עבור לתוכן

אני רוצה לקנות מערכת ביתית כנסו לפרטים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לוותר על סנטר אין סיכוי!!!

אבל שאלתי שאלה...

לדעתכם המערכת שאני יקנה תיהיה ממש גרועה?

אני לא יהנה ממנה?

יש פה מישהו שאמר שזאת מערכת טובה :D

נראה לי קוראים לו סרגי

• תגובות 39
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכיוון שאף אחד לא אתה חוץ מאתה, למה אתה כלכך לא רוצה להשקיע כמה שעות לפני הקניה, וללכת לשמוע את הרמקולים באיזה חנות ?!?

די ברור מה התשובה של כל ה AUDIOPHILES שיש פה בפורום, כל מה שעולה זול, זה חרא.

פורסם
  • מחבר

טוב אז איפה אני יכול לשמוע?

בכל מקרה אבא שלי רוצה את המערכת הזאת אני ילך ישמע אם זה יהיה גרוע אני לא יקנה

אם אני יראה שהאיכות טובה ושומעים כל צליל בנפרד וכל זה אני יקנה.

אני לא יהיה חייב לקנות משהו יקר רצח.

אם מערכת כזאת זולה תיהיה טובה אז סבבה,למה לא?

פורסם

זה שהמערכת הזו תהייה פשוט זוועה זה ברור. אין שום סיבה לשמוע את זה שוב. העניין הוא שאתה בתור אחד שלא מבין לא דבר ולא חצי דבר בסאונד (בלי להעליב, אין לך הניסיון בתחום) תתלעב מהמערכת ותקנה אותה. עוד כמה חודשים כשתבין לאיזה חור נפלת תצטער על כל שקל שיצא לך מהכיס.

בנוגע לזה שאמר שהאודיופילים יגידו שכל מה שזול חרא, זה לא נכון. אמת שיש איזשהי השלחה של המחיר על האיכות, אבל דבר יקר יותר לא בהכרח טוב יותר. שמעתי מערכת של 20000 שקל שנשמעה טוב הרבה יותר מ-2 מערכות אחרות ששמעתי שעלו בין 20 ל-30 אלף דולרים. (מערכות סטריאו כמובן ולא סראונד). נכון שאילו לא אותם המספרים, אבל ניתן בהחלט לראות את ההפרש של פי 5 במחיר ולמרות הכל המערכות נשמעו פחות טוב.

לזה שפתח את הדיון:

אם אתה כרגע בדעה של לקנות את הזבל הזה ולא מתכוון להקשיב אז אני בכלל מצטער שכתבתי לך לפני עמוד או 2 הסבר מפורט כל כך שאם רק היית הולך לפיו אין כמעט שום מערכת טובה יותר באותו המחיר שתמצא בשום מקום. הדיון הזה בכלל לא שווה את הקריאה במידה ואתה לא מתכוון אפילו להתייחס ברצינות.

אני מבטיח לך שתשמע כמה מערכות אמיתיות ואז תשווה את הפירלס שלך ופשוט תבכה. אני את הפירלסים למיניהם פוחד לשמוע. הן נשמעות פי כמה גרוע יותר ממערכת המיני שלי תוצרת פיוניר שפשוט קורעת אותם גם בעוצמה ובעיקר באיכות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אבא שלי מחליט..

אני ילך איתו ואם זה ישמע לי טוב אני יקנה.

נוו איזה מערכת אתה ממליץ לי לקנות? (אני מקווה שזה פחות מ 30,000 דולר)

פורסם

נתתי לך את ההסבר הכי מפורט שיש למערכת מעולה ב-6500 שקלים לכל היותר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז אפשר לסמוך עליך?

אבא שלי מאד כועס עלי אני אומר לו שחייב 6 אלף.

אני צריך להיות בטוח!

PEERLESS,

אם אני יקנה אותם אני לא יהיה מרוצה?

והשאלה הכי חשובה!!

הרמקולים ש 6.500 הם טובים לפחות??!

כי אני לא ישקיע 30,000זה בטוח!!

אבל אם הרמקולים האלה שהמלצת הם טובים ויש בהם איכות טובה כל צליל בנפרד שיהיה סראונד מלא וכל שאר הדברים.

אז אני ממש ישכנע את אבא שלי לקנות את המערכת הזאת(ואני די בטוח שאני יצליח :))

פורסם

לסמוך עליי שאני לא מזבל לך בשכל ובסך הכל רוצה לעזור לך אתה יכול בהחלט, אבל כפי שכבר אמרתי לך, בסאונד תסמוך רק על עצמך ותקנה רק מה שמספק אותך (גם מבחינת תקציב וגם מבחינת איכות).

אתה בהחלט לא חייב לקנות ב-6אלף, העניין הוא שבפחות מזה לא כדאי בכלל להשקיע בקולנוע ביתי אלא בסטריאו בלבד (יש שיחשבו אחרת, אבל הרוב המוחלט של האנשים שיש להם מעט ניסיון בתחום מסכימים עם הדעה שלי). אתה יכול בהחלט לקנות לעצמך רסיבר מכובד כרגע, לקנות 2 רצפתיים יד שנייה ובעתיד להוסיף את השאר. אתה יכול גם במקום רצפתיים לקנות מדפיים שהם פחות יקרים ובעתיד להעביר אותם לאחוריים ולקנות קדמיים נפרדים.

פירלס אתה אולי תהייה מרוצה בהתחלה, אבל כשקצת תשמע מערכות אמיתיות תבין שאין מה להשוות.

המערכת שהמלצתי לך ב-6500 אם תעקוב אחרי השלבים בדיוק שאמרתי ותקנה מה שהמלצתי ביד שנייה את תהייה הבעלים של מערכת שבחנות ישירות מהקופסא תעלה 9000 שקל בקלות, ההבדלים באיכות לכל שקל קטנים ככל שהמספרים עולים. ההבדל בין מערכת של 30 אלף ל-25 אלף יהיה קטן בהרבה מההבדל בין מערכת של 10 אלף ל-5000 שקלים. אין שום צורך להשקיע 30 אלף שקלים, זהו בזבוז כסף מוחלט במצבך הנוכחי.

המערכת תהייה פי כמה יותר טובה מהמערכת שאתה רוצה לרכוש, וזאת יוכל להעיד כל אדם ששמע יותר ממערכת אחת בחיים שלו.

מה שאני מציע לך כרגע זה להקפיא את כל העניין של רכישת המערכת במספר שבועות, ולעבור בכמה שיותר חנויות ולהתנסות בכמה שיותר מערכות (עם דיסק מקורי שאתה מכיר טוב כל קטע בו כדי שתוכל להשוות בקלות!! חשוב מאוד!!). תשמע מערכות זולות כמו שחשבת לרכוש, תשמע מערכות של 5000 שקלים ושל 10000 שקלים ויותר. כמו כן, תשמע מערכות סטריאו במחיר של נגיד 4000 שקלים, ותראה בהן איזשהו סרט. יכול מאוד להיות שתחליט שמערכת כזאת מספקת אותך. וגם אם לא, העשרת קצת יותר את הניסיון שלך בתחום. ברגע שתחשוב שהגעת לרמה שבה אתה יכול להבדיל בין מערכות שונות באופי, פירוט וחום הצליל תלך ותשמע מערכת ברמה שאתה רצית לרכוש ומערכת ברמה שאני הצעתי לך. תחליט לעצמך אם זה שווה את הכסף. אני ממליץ מאוד לעשות את כל זה כיוון שכרגע עוד אין לך הניסיון הדרוש בכדי להבדיל בין המערכות השונות. סביר להניח שמבחינתך כרגע באס חזק ומפוצץ, בצירוך של כמה שריקות ברקע ישמע מעולה, אבל בעתיד תבין שרוב הצלילים הולכים לאיבוד לפני שהם בכלל יוצאים מהרמקול, ושהבאס בכלל מרוח מדיי ולא בתדר הנכון, ושיותר מדיי צלילים מתמזגים ולא נשמעים כאילו הם באים מהמיקום הנכון וכו'.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

טוב אני מבין אותך...

איפה יש מקומות שאני יוכל לשמוע מערכות קולונוע (אני גר בחדרה)

והם ירשו לי ממש לשמוע???

מה שבטוח (זה בגלל מה שאמרת)

אני יגיד לאבא שלי לעצור את הקניה של המערכת.

ונבדוק את העניין טוב-טוב.

ורק שתדע שאין כמעט סיכוי שאני יקח יד שניה!!!

אני רוצה את כל המערכת-קדמים,אחורים,סנטר,ואפילו סאב וופר!

פורסם

תשמע, גם אני מחדרה אז אולי אני יוכל אפילו ללכת איתך לחנות או שתיים פה בעיר, זאת לא בעיה. החנויות פה ברמה לא גבוהה במיוחד אבל לשמוע אפשר בהחלט.

מעבר לזה יש את סינמה פרדיסו, מיוזיק אנג'לס, פיוס סטריאו ועוד כמה שנמצאות במרכז.

לשמוע יתנו לך בקלות, אני הלכתי לחנויות עם כמה חברים לשמוע מערכות ולעזור להם לבחור. כמו כן, יש את מחסני חשמל ששם יש להם את כל המערכות הזבלות האלה ותוכל לשמוע אותן שם (אם הן יחברו אותן, בחנויות ברמה הזו סתם משאירים אותן ליופי ולא מחברים בדר"כ).

דבר איתי באייסי 123472891 אם אתה רוצה לתאם משהו בקשר לביקור בחנויות פה בעיר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים