עבור לתוכן

רק בגללכם קניתי AMD תכנסו

מי יותר טוב AMD או אינטל באמינות ובביצועים 723 הצבעות

1. 1. מי יותר טוב AMD או אינטל באמינות ובביצועים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תודת תודה רציתי בהבתחלה לקנות כמובן אינטל כמו כל נובי  שחושב שאינטל יותר טובב מאז שקניתי אותו המחשב טס AMD 3500עושה צחוק מאינטל  והכל בזכותכם תודה תודה עכשיו אני צרייך תעזרה שלכם חבר שלי רוצה לקנות מחשב כמו שלי והא רוצה לקחת אינטל 3200 מגהרץ בבקשה שלחו לי מבחני ביצועים של המעבד מולו תודה כדי להוכיח לו תודה

• תגובות 57
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מי אמר לך ש AMD עושה צחוק מהאינטל? תסתכל פה:

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-90nm_10.html

זו רק דוגמה. האינטל מעבד מצויין, גם ה AMD. בדברים מסויימים האינטל חזק יותר ובדברים אחרים ה AMD. ה AMD לא טוב כמו שחלק מהאנשים פה עושים ממנו, והאינטל לא גרוע כמו שחלק מהאנשים פה עושים ממנו. בתור חברות, אינטל רווחית, מצליחה והרבה הרבה יותר גדולה מ AMD ו AMD נאבקת על מנת לשרוד.

קנית מחשב מצויין, אבל זה לא עושה את אינטל חרה.

פורסם

חחח איזה שטויות "AMD נאבקת על מנת לשרוד". רק בזמן האחרון המניה של AMD עקפה את של אינטל ואתה אומר שהם על סף פשיטה :lol: :lol: :lol:

פורסם

אמד כרגע מזיינת לאינטל את הצורה תראו כמה המניות של החברה שוות עכשיו לעומת לפני כמה שנים!!

אני מוכרח להגיד דבר חשוב אחד אינטל טובים יורת בקידודים של סרטים וכדו... ואמד יותר טובים למשחקים ממעבדי אינטל תראו

AXP ו-64 נגד P4C או P4B או L775

כמובן אני מדבר על AXP האחרונים שלעומת המתחרה הנגדי שלהם טובים יותר למשחקים ויש גם קטעים שהם טובים יותר לקידודים!!

אבל בכלל AMD קנתה איזה חברה לא זוכר את שמה וכל מעבד מאז K5 הוא פיתוח של אותה חברה שאמד קנתה פלוס שיפורים קטנים של החברה אמד שקנתה אותה

פורסם

AMD מעבדים פשוט יותר טובים! בלי בעיות חום, עם מחירים עדיפים על אלה של אינטל ועדיפים עשרות מונים במשחקים על אינטל.

ותחשבו על זה, הם בכלל לא עובדים בשיא הכוח! שיצא ה-64 ביט אדישן הוא ישאיר לאינטל רק עפר בכל תחום.

פורסם

תסתכלו על דוחות הרווח של שתי החברות ואז תבינו שאתם מדברים שטויות. אינטל רווחית בצורה פנומנלית ו AMD שורדת.

AMD מעבדים פשוט יותר טובים! בלי בעיות חום, עם מחירים עדיפים על אלה של אינטל ועדיפים עשרות מונים במשחקים על אינטל.

תלוי מה אתה עושה. למשחקים כן, לדברים אחרים - שטויות.

עריכה: ו BOSE זה דרק של רמקולים.

פורסם

AMD = מחסני חשמל

מקבלים מוצרי איכות במחירים מעולים ואפשר לקנות אחלה טלויזיה בכמה אלפי שקלים.

INTEL=שקם אלקטריק מקבלים את אותם המוצרים אבל עם משכנתא עליהם

פורסם

תסתכלו על דוחות הרווח של שתי החברות ואז תבינו שאתם מדברים שטויות. אינטל רווחית בצורה פנומנלית ו AMD שורדת.

תלוי מה אתה עושה. למשחקים כן, לדברים אחרים - שטויות.

תגיד אתה סוכן של אינטל או משהו?? אני מקווה עכשיו שלא תגיב בכל הודעה של אוהד AMD כי יהיו עוד הרבה כאלה.

עריכה: וסתום תפה שיהיה לך אוזן מזויינת אז תדבר.

פורסם

אשכרה שטויות

ברור שאינטל יותר רווחית מ AMD אבל מעניין למה, תראה לעזאזל כמה חנויות מוכרות מוצרים שלהם ומפרסמות אותה

לך לכל בנאדם ברחוב הוא לא ידע מזה AMD ורק אינטל מקורי זה טוב. זה בגלל שחנויות עובדות רק עם אינטל כי היא מקבלת רווח יותר גדול

אבל AMD כרגע מרוויחה יותר מהם והמעבדים שלהם כרגע פשוט יותר טובים

רוב האוכלוסיה קונה מחשב למשחקים..

פורסם

תגיד אתה סוכן של אינטל או משהו?? אני מקווה עכשיו שלא תגיב בכל הודעה של אוהד AMD כי יהיו עוד הרבה כאלה.

כן, אני המנכ"ל של אינטל העולמית ובגלל המצב הקשה שלנו באתי ל HWZONE כי אנחנו על סף פשיטת רגל בגלל ההמלצות שלכם. בבקשה תעזרו לי. :-*

ו BOSE זה אחלה רמקולים. סתם צחקתי. :hi:

פורסם

כשתדע לדבר יפה , אז תדבר.

דיבורים כאלה רק הורסים את תרבות הדיון בדיונים , אז בבקשה לשמור על הפה.

פורסם

אגב בלינק יש השוואה בין אחד המעבדים הכי חזקים של אינטל ה 3.4 ל amd 64 3500 שגם הוא כמובן חזק אבל מה היה קורה אילו היו שמים ת חזקים ביותר של amd ה- 3800,4000 fx53/55 מי אז היה מנצח ?

פורסם

כן, אני המנכ"ל של אינטל העולמית ובגלל המצב הקשה שלנו באתי ל HWZONE כי אנחנו על סף פשיטת רגל בגלל ההמלצות שלכם. בבקשה תעזרו לי. :-*

ו BOSE זה אחלה רמקולים. סתם צחקתי. :hi:

ברכותיי, זוהי ההודעה הכי מפגרת שנתקלתי בה  :yelclap:

אם אתה מתעקש לדעת למה בחתי ב-AMD אז סבבה.

אני מעדיף לקנות מחשב ולשחק בו מאשר לקודד בו כמו איזה אידיוט.

אני רוצה להנות ממנו במשחקים ולא לקבל בינוניות.

אני לא רוצה לקנות לו מאוורר ב-200 שח אפילו שאני לא צריך OC.

וגם אם אני מקודד וגיימר בו זמנית אז מה איכפת לי לחכות עוד דקה בקידוד (הרי זה לא יהרוג אותי) כי אח"כ אני יהנה הרבה יותר במשחקים.

ותגיד למי בכלל איכפת מהמצב הכלכלי של החברות??? איכפת לנו מאיכות המעבדים וכרגע המעבדים של AMD הרבה יותר טובים. כנראה שהתכנון של AMD הרבה יותר טוב אם מעבד 1.8 מזיין (סליחה על המילה) מעבד 3.0  מתוצרת אינטל בכל התחומים של המשתמש הממוצע.

פורסם

כשתדע לדבר יפה , אז תדבר.

דיבורים כאלה רק הורסים את תרבות הדיון בדיונים , אז בבקשה לשמור על הפה.

המילה "מזויינת" במקרה זה היא לא קללה.

אוזן מזויינת היא אוזן שיכולה להבחין בצלילים ואיכויות שאוזן רגילה לא תבחין.

פורסם

AMD לא חיי יותר מאינטל כל חבר שלי שקנה AMD מקלל את אותו היום אינטל לא סתם נותנים ביטוח לכל החיים AMD רק לזבל אינטל שליטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים