פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים תתחדש באמת משחק טוב, שווה כל פרוטה. חפש אותי ב-Mannoroth אם תבחר לשחק שם...
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים כרגע בא השליח וקיבלתי את WOW, עלה 46.50 כולל המשלוח(USPS עד הבית). יש לי חצי שנה משולמת מראש(קרובים בארה"ב ) וווופי אני כבר מת לשחק D: תגיד אחי יש מצב קרובים שלך מוכרים לי ב50 דולר? אני יעשה הכל בשביל המשחק הזה? זה גירסה אירופאית אני מבין איך תשלם לזה עוד חצי שנה?
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים מחבר זה גרסאה אמריקאית, הקרובים שילמו לי רק על המנווי את המשחק הזמנתי מebayואיך אני ימשיך לשלם? אפשר בפרטי החשבון לשנות כתובת חיוב, כאשר המשק יושק רשמית בארץ, אני ישנה את כתובת החיוב לכתובת האמיתית שלי.
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים Mannoroth - Eastern, PVP.השרתים מחלוקים לפי שני קטגורויות: איזור - Eastern, Mountain, Central, Pacific סוג שרת - PvP, PvE, RP.
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים למי ששאל אם המשחק כבד, הוא קצת כבד, אם יש לך R9200 SE הוא יריץ לך את זה נחמד אבל, כשתכנס לעיר ה FPS שלך יצנח למטה (10)
פורסם 2004 בדצמבר 1321 שנים על R9200SE גם פקמן נחשב משחק כבד ;xDogma , על פי בליזארד , ישנו קישור ישר בין האיזור בו קנית את המשחק לבין השרתים בהם תוכל לשחק . יש לך סידיקי אמריקאי ? תוכל לשחק רק בשרתים האמריקאים . אם תחפש בפורומים הרשמיים , תוכל למצוא על זה יותר ממספיק איזכורים .
פורסם 2004 בדצמבר 1321 שנים מחבר וכדי לשחק באירופה, כל מה שצריך לעשות זה למלאות את הטופס הבא,https://www.wow-europe.com/en/Wowsegform/webform.aspx
פורסם 2004 בדצמבר 1421 שנים אחח איזה משחק ,אולי המנוע הגראפי הוא לא הכי מתקדם אבל למי אכפת האוירה והמשחקיות אוכלת כל משחק אחר .תספרו על הדמיות שלכם קצת אני טרול שמאן דרגה 38 בסרבר ליאנה pve אם משהו רוצה להצצטרף אלי למשימות קוראים לי gruzlik .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.