עבור לתוכן

עזרה בקניית פלייסטיישן2!!!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות פלייסטיישן2 ואני לא חודעת מה כדי לקנות ואיפה

משהוא הציע לי את הדגם 5004 או k מה אתה אומרים???

ומה לגבי הציפ אומרים שהוא הורס את הפלייסטיישן

וגם תנו לי מחיר לגוסטיקים רוטטים ,זיכרון דיוידי

בתודה.....

שירן (בת)

פורסם

איפה לקנות: איפה שמציעים לך מחיר או עיסקת תשלומים יותר טובה, אין הבדל במכשירים

איזה דגם: כולם מוכרים היום את ה-PS2 הרזה, החדש, אין משהו אחר בשוק וייתכן שיש מחסור בהרבה חנויות עקב ביקוש גבוהה ושטויות של ישפאר

צ'יפ: כרגע למכשיר הנ"ל אין, המכשיר חדש והצ'יפים שהיו קיימים בשוק לא עובדים עליו, מן הסתם מתישהו בעתיד יהיה

צ'יפ הורס? : בהחלט כן, גורם לעין להתאמץ עד שהיא מתה, כל בנאדם יגיד לך משהו אחר כי יש אנשים שלא הייתה להם בעיה כזו, עין חדשה עולה בערך 600 ש"ח ככה שלהרוס עין זה כואב בכיס, חוץ מזה כששמים צ'יפ זה מבטל את האחריות שאת מקבלת מישפאר - אחריות לשנה ככה שזה לא הכי טוב ובנוסף אם תצטרכי להביא את המכשיר לישפאר לתיקון הם יוציאו לך את הצ'יפ!

מחירים: כרטיס זיכרון באזור ה-229, ג'ויסטיק באזור 149-249, תלוי אם מקורי של סוני, אם באריזה וכו' , בנוגע לניגון DVD יש דיסק שמאפשר לך להעלות DVD מכל אזור שהוא, עולה 150 ש"ח בערך ונקרא REGION-X, מעבר לכך ה-PS2 לא הכי מומלץ בתור נגן DVD, לא איכותי במיוחד!

פורסם

בגלל שעיקר הת'רד הוא לא הצ'יפ והמשחקים הפרוצים , אני לא אנעל אותו.

אבל תמחקי בבקשה את המשפט הזה:

ומה לגבי הציפ למשחקים הצרובים אומרים שהוא הורס את הפלייסטיישן

(תלחצי על כפתור עריכה , תמחקי את מה שביקשתי ותשמרי)

בנוגע למקום שממנו תוכלי לקנות את הפלייסטיישן 2: רשימת חנויות שמהם תוכלי לקנות.

את כל השאר DrizziTx סיכם יפה מאוד.

פורסם

את כל השאר DrizziTx סיכם יפה מאוד.

תודה :hi: *משתחווה* :silly:

פורסם

דרך אגב יש כרגע מבצע:

כרטיס זיכרון ב-199 רק בעת קניית המכשיר

משחק פלטיניום(להיטים מוזלים) ב-99 במקום ב-199 רק בעת קניית המכשיר

כדאי לנצל אני חושב, בהצלחה :yelclap:

פורסם

נראה לי יש כאן מישהו שאוהב אותך.

אתה חייב ללחוץ כאן!!!

פלייסטיישן בחצי מחיר ב-X-Cite + כניסה חינם אם יש לך מכשיר של סלקום.

פורסם

אוקיי, בואו נסדר פה כמה דברים

פלייסטיישן, לקנות מהכי זול, לא משנה איזה, בדרך כלל הורסיות שיש בארץ הם 9-10,

את הפלייסטיישן החדש, הדק, לא מומלץ,

צ'יפ אם אני לא טועה כבר יש לו, אבל לדוגמא, אין לו מקום להארד דיסק (כן כן למי שלא ידע לפלייסטיישן יש מקום להארד דיסק, פשוט צריך את ה-NETWORK ADAPTER שדרכו אפשר לחבר גם את ההארד דיסק)

שזה חסרון גדול, וגם אין לו MULTI TAP, שימוש ב4 גויסטיקים, מה שלי לפחות חסר בכמה משחקים,

חוץ מזה, הוא אותו מחיר כמו הקודם, אולי זול באיזה מאה שקל, לא ביג דיל, והוא חדש מידי, יוציאו לו עוד הרבה גירסאות לפני שהוא יעבור פרפקט, מי שמסתכל על הגודל, נו באמת, זה כל היום תקוע מאחורי הטלויזיה שלכם, אז 2 סנטימטר פחות, תעשו את החשבון לבד,

עכשיו בקשר לצ'יפ, תלוי מאוד איזה צ'יפ אתה שם, יש גם אפשרויות להפעלת משחקים צרובים ללא צ'יפ,

לגבי זה שאמר שזה הורס את העינית, צודק, אך אני מכיר בן אדם, היחיד בארץ, וחבל שכך, שגם עושה התקנת צ'יפ בזול יותר מכל חנות אחרת בארץ, שם צ'יפ איכותי, לא את הזבל שמוכרים בארץ ועושה הגנה על עינית, אל תגידו לי שהוא מזיין לי תשכל כי אני חקרתי על זה קצת, ועם קצת חיפוש וקריאה באינטרנט תראו שזה לא כל כך מסובך ואפשרי בקלות, מה גם שאני מכיר את הבן אדם אישית,

אם תיהיה מעוניין, צור איתי קשר באייסיקיו 2211647, תוכל גם לקנות ממנו אני מניח פלייסטיישן שלם עם כל החלקים ביחד, וכל מה שתרצה.

למנהל, מה רע בלרשום הפעלת משחקים צרובים ע"י צ'יפ? צריבה => גיבוי, אני מגבה את המשחקים שלי, כי אני לא רוצה בטעות לשרוט את המשחק המקורי, עקב כך הגיבוי הוא צרוב ואני רוצה להפעיל משחק צרוב על הפלייסטיישן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים