פורסם 2002 ביוני 1623 שנים משהו קרה לאיציק ואמרו לי שזה קובץ dll פגום, אבל אני לא יודע איזה קובץ dll זה כדי להחליף...
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים פשוט תסיר אותו ותתקין מחדש...תהליך שחובה לבצע לפחות כול חודש - הicq הוא פשוט ממולא בבאגים - פעם DLL אחד לא עובד,פעם DLL שני לא עובד או שהוא פשוט לא רוצה להתחבר.תעשה uninstall ותתקין מחדש
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר פשוט תסיר אותו ותתקין מחדש...עשיתי לפחות 4 פעמים לפני שזה הראה ת'שגיאה עוד פעם....
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים תתקין מחדש את האייסיקיו, אחרי זה תעביר את הDB שלך בDB Convertor.זה צריך לפתור את הבעיה.
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר תתקין מחדש את האייסיקיו, אחרי זה תעביר את הDB שלך בDB Convertor.זה צריך לפתור את הבעיה.אתמול עשיתי את זה וזה לא עזרעשיתי שוב היום נראה אם זה יעזור
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים פשוט תסיר אותו ותתקין מחדש...תהליך שחובה לבצע לפחות כול חודש - הicq הוא פשוט ממולא בבאגים - פעם DLL אחד לא עובד,פעם DLL שני לא עובד או שהוא פשוט לא רוצה להתחבר.ממש לא... ממתי ?
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים גם לי זה היה קורה הרבה כשהייתי משתמש בקראקים לאיסיקיו... תנסה להפעיל אותו בלי קראקים... או שתנסה להסיר את הפרסומות בלי לפגום את הקבצים
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר איזה קראקים ואיזה בטיח?אני משתמש רק בicq plus .....ואיך לגבות את הdb ? רק את הקובת היחיד ההוא? או איך?
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים אתה לא משתמש בשום קראק? יש לך פרסומות?אם כן אז באמת מוזר...נניסית להוריד את הגרסה האחרונה?
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים מחבר אין לי שום קראקפרסומות אין ליוכרגע זה הפסיק (גם בגלל שלא ביקשו ממני אישור מאז...)
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים הרשימה שלך נשמרת בשרת שלהם..ולכן אין לך מה לדאוג כמו שכבר אמרו כאןאז פתרון שלך : תתקין מחדש
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מחבר הבעיה חוזרת!!!!!עכשיו זה מתי שרוצים לשלוח לי קבצים!!!!!אני לא יכול בלי התוכנה הזאת.!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.