פורסם 2004 בדצמבר 1421 שנים חבר שלי קנה מחשב חדש והמחשב לא מזהה את ה-HD (בהתקנה של הווינדוס, הוא אומר לי שהוא לא מזהה).בדקתי חיבורים (אין לו חיבור גדול, יש לו חיבור SATA {מן כבל קטן שמתחבר לhard disk}).בביוס הוא מראה לי:Primary IDE Master הוא מזהה לי את הצורב.Primary IDE Slave לא מזהה כלום.יש לי דיסק קשיח Samsung 7200 , 80 GB, 8MSATA.לוח אם:Asus P4 S800Dנ.בהכבל הרגיל של ה-HD הוא מתחבר לצורב ויש עליו מדבקה של HDD Cable.מה אני צריך לעשות?
פורסם 2004 בדצמבר 1421 שנים איך אני עושה את זה? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg731247#msg731247 ובדוק שהבקר sata מוגדר לenabled בביוס Primary IDE Slave אותי הוא לא מצא.
פורסם 2004 בדצמבר 1521 שנים מחבר לא עזרץ לא נותן את אפשרות מקש ה-F6 ולא רשום למטה מה שציון בלינק.What else?
פורסם 2004 בדצמבר 1521 שנים אני בטוח שכן רשום רק לא הסתכלת בזמן הנכון ,פשוט תלחץ F6 ישר אחרי שההתקנה עולה ואחרי שתי דקות בערך זה ישאל בשביל דיסקט
פורסם 2004 בדצמבר 1521 שנים זה היה ברור מאליו והתשובה שלו בסדר גמור ,אתה רואה בתמונה מה רשום ואתה שואל שאלה כזאת? לסיכום: פשוט תלחץ F6 ישר אחרי שההתקנה עולה ואחרי שתי דקות בערך זה ישאל בשביל דיסקט ואם המקלדת של מיקרוסופט אז הכרחי ללחוץ f-lock לפני זה כדי שהfים יעבדו בצורה נורמלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.