פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים אני רוצה לקנות פליי סטיישן 2 בארה"ב והשאלה שלי אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים בארץ? אם יש הבדל השיטת שידור לטלויזיה או לקריאת דיסקים כמו dvd? ואם יש הבדל האם הוא לא יעבוד פה? תודה
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר אתה בטוח כי מוכרים שם אומרים לי שהוא לא יעבוד פה....אתה יודע או שאתה משער כי גם אני שיערתי שלא תהיה בעיה...
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים אין שום בעיה עם XBOX שנמכר בארהבועם פליסטיישן שנמכרים באנגליהאז למה שתיהיה בעיה דווקא עם פלייסטיישן שנמכר בארהב?
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים דווקא אם אני לא טועה כן אמורה להיות בעיה.התקן שעובדים בו בארה"ב הוא NTSC.והתקן כאן בארץ הוא PAL\B , מה שאומר שהכל יוצג לך בשחור לבן.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים לא יודע...בכל אופן - שלחו לי פלייסטיישן(1, אולי בשני יש תמיכה בשני ההתקנים , אני לא בטוח בזה) וראו הכל בשחור לבן.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר כי כמו שב dvd יש zone2 ו1 אולי גם לדיסקים יש בכל זאת השיטת שידור שם היא לא pal אלא n... משהו...
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר אז אתה אומר שאין מצב?לא לקנות שם או שיש מתאמים ?או שאולי לא לחבר את זה לטלויזיה?אם נגיד אני מחבר למסך פלזמה? יש לו ם שיטות שידור אחרות לא?תגיד אתה עם הxbox בטוח הוא מארהב? והוא עובד?ממליץ?
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים בקשר ל BOX, כן אני ממליץ בחוםהבעיה היא שאין מספיק משחקים בארץ, ומה שיש תצטרך את רובם לקנות דרך חנויות באינטרנט ולא בקניוניםחוצמזה הBOX הרבה יותר משוכלל והרבה יותר איכותיותשתדל לא לשלוח שני תגובות ברצף, תשתמש בכפתור העריכה (:
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים השאלה איך אני יודע אם הטלויזיה תומכת?תחפש את הדגם של הטלויזיה בגוגל ותראה פרטים עליה.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר שוב להוא עם הxbox vasto-locos אתה בטוח שהטלויזיה שלך תומכת רק בpal ולא n... ושזו לא הסיבה?כי אני רוצה לקנות ולא בא לי לבא לארץ ושהוא לא יעבוד לי....
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר אולי משהו מכיר באתר של החברה עצמה סני או נינטנדו איפה כתוב בדיוק מהי השיטת שידור של המכשיר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.