עבור לתוכן

כל מודם מתאים למגה וחצי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני משתמש במודם USB דגם ALE 150 שכחתי את השם של החברה אבל אני בטוח שתדעו על מה אני מדבר...

ואני זוכר שאמרו לי בבזק סטור שהוא עד מהירות של 750, למקרה שאני ירצה לעשות אינטרנט מהיר יותר.

עכשיו, התחברתי היום לברק ושם אמרו לי שהמודם הזה הוא בכלל עד מהירות של 2 או 2.5 מגה, אז מי ניראה לכם צודק?

פורסם

המודם הזה יחזיק כמו גדול, מניסון. כמובן שעדיף מודם רשת

פורסם
  • מחבר

למה עדיף מודם רשת? מה ההבדל ביניהם?

פורסם

מודם בחיבור USB הוא יציר השטן, מודם בחיבור רשת לא.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחח ולמה הוא יציר השטן? תסבירו לי כי בזה אני ממש לא מבין ממש

פורסם

בגלל שמודם USB גורם לאינסוף בעיות.

אני ממליץ לך לעבור למודם רשת(אבל זה כבר לא קשור לשאלה שלך)

בקשר לשאלה שלך - לדעתי אין שום סיבה שהמודם הזה יהיה מוגבל

וזאת עוד הגרסה החדשה.

פורסם

דווקא עם מודמי רשת היו לי יותר בעיות. USB, לפחות לי, יותר נוח.

חבר שלי נרשם לADSL מגה וחצי והוא קיבל את המודם הזה... אז לא אמורות להיות בעיות

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו לא היו לי איתו בעיות, אין לי מסכים כחולים או משהו, לא מתנתק מידי פעם בלי סיבה או משהו דומה... וזהו

(אני לא רוצהלעשות דאבל פוסטינג אבל זה דיי קשור לעיניין פה ולנושא חדש שפתחתי לפני שהגבת)

או שדווקא יכול להיות שהמודם הזה באמת לא טוב כי עכשיו אני מחובר דרך ברק ויש לי פינגים גבוהים יותר בקווייק מאשר הנמוכים שהיו לי בנטויז'ן ???

פורסם

לחבר שלי יש אחלה פינגים, והוא באינטרנט זהב.. עם אותו מודם

פורסם

אני לא חושב שהמודם יגביל את המהירות במקרה הזה.

וקצת על מודמים ביואסבי:

* על סדרת ה-ALE של רוטל (150, 130, 070) נכתב השיר "אלי אלי, שלא יגמר לעולם...". יש להם נטיה להתקלקל, לאבד סינכרון, לנתק...

* ה-A360 של דיינמוד עושה בלאגנים בהתקנה שלו ובעבודה איתו, מודם ממש מרגיז (אבל לא עושה יותר מידי בעיות ניתוקים וסינכרון)

* טכנולוגיית USB לא הכי מתאימה לצרכים ולמבנה של טכנולוגיית רשת והתחברות בפס הרחב, מין "קומבינה" שהונדסה כדי לפתוח שוק רחב יותר ל-ADSL (אנשים לא צריכים לקנות כרטיס רשת בשביל לחבר את המודם למחשב, לרוב יש יציאת USB). היא פגיעה הרבה יותר לבעיות המתבטאות בניתוקים, בבעיות התחברות וכו'.

פורסם

כל מודן מותאם להלן טבלת המהיריות:

USB1.1 עד 12 מגה ביט

USB 2 עד 400 מגה ביט

רשת 10 - 10 מגה ביט

רשת 100 - 100 מגה ביט

ADSL הורדה 8 מגה ביט, העלאה 1 מגה ביט (משתנה לפי נתוני הקו, מרחק ממרכזיה וכ"ו)

ADSL2 הורדה 15 מגה ביט העלאה 3 מגה ביט (לא בטוח אז אל תתפוס אותי במילה)

אני לא מכיר חבילה גבוהה יותר מ2.5 מגה ביט אז אין לך מה לדאוג.

בנוגע למודמים, המודמים של הUSB מקבלים חשמל מהמחשב אבל לא רק. הם גם עובדים בשיתוף עם המעבד ועם המחשב בכלל לכן הם

יעמיסו באופן כללי על המחשב. אם המחשב טוב, ובקר הUSB שלו טוב לא יהי לך צרות איתם. אם בקר הUSB לא משהו והמחשב חלש / לא מתפקד

הם לא יעבדו בצורה תקינה. במודמים של רשת הכל מובנה כבר בהם וחיבור הרשת הוא רק לצורך העברת נתונים.

לפי דעתי אם היה מודמים של USB שהיו רק לצורך העברת נתונים לא היו איתם בעיות, בדיוק שכמו עם המדפסות למינהם אין.

במודמים של כבלים שחיבור הUSB הוא כזה לא נתקלתי בבעיות אף פעם.

פורסם
  • מחבר

אז אין לי בעיה איתם אז זה אומר שאני יכול להמשיך לעבוד איתו. תודה לכולם :ylsuper:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים