עבור לתוכן

!WOW - It`s here

Featured Replies

פורסם

כרגע בא השליח וקיבלתי את WOW, עלה 46.50 כולל המשלוח(USPS עד הבית). יש לי חצי שנה משולמת מראש(קרובים בארה"ב :)) וווופי אני כבר מת לשחק D:

wow1.jpg

wow2.jpg

wow3.jpg

• תגובות 39
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WOW, שנה כותרת

פורסם

תתחדש.

ואני לא מבין מה הבעיה בכותרת... מי שרוצה להיכנס יכנס, מי שלא רוצה שלא יכנס לת'ראד :nixweiss:

פורסם

הבעיה בכותרת שיש חוקים, ולפי החוקים הכותרת צריכה להיות אינפורמטיבית ולתמצת את תוכן הדיון!

כמו שכל בן אדם בעל דעת יכול לראות הכותרת הזאת עוברת על החוקים.

DOGMA - אני חוזר שוב (כי כנראה שבפעם הראשונה לא הבנת), קרא את חוקי הפורום ושנה את הכותרת לאחת עניינית.

פורסם

באמת משחק אדיר חבל שחברות אחרות לא משקיעות ככה בקופסא ובדברים בפנים אם כל חברה הייתה עושה את זה היה הרבה יותר אנשים שקונים משחקים

תהנה

פורסם

ואני לא מבין מה הבעיה בכותרת... מי שרוצה להיכנס יכנס, מי שלא רוצה שלא יכנס לת'ראד :nixweiss:

מילים כאלה אני שומע ממשתמשים חדשים , לא ממשתמשים ותיקים כאן ::)

באמת לא הבנת מה לא בסדר בכותרת הזאת?

1. אי אפשר להבין מה המטרה של הת'רד.

2. היא לא אינפורמטיבית.

3. יותר מדי סימני קריאה

לצטט גם את החוקים?

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

נ.ב - דוגמה תתחדש.

פורסם

בארץ האריזה היתה הרבה יותר "חאפרית", אני מאמין...

בחו"ל, כשאתה משלם עבור מוצר, אתה מרגיש שזה פשוט היה שווה את זה, שהקיעו עבורך.. ולא כמו עם HL 2 ועם כמעט כל כותר שנמכר בארץ.

פורסם
  • מחבר

באמת משחק אדיר חבל שחברות אחרות לא משקיעות ככה בקופסא ובדברים בפנים אם כל חברה הייתה עושה את זה היה הרבה יותר אנשים שקונים משחקים

תהנה

זה רק בארץ, הד ארצי דוחפי הכל לקופסא מעפנה. הקופסא של HL2 בחול יפה מאוד.

פורסם

WOW...מדהים!!

תתחדש :xyxthumbs: (אריזה מדהימה, שווה לשמור דבר כזה)

ותביא תמונות!!...בבקשה

פורסם

כרגע בא השליח וקיבלתי את WOW, עלה 46.50 כולל המשלוח(USPS עד הבית). יש לי חצי שנה משולמת מראש(קרובים בארה"ב :)) וווופי אני כבר מת לשחק

מזל טוב DOGMA.

אני אשקר אם אני אגיד לך שהקנאה לא אוכלת אותי מבפנים - אני מת לשחק במשחק הזה.

תגיד, ניתן לקנות את המשחק בארץ ולשלם עליו בכרטיס אשראי דרך הרשת? או שצריך איזה סידור מיוחד כמו שלך?

חוץ מזה בבקשה ספר קצת איך חווית המשחק: איך משפיעה מהירות החיבור, כמה המשחק תלוי בכרטיס הגרפי, וכל מה שעולה בדעתך.....

שוב, תהנה.

פורסם

אז צריך לשנות את זה זה כמו שאני לא קונה משחקים לN-GAGE רק עם יש להם משחק בARENA ששווה את כל הכסף כמו PATHWAY TO GLORY ובאריזה של משחק לN-GAGE אפילו משקיעים יותר

WOW זה אחד השמקים למחשב היחידים שהייתי קונה

פורסם

מתי יצא המשחק?

בטח הPING על הפנים בארץ.

פורסם

חצי חודש -חודש אם אני לא טועה שיחקתי בBETA משחק ממש מדהים

(לא הרבה שחקתי אבל מספיק כדי להתרשם)

ד"א הוא עובד בלינוקס תחת CEDEGA 4.2(הבטא והמוצר הגמור)

כמו כן עובדים HL2 CSS NFSU2 SIMS2 וכמעט כל משחק חדש (TRANSGAMING באמת שיפרו את המוצר שלהם)

פורסם
  • מחבר

מתי יצא המשחק?

בטח הPING על הפנים בארץ.

שיחקתי בבטא, ובStress Test היה לי פינג של 180-250 ולא היה לאגים בכלל, גם ב400 אין. המנוע רשת שלהם ממש איכותי.

מזל טוב DOGMA.

אני אשקר אם אני אגיד לך שהקנאה לא אוכלת אותי מבפנים - אני מת לשחק במשחק הזה.

תגיד, ניתן לקנות את המשחק בארץ ולשלם עליו בכרטיס אשראי דרך הרשת? או שצריך איזה סידור מיוחד כמו שלך?

חוץ מזה בבקשה ספר קצת איך חווית המשחק: איך משפיעה מהירות החיבור, כמה המשחק תלוי בכרטיס הגרפי, וכל מה שעולה בדעתך.....

שוב, תהנה.

יש מספר אנשים בארץ  שהכניסו כתובת אוסטראלית בדויה, וכ. אשראי בין לאומי(אמריקן אקספרס, דיינרס, מאסטרקארד וכו') אבל הכרטיס לא מחוייב עדיין, לכן אני לא יודע אם זה באמת יעבוד, או שאבוי והחשבון יחסם ביום החיוב, כאשר בליזארד תגלה את "התחבולה". בנוסף יש Game-Cards שכל אחד יעלה כמו חיוב חודשי, ויאפשר לשחק למשך חודש אחד, אולם בזמן יצירת החשבון צריך להכניס כ. אשראי בכל זאת, וממה ששמעת הGame Card יהיו אינדיבידואליים לכל מדינה, אבל זה רק שמועה.

חצי חודש -חודש אם אני לא טועה שיחקתי בBETA משחק ממש מדהים

(לא הרבה שחקתי אבל מספיק כדי להתרשם)

ד"א הוא עובד בלינוקס תחת CEDEGA 4.2(הבטא והמוצר הגמור)

כמו כן עובדים HL2 CSS NFSU2 SIMS2 וכמעט כל משחק חדש (TRANSGAMING באמת שיפרו את המוצר שלהם)

המשחק יוצא באירופה ב25 לפברואר, שבוע לפי זה תיהיה בטא ארופאית פתוחה.

פורסם

אתה מתכוון באירופה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים