עבור לתוכן

איזה ראוטר בטכנולוגית G מומלץ ובעיקר קל לקינפוג?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לרכוש ראוטר בטככנולוגיית G וחשוב שיהיה קל יחסית לקינפוג ובעל תמיכה טובה

ע"י היצרן או המפיץ .

יש לי מודם SAMSUNG בחיבור ADSL.

תודה על העזרה ;)

פורסם

Edimax 6114wg :yelclap:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ל2wire יש נתבים מדהימים אבל הם יקרים.

הממשק שלהם הוא הממשק הכי ידידותי שראיתי - כל אחד יכול להקים רשת עם 2wire

פורסם

Edimax 6114wg :yelclap:

:xyxthumbs:

לי יש את ה6104WG, נהנה מכל רגע.

פורסם

תנסה לארגן לך את ה LinkSys Wrt54gs. אבל רק מארה"ב. כי המחירים בארץ משוגעים!

פורסם

Edimax טובים. יש ממשק קל לקינפוג והראוטר מאוד נוח ובעל תכונות טובות.

1) לדעתי "תסתפק" בEDIMAX - מה גם שהמחיר של 6114W הוא 480 ש"ח (זה המחיר המדויק בזיגזאג)

2) אם אין לך מגבלת כסף\ אתה צריך מכונה רצינית שמתאימה לרשתות גדולות קח משהו יותר "יוקרתי" :P. (cisco\dlink וכו..)

פורסם

כמה דברים: הלינקסיסים לא תומכים בכבלים בארץ, במידה ותרצה לעבור בעתיד. (הכוונה לחיבור עם חייגן - בטח איכשהו אפשר, אבל זה ממש ממש לא OUT OF THE BOX)

ישראל הייתה אחד השווקים הראשונים של אדימקס מבחינה בינלאומית וככזו פיקוק (היבואן הרשמי) לחץ עליהם מאוד בקשר לתמיכה בכל הפרוטוקולים שיש בחיבורים בארץ (למשל L2TP שזה החייגן בכבלים) ככה שיש אפשרות להתחבר לכל חיבור OUT OF THE BOX באדימקסים.

פורסם

לי יש Linksys WRT54G כבר כמעט שנה וחצי והייתי מחובר ב ADSL ועכשיו דרך הכבלים והוא עושה עבודה מצויינת. הוא תומך בכל סוגי החיגנים שאני מכיר ויש לו ממשק גרפי מאוד נוח ואינטואיטיבי. מאוד מומלץ.

פורסם

לי יש Linksys WRT54G כבר כמעט שנה וחצי והייתי מחובר ב ADSL ועכשיו דרך הכבלים והוא עושה עבודה מצויינת. הוא תומך בכל סוגי החיגנים שאני מכיר ויש לו ממשק גרפי מאוד נוח ואינטואיטיבי. מאוד מומלץ.

חייגן L2TP? ישר OUT OF THE BOX? זה בעדכוני פירם וור של לינקסיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים