עבור לתוכן

לא יכול להיות!איך רידיק החדש קיבל ציון יותר גבוה מהאלף לייף 2?

Featured Replies

פורסם

מה עם זמני טעינה מוגזמים? מחסור בנשקים, קירטועים בסאונד? וכמובן, התוכנה הזוועתית סטים עם הקריסות שלה שחוסמות מאות אלפי אנשים מלשחק? מי בכלל רוצה להיות מחובר לאינטרנט שהוא משחק? המשחק כבד גם ככה, אז אני צריך עוד איזה 50 תוכנות שיגשו לי לאינטרנט עכשיו ויורידו לי את הFPS?

הפאנביוזם חוגג...

• תגובות 77
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על טעם ועל אין מה להתווכח, יש כאלה שיאהבו את דום וכאלה שיאהבו את HL2 .

מבחינה טכנית לדום לא היו בעיות רציניות אחרי שיצא לעומת HL2 שעדיין יש בעיות שונות.

פורסם

עכשיו חזרתי משעתיים וחצי של משחק ברידיק ולבינתיים המשחק פשוט מדהים!

פורסם

המנוע של דום 3 יש נראה לי בוא 0 אחוז ניצול של המנוע...

כמו שאמרת דוגמא

משחק מסריח וחשוך....

אבל רק תחשוב מה אפשר לעשות אם המנוע עם ינצלו אותו טוב

דוגמא

וולפינשטטיין ן call of duty , sof2 ....

שהשתשו במנוע של Q3....

תראה איזה מדהימים המשחקים האלו ...

אז תחשוב את sof2 או COD עם יהיה להם מנוע של דום3 + הרבה שיפורים....

יש פוטנציאת

כנל מנוע של הפ לייפ 2 רק חבל שמבחינה גרפית הוא לא כל כך מתקדם .

ודרך אגב אפקט האש בדום 3 לא מיוחד בגרוש ... יש אותו ב joint ops.

- עריכה: אנשים כשדיברתי על משחקים לא דיברתי על העלילה!! דיברתי על הגרפיקה שלהם .

דווקא מאוד אהבתי את עלילה המוזרה של Hl2 אבל מבחינה גרפיקת הוא לא מחדש הרבה, כמה אפקטים פה ושם חוץ מזה זהו.

כנל דום 3

ובגלל זה אמרתי ש fry cry הוא הרבה יותר יפה גרפית והוא עוד יצא לפני דום ו hl....

זה משחק צבעוני יפה , כייף ...

תראו לאיזה רמות הגיעו איתו ATI עם הדמו הזה שמדגים אותו.

פורסם

המנוע של דום 3 יש נראה לי בוא 0 אחוז ניצול של המנוע...

כמו שאמרת דוגמא

משחק מסריח וחשוך....

אבל רק תחשוב מה אפשר לעשות אם המנוע עם ינצלו אותו טוב

דוגמא

וולפינשטטיין ן call of duty , sof2 ....

שהשתשו במנוע של Q3....

תראה איזה מדהימים המשחקים האלו ...

אז תחשוב את sof2  או COD עם יהיה להם מנוע של דום3  + הרבה שיפורים....

יש פוטנציאת

כנל מנוע של הפ לייפ 2 רק חבל שמבחינה גרפית הוא לא כל כך מתקדם .

ודרך אגב אפקט האש בדום 3 לא מיוחד בגרוש ... יש אותו ב joint ops.

- עריכה: אנשים כשדיברתי על משחקים לא דיברתי על העלילה!! דיברתי  על הגרפיקה שלהם .

דווקא מאוד אהבתי את עלילה המוזרה של Hl2 אבל מבחינה גרפיקת הוא לא מחדש הרבה, כמה אפקטים פה ושם חוץ מזה זהו.

כנל דום 3

ובגלל זה אמרתי ש fry cry הוא הרבה יותר יפה גרפית והוא עוד יצא לפני דום  ו hl....

זה משחק צבעוני יפה , כייף ...

תראו לאיזה רמות הגיעו איתו ATI עם הדמו הזה שמדגים אותו.

בשביל COD וMOH שיכתבו את כל המנוע של Q3, המנוע של D3, הרבה פחות סימפטי לדברים כאלה, והוא הרבה יותר נוקשה למודיפיקציות רציניות.

המשחק הזה הוא כולו מודלים יפים, טקסטורות מטורפות, והמון באמפמאפינג, המנוע בזבזני ומרושל, ואני בספק אם הוא יתקרב לפופולאריות של D3.

D3 היה אמור להחיות את משחקי הOpenGL, אבל הוא לא הצליח לעשות זאת במיוחד, MOH נטשה את Q3 ואת עולם הOpenGL לטובת DX9, ואפקטים יפים, ואני בספק אם מנוע כמו D3 יצליח להחזירה. HL2 כן מחדש הרבה, המנוע משלב לתוכו מנוע רינדור מעולה של פיקסר, אני רק מחכה שבאמת ינצלו אותו בתוספות או בשלבי ATi, הרבה נזרק מהמשחק, כמו HDR, ותמיכה נורמאלית ב3Dc.

פורסם

לפי דעתי המודלים של דום 3 היו הרבה יותר מוצלחים. הם היו הרבה יותר חיים ובעלי הרבה יותר פרטים, אבל אין על הגרפיקת חוץ של HL2, היא באמת עוצרת נשימה.

המודלים היו גרועים בדום 3!!!! הכל היה super low poly הפרצופים שלהם היוא מרובעים כמו לא יודע מה, והם נראו כמו פלסטיק!!

הדבר היחיד שגרם לך תחושה של פירוט היה ה- Bumpmapping והתטסקטורות הרזולוציה גבוה זה הכל.

החיסרון הגדול הhl2 זה הבעיה בתאורה, אין צללים ליותר ממקור אור אחד.

ויכול להיות שמשחקים כמו hl2 לא נועדו לאנשים כמוך.

אני מכיר הרבה אנשים שלא יכולים לסבול משחקים מצויינים כמו mafia או gta ומעדיפים במקום לשחק ב- everquest או בזלדה שאני לא אוהב. (everquest)

פורסם

הדמויות שמה הרבה יותר עשירות בפוליגונים מרוב המשחקים, אבל הnormal mapping לא בשיא, כיוון שהוא הסתמך על הרחבות דיי ישנות של nVIDIA לזה, למרות של ARB ולATi היו אלטרנטיבות עדיפות בהרבה.

פורסם

GTA:SA משחק מעולה, פי כמה וכמה על HL2. כמעט מכל בחינה.

פורסם

מה אתה מכניס את המשחק הזה לפה בכלל? GTA זה תת רמה, זה משחקים אידיוטיים ללא כל מטרה או תכלית, משחקים עלובים מכל הבחינות.

פורסם

את מדבר על doom3???

יש לי קצת ניסיון בגרפיקה תלת מימדית ואני יכול להבחין בזה שהפרצופים שלהם היו low poly, אתה הם ממש לא היו חלקות, והיו בהם "דירוגים" ענקיים.

pc_doom305120900_screen001.jpg

לדתעי gta משחק מצויין!

אין לא עלילה או שום דבר שכזה, והגרפיקה שלא גרועה בכל צורה אפשרית.

אבל זה אחד המשחקים הכי גדולים שיש מבחינת כיפיות, ולדעתי הוא נמנה ביחד עם hl2.

ודיברתי על אנשים שמעדיפים ללכת לשחק ב- kotr או ב- eq במקום ב- hl2 או ב- gta.

פורסם

הבחור מעליך הזכיר את GTA, ואני מאמין שבחור חכם כמוך יכול לקבל דעות של אחרים בשפה קצת יותר נעימה...

פורסם

אני מדבר על המודלים של האנשים, לא כל שאר החרטא, המפלצות ברמה עלובה באמת, ושוב הnormal mapping שהיה אמור לפצות על זה ע"י הצללה של high poly mesh והדבקתה על האובייטק האמיתי פשוט ברמה זוועתית.

פורסם

דום לא מנוצל בשיט ...

עם ינצלו את דום + תוספרות אפשר להגיע עם המנוע הזה לדברים מדהימים....

כמו שראינו כבר בעבר מה עשו עם מנועים אחרים ...

בדרך כלל שמוציאים משחק עם מנוע חדש רק איזה 50 אחוז מהמנוע מנוצלים ....

כמו שכבר אמרו על hl2 התאורה שלו מאוד גרוע...

מנוע של דום טוב משחקים כאלו של spys ומשקחי טאקטיקה.. כמו sof2 למי שמכיר

שאתה חייב שם סאונד אור וצל...

וhl2 הוא גם מדהים בהרבה מקומות הנשחקים ה Hl2 והאנשים נראים מעולה אבל הסביבה לא מחדשת שום דבר

כאילו been there done that.

אני עוד לא ראיתי את רידיק על המחשב ראיתי על ה xbox ו עם זה משחק מדהים על האקס בוקס אני כבר מת לראות אותו איך הוא יושב על המחשב.

פורסם

מה זאת אומרת המנוע לא מנוצל?

פורסם

המנוע הנוכחי מנוצל וחצי.

אם הם רוצים לנצל אותו עוד יותר הם יצטרכו לקצר בהרבה את האלגוריתם שלו, לפי מה שראיתי הם השתמשו בו בצורה הרבה יותר מדי בזבזנית (באמת - משחק כזה לא צריך 512 Mb ram של כרטיס מסך).

אני מקווה שעם quake 4 הם יתחילו באמת עם מנוע חדש מאפס או שבאמת יצליחו לשפר את המנוע של doom3 כי הוא ממש לא מנוצל טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים