש יומיומי במחשב, לא יקרה כל נזק אם היא תתחמם קצת ולך יהיה הרבה יותר שקט נפשי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות! :xyxthumbs:

המחיר הכי זול שמצאתי של הטסונמי הוא 800 שקל, אני לא חושב שזה שווה את המחיר. מארז אלומיניום זה מותרות שאני לא יכול להרשות לעצמי כרגע :)

האנטק סונטה לא מדבר אלי... אני קורא ביקורות לא טובות על יכולות הקירור שלו... הוא נראה לי נורא פיצי וכבד, אז יהיה יותר קשה לעשות לו מודינג.

בקשר לHEC, ביררתי וה 6A21 שמגיע עם ספק HEC 400w עולה בסביבות 500ש"ח. זה בהחלט זול ומגיע עם שני מאווררים של 120מ"מ, השאלה היא האם אני באמת יכול לסמוך על הספק כוח הזה שיחזיק לי את המחשב ולא יתפחם אחרי חצי שנה, גם כאשר אני אעשה אוברקלוק? לא יהיה אכפת לי אפילו לשפר לספק יותר טוב שלהם, אני רק רוצה להיות בטוח שהוא יחזיק מעמד.

פורסם

המחיר הכי זול שמצאתי של הטסונמי הוא 800 שקל, אני לא חושב שזה שווה את המחיר. מארז אלומיניום זה מותרות שאני לא יכול להרשות לעצמי כרגע :)

יש חנות שמוכרת אותו ב-680 ש"ח (גירסת החלון).

עדיין דיי יקר..

נראה לי שבלתי אפשרי להשיג את הקומפיוקייס עם ה-400W בארץ.. אין אף חנות שרושמת שהוא במלאי.

פורסם

איפה מצאתה ב680 שקל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים