עבור לתוכן

לא יכול להיות!איך רידיק החדש קיבל ציון יותר גבוה מהאלף לייף 2?

Featured Replies

פורסם

אממ אני לא מבין איך רידיק משחק טוב כזה ולא שמעו עליו?

• תגובות 77
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סיימתי את המשחק וכל מה שיש לי להגיד זה

"wow" זה משחק ענקקקק הגרפערה הרבה אבל הרבה יותר טובה מכל משחק שיש עכשיו...כנל דום3 והלף לייף 2...הצללים שם מדאימים

הlighting גם...אין מה להגיד..משחק הרבה יותר טוב מהלף לייף2...לדעתי כמובן.

פורסם

סיימתי את המשחק וכל מה שיש לי להגיד זה

"wow" זה משחק ענקקקק הגרפערה הרבה אבל הרבה יותר טובה מכל משחק שיש עכשיו...כנל דום3 והלף לייף 2...הצללים שם מדאימים

הlighting גם...אין מה להגיד..משחק הרבה יותר טוב מהלף לייף2...לדעתי כמובן.

גרפיקה

מדהימים

אלו דווקא מילים לא קשות.

פורסם

לדתעי gta משחק מצויין!

אין לא עלילה או שום דבר שכזה, והגרפיקה שלא גרועה בכל צורה אפשרית.

אבל זה אחד המשחקים הכי גדולים שיש מבחינת כיפיות, ולדעתי הוא נמנה ביחד עם hl2.

ודיברתי על אנשים שמעדיפים ללכת לשחק ב- kotr או ב- eq במקום ב- hl2 או ב- gta.

לGTA:SA יש את אחת העלילות הכי טובות ומושקעות שנראו במשחק וידאו. המנוע הגרפי של המשחק הוא לא בליגה של הגדולים, אבל בהחלט לא גרוע. בהתחשב בכך שהמשחק מציג על המסך בכל רגע נתון מספר עצום של דברים ובכל זאת אין זמני טעינה בכלל, הוא אפילו די מרשים.

פורסם

נו אז איך שלא שמעו עליו והוא כזה טוב?

פורסם

לGTA:SA יש את אחת העלילות הכי טובות ומושקעות שנראו במשחק וידאו. המנוע הגרפי של המשחק הוא לא בליגה של הגדולים, אבל בהחלט לא גרוע. בהתחשב בכך שהמשחק מציג על המסך בכל רגע נתון מספר עצום של דברים ובכל זאת אין זמני טעינה בכלל, הוא אפילו די מרשים.

אולי מספר עצום של דברים אבל כל עצם שם מכיל איזה 20 פוליגונים.

כמובן שאני לא מזלזל ב- gta לדעתי gta היא סידרת המשחקים הכי טובה שנוצרה אי פעם.

פורסם

חבל שהם מחויבים לפס2

בכלל סוני מושכת את כל הגרפיקה אחורה בגלל הכוח המסכן של הקונסולה שלה, והיא לא צפויה לפרוש בשנה וחצי הקרובה

האקסבוקס לעומת זאת קידם המון את הגרפיקה כאשר לפי דעתי הוא הביא את השיידרים למשחקים בצורה נפוצה (מיקרוסופט מחייבת כל מפתחת לכתוב לפחות בDX8 לאקס בוקס, והשמעות אומרות שהיא שולחת כבר R500 נסיוניים למפתחות כדי שיתחילו לעבוד על משחקים לאקסבוקס2 ושם החובה היא לכתוב בSM3.0

רק אז נראה את הטכנולוגיה הזו באמת באה לידי ביטוי במשחקים)

פורסם

שם המשחק בGTA הוא חופש... בגלל זה המשחק כל כך מצליח כי בשום משחק אחר לא היה לך כל כך הרבה חופש ומרחב שמשולב עם פשע ואפילו בGTA 1 שהיה דו ממדי .

שם המשחק ב HL הוא דווקא הצורה שבה העלילה עוברת לשחקן ולאוו דווקא הסיפור עצמו או העלילה עצמה , ובגלל שעד שיצא HL2 היו המון משחקים שהצליחו להעביר עלילה ואקשן בצורה דומה מאוד ל HL המקורי אז הוא נחשב דיי מאכזב כי המון אנשים ציפו למשהו מפתיע כמו שהיה ב HL הראשון שהכל היה מאוד מפתיע והתרחש מסביבך בצורה מתאגרת ומציאותית.

מבחינה גרפית HL2 ממש לא איכזב, אולי פריקים כמוכם ( וכמוני קצת) לגפיקה וחומרה שמבינים בתחום הוא לא פרץ דרך אך הגרפיקה שלו היא מעבר למדהימה בכל אספקט. כמעט אין פריים או איזור במשחק שאתה יכול לומר שלא חידש משהו אפילו בצורה הכי מינימלית, אם זה רמת הפירוט של הטקסטורות או הצורה הסינימתית אפשר לומר של האנימציות והתנועות של האנשים שמיסביבך.

אם תנסו פעם אחת להסתכל על המשחק מנקודת מבט של מישהו שרואה את המשחק בפעם הראשונה או מישהו שלא מבין ולא ראה המון משחקים בחייו תראו כמה מדהים ומציאותי הוא נראה.

אני לא יודע מה איתכם אבל אני הכי התלהבתי ממנוע הרגשות והבעות הפנים של המשחק שלדעתי הוא דבר חובה בכל משחק עם עלילה למרות שבמשחק עצמו היה אפשר להשתמש בו קצת יותר,  אך אי אפשר לומר שהוא לא חידש המון והוסיף להתחברות שלך עם הדמויות.

בקשר לדום 3 , בעקרון , והיוצרים אמרו את זה המון פעמים , המשחק נועד להיות משחק מפחיד. כמו AVP 1 -2 וכמו ALONE IN THE DARK ועוד. אם הם הצליחו להעביר את התחושה המפחידה ?

אני לא בטוח, אבל אני יודע שאותי הוא כן הפחיד במקומות מסויימים למרות שהמשחק בכללי לא סיפק את הסחורה.

או וכמעט שכחתי תמונות מ Quake4 (שהוא המשך ישיר לQuake2 שהיה משחק סינגל פלייר רגיל)

שלפי היוצרים אומר לעשות בדיוק מה שחלק אמרו מעליי, לספק סוף סוף משחק על המנוע של דום3 , עם שטחים פתוחים ורכבים וכו', אבל לפי התמונות נראה שדווקא נקבל מין תוספת קטנה לדום 3 עם קצת יותר תאורה

http://www.hardwaretidende.dk/hard/artikel/04/09/14/6519722

פורסם

באמת איך לא שמעו על רידיק?

זה כמו שלא שמעו אף פעם על FC וזה מאד מפתיע :o

רידיק משחק מעולה אני מאד אהבתי את הגרפיקה שלו.

לדעתי הוא עוקף את דום 3 ו FC בגרפיקה של אנשים ואולי אפילו את HL2 (ממש קשה להחליט איפה יותר יפה)

בכל המשחק פשוט מדהים הצללים נראים מאד יפה ממש קרוב לאמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל אני לא חושב שמשחק כזה טוב יותר מ HL2..

לדעתי HL2 יותר טוב :xyxthumbs:

פורסם

ox אני מסכים איתך ב- 100%

כל הקטע של ההבעות פנים והאנימציה שבאה איתם ממש הוסיפה לחוויה!

פורסם

באמת איך לא שמעו על רידיק?

זה כמו שלא שמעו אף פעם על FC וזה מאד מפתיע  :o

רידיק משחק מעולה אני מאד אהבתי את הגרפיקה שלו.

לדעתי הוא עוקף את דום 3 ו FC בגרפיקה של אנשים ואולי אפילו את HL2 (ממש קשה להחליט איפה יותר יפה)

בכל המשחק פשוט מדהים הצללים נראים מאד יפה ממש קרוב לאמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל אני לא חושב שמשחק כזה טוב יותר מ HL2..

לדעתי HL2 יותר טוב :xyxthumbs:

מי לא שמע על FC?

הציגו אותו בכל E3 מאז 2002... זה היה משחק מאוד מאוד מצופה.

פורסם

טוב אז אני לא שמעתי כנראה :P

ומי שמע על רידיק?!

אני בטוח שאף אחד..

ד''א עכשיו אני בשלב 11 משחק טוב וקשה (אני משחק על NORMAL)

פורסם

על FAR CRY לא שמעו יותר מדי אנשים, וגם אלה ששמעו לא ידעו יותר מדי על המשחק. כשהדמו שלו יצא, הוא פחות או יותר הפתיע את כולם.

פורסם

הנה תמונות שצילמתי מתוך המשחק

1024X768

הכל על הכי גבוה ובלפי פילטרים. :(

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

הגמת פאר קריי לא רואה אותו

לדעתי far cry המשחק הכי יפה שיצא עד היום(לדעתי!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים