עבור לתוכן

ג'וק ל-PS2 בכדי שיקרא צרובים - 600 שקל מחיר סביר ? (כולל עבודה)

Featured Replies

פורסם

יש גם ב-500 שקל אבל ה-630 זה המשופר.

האם זה מחיר סביר?

פורסם

מחיר סביר בהחלט...

כולל הרכבה זה אמור לעלות משהו כמו 600 ±

פורסם

ממש לא.

איזה חנות זאת?

מדיה גיים בגבעתיים מרכיבים כולל עבודה כולל אחריות ב500. וזה או משיח 2 או דו שזה צ'יפ חדש ומעולה.

http://www.mediagame.co.il/

פורסם

matrix infinity הציפ הכי טוב שיש כרגע בשוק.

איפה שקניתי המחיר התחיל ב650 שקל אבל הורדתי אותו ל580 (קניתי עם עוד חברים שלי)

פורסם

אתה? הורדת???

פורסם

אם לא הייתי קונה אז אולי הוא לא היה מוריד, אז אפשר להגיד שתרמתי את חלקי :)

פורסם

לול, שטויות רצות פה בקצב

בכל מקרה, משיח, ממתי הוא צ'יפ טוב?! דו2, צ'יפ סביר, לא משהו מיוחד,

מאטריקס אינפיניטי, בין הציפים הטובים, אם לא הכי טוב, אבל אני כמעט בטוח שאתה לא צריך אותו,

היתרון היחיד שלו על ציפים כמו MATRIX MXL, או דו2 (עדיף המאטריקס MXL במקרה הזה) הוא שיש לו זיכרון פלאש, משמע זכרון על הציפ עצמו,

משתמשים בזה אנשים שמכינים בעצמם תוכנות לפלייסטיישן ואוגרים את זה בפנים,

בכל מקרה, אם תרצה הצעה למישהו מקצועי, שיתקין לך צ'יפ איכותי, ולא הזבל שיש בארץ, אומנם בלי הזיכרון פלאש הזה, ב400 שקל,

וגם משהו שאף אחד אחר לא עושה בארץ, הגנה על העינית, מה שלא יגרום לה למות לאחר זמן מסוים עקב הצ'יפ (כלול במחיר כמובן) צור איתי קשר,

אייסיקיו 2211647

פורסם

...

לול???

:lol:

האמת אבל שאם אין לך את הFLASH אתה לא יכול להתקין את הMEDIA PLAYER...

ואז מה הפואנטה?

(הוא מנגן DIVX עובד בדוק)

המשיח 2 אדיר אבל המטריקס הכי אדיר ואור יכלתי להשיג מישהו במקומך אתה לא היית צריך לסבול כל 2 דקות שיחות איפה הוא!!!!

פורסם

דיברתי עם האיש שעשה לי את הצ'יפ, זה שדיברתי עליו מקודם, הוא לוקח בכל מקרה 550 שקל על המאטריקס אינפיניטי, וכמו שאמרתי עושה הגנה גם על העינית, שלא תמות לאחר כמה זמן (פעולה שאף אחד אחר לא עושה)

עכשיו לאחרון שאמר שצריך את הצ'יפ הזה בשביל המדיה פלייר, בולשיט, מדיה פלייר אתה מתקין או על הכרטיס זיכרון, או על דיסק פשוט,

הפלאש ממורי בצ'יפ, מיועד לביוסים למיניהם, כמו שאמרתי לאנשים אשר מקודדים תוכנות וכו' ורוצים להפעיל את הפלייסטיישן בדרך כזאת או אחרת, שדורשת שינוי ביוס

בכל מקרה, בטח אתם שואלים למה אני מפרסם את הבן אדם הזה, לא הוא לא משלם לי, פשוט אני מכיר אותו אישית, ואת העבודה שלו,

ופשוט אף אחד אחר לא עושה את ההגנה נגד העינית, פעולה שהוא הראה לי איך עושים, פשוטה מאוד!, פשוט חבל לזרוק גם עכשיו כסף לשלם יותר על הצ'יפ, לקבל עבודה פחות מקצועים ועוד חצי שנה לשלם עוד 500-600 שקל על עינית חדשה,

תום.

*עריכה*

משיח צ'יפ מעולה?! חחח

לך תקרא קצת =]

(מה שגם אין לו זיכרון פלאש אז את מערבב פה שני עולמות שונים)

פורסם

אני אשמח לדעת מה זה בדיוק ההגנה על העינית.

העינית של הPS2 לא נפגמת כתוצאה משימוש ב-שום- סוג של ג'וק .

מה שאתה עושה עם המכשיר זה כבר נושא אחר.

לאנשים שרוצים בסך הכל לשחק במשחקים צרובים אין הבדל גדול בין הצ'יפים , לאנשים שצריכים לשנות את הביוס של הציפ יש אכן חשיבות רבה בבחירת הצ'יפ. אני ממילא לא ממליץ להשתמש במכשיר כנגן DIVX , במחיר של הציפ יש לך נגן DVD שקורא DIVX - זה יהיה בזבוז של המכשיר ושל אורך חיי העינית. העינית תמות מתישהו , עם או בלי הגנה מיתוסית שלא קיימת.

פורסם

למה כל אחד שנכנס חושב שהוא יודע הכל, לך תקרא קצת באינטרנט תפתח למשהו קצת יותר מהמטר על מטר של הבית שלך

תראה שיש כזה דבר הגנה על העינית, ושהצ'יפ כן הורס אותה, אומנם לוקח זמן, אבל בסופו של דר היאת מות, הרבה יותר מהר מאשר ללא הצ'יפ.

פורסם

במקרה אני :

1)לא יודע הכל.

2)מתעסק בתחום.

הטריק שאתה מדבר עליו (שאני בספק שאתה אפילו יודע להסביר אותו) תקף למקרים ספציפים ביותר . (שאכן קיימים אצל התקנות אלו או אחרות , אצל אנשים שלא יודעים את עבודתם)

העינית תהרס הרבה לפני כן משימוש לא סביר (קרי , משחק מרובה שעות במכשיר עם מדיות לא איכותיות).

על כן העינית לרוב נהרסת יותר מהר עם צ'יפ , פשוט בשל השימוש הממוצא שעושה הצרכן במכשיר.

אתה מוזמן לנסות ולהוכיח את דבריך בעזרכת סימוכין אלו או אחרים ,

אני פשוט יודע בדיוק כמה מכשירים תקולים מתקבלים אצלנו בחנות ומה הסיבות לכך.

פורסם

זה צ'יפ עלוב לגמרי

זה הMAGIC הצ'יפ הכי ישן וגרוע ...

יש לי ניסיון עם חברים שהיה להם אותו ותוך שבועיים נדפקה העינית

(הם התשתמשו במדיות איכותיות וגם לא שיחקו הרבה)

פורסם

בטח התקנה גרועה , בספק שבגלל הצ'יפ.

לגבי מה שמופיע בתמונה , זה לא בהכרח מה שהם עושים.

חשוב לשאול את מי שמתקין איזה ג'וק בדיוק הוא מתקין , לברר את המוניטין שלו בתחום , מה האחריות שהוא מספק על העבודה שלו וכו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים