פורסם 2002 ביוני 1923 שנים כשהייתי קטן שחקנו את זה.עד הערכה השחורה.היית לי דמות פצצה כוהן דרגה 26 נראה לי.דרך אגב יצא אחרי כמה זמן גם גרסה עתידנית של המשחק , משהו כמו המשחק ה"סינדיקט".שאתה בוחר דמות וקונה רכיבים ביונים וזה עם רובים ועיניים מגניבים.בכל מקרה זה נגמר שהייתי בן 16 לפני הרבה שנים כבר.
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים יש גם את העמותה למשחקי תפקידים:www.roleplay.org.ilשיש שמה מלא אנשים מבינים בפורומים...בכל מקרה משחקי תפקידים זה די בנשמה שלי אבל לא שיחקנו מלא זמן...אני מתמחה בעיקר במהדורה השלישית וגם במהדורה השנייה (למרות שחסר לי הידע על הProfiiciencies)...ואני מת על הממלכות הנשכחות (Forgotten Realms) אבל אני ממש לא אוהב מה שהם עשו שם במהדורה שלישית... דחפו אלים חדשים וכל זה... עכשיו אני לא מכיר כלום... אני נשאר במקורי בנושא הזה...
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מישהוא מעוניין למכור את אחת או כמה מהקופסאות של D&D את האדומה כבר יש לי יש לי את חוברת אחת של הקופסה הכחולה ויש לי את החוברת לשחקן הירוקה ועוד כמה הרפתקאות.אז אם למישהוא יש חוברת או קופסאות שלא הזכרתי אנא הודיעו ליICQ:94736333נ.בתשאירו לי הודעה גם אם אני Off-line
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים בחוברת רשום אדון...דר"כ אגב באיזה חוברת כתוב אדון המבוך אני מכיר אנשים שמתרגמים את זה לאדון המבוך אבל אף לא ראיתי חוברת שכתוב בה אדון המבוך
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים עוד חצי שנה בערך מתרגמים את מבוכים ודרקונים מהודורה שלישיתשמעתי את זה מפה בכירי העמותה לקידום משחקי התפקידם בישראל בכנס (מי הבוס שלך?) שהיה בשבועות
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים וואי חח ואני לא קולט על מה הם מדברים ולמה הם חושבים שאין תרגום למהדורה ה3...
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים מה לעשות, מדי פעם אחד מהחבר'ה האלה יוצא מהמסתור שלו מתחת לאדמה ומרגיש צורך עז להקפיץ דיון עתיק יומין כדי לדווח שהוא בחיים...ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.