פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים כמו שכולכם כנראה יודעים, מחיר הזיכרון בKSP מאד מפתה. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, עם ג'יגה של DDR400. אם אקנה בKSP את הזיכרון, אחסוך כ400 שקל!טקסט זה צונזר שכן הוא עוסק בחסרונותיה של חנות זו או אחרת , ולאור נסיבות משפטיות שאינן בשליטנו נאסר לאחרונה לדון בחנויות. ולכן נאלצנו לצנזר את המשפטים המופיעים בהודעה זו.אבקש מפותח התראד לנסות ככל האפשר לשנות את תוכן הטקסט כך שלא יעסוק בנושאים הבעיתיים.סליחה והמשך גלישה נעימה צוות HWzone
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים בסך הכל חנות, זה לא השטן!בכל חנות יש סיכון מסוים.יש בעיות תפנה אלהם באופן אישי (לא באימיל) הם יתפלו בך, זה חוק!נכון הם לא הכי נחמדים בעולם, קצת סנובים אבל הם מוכרים ציוד טוב.ולזכרונות יש אחריות של 3 שנים או כל החיים אז מה הבעיה?400 שקל זה המון כסף.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים לא מצליח להבין למה 400 ש"חנגיד 512/400 של ADATAעולה שם 400 ש"ח ז"א 800 ש"ח לזוג במזומן
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים הייתי קצת נזהר מלקנות זיכרון בגלל החלקלקות שלהם בניסוח האחריות, ואני מצטט: לזכרונות מתוצרת VIKING אחריות 3 שנים. ומה עם שאר הזכרונות? אחריות לכל החיים? ממש לא נראה לי, כלומר אחריות לשאר הזכרונות היא לשנה כמו למעבדים שלא הורכבו ע"י המעבדה של KSP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.