עבור לתוכן

לא יכול להיות!איך רידיק החדש קיבל ציון יותר גבוה מהאלף לייף 2?

Featured Replies

פורסם

אבל חשוב לזכור שכשה מעבירים משחק לאקס בוקס מעבירים את הרזולוציה למשהו בסביבות ה- 640X480 (תולי אם זה ntsc או pal)

מבטלים הרבה אפקטים שיש ב- ps2 המודלים נהיים מרובעים יותר והטקסטורות ברזולוציה נמוכה יותר.

• תגובות 77
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חוץ מהרזולוציה הכל נשאר די זהה במעבר מאקסבוקס לפיסי

לאקסבוקס יש שיידרים 1.4 וכמעט כל התכונות שיש לכרטיסים מהדור הכי אחרון של DX8.1

פורסם

לי יש AXP 3200+ עם רדאון 9000 פרו והמשחק רץ בסדר גמור כל עוד אני לא מדליק את הפנס (הכל על HIGH בלי פילטרים רזולוציה 768*1024)

כמובן שהאיכות תמונה אצלי לא ברמה הזאתי כי הכרטיס שלי הוא DX8.1 אבל נראה לי שכל מערכת עם כרטיס DX9 נורמאלי ומעבד כמו שלי תריץ את זה מעולה

נ.ב. אני מאוד בספק שזה לא המנוע של DOOM 3 גם בגלל הדמיון במראה וגם בגלל שבהתחלה הופיע לי בדיוק אותו באג שהיה לי כששיחקתי ב DOOM 3 (כל הגראפיקה בירוק) ולא ראיתי את הבאג הזה עם שום משחק אחר

נ.ב.ב. הגרסת מחשב היא עם גראפיקה הרבה יותר מתקדמת (לפי התפריט היא אפילו תומכת מעבר ל SM2.0 ו XBOX תומך רק ב SM 1.3)

פורסם

זה לא המנוע של דום 3

יכול להיות שיש קטע קוד דומה שגורם לבאג הירוק שתיארתי

פורסם

חוץ מהרזולוציה הכל נשאר די זהה במעבר מאקסבוקס לפיסי

לאקסבוקס יש שיידרים 1.4 וכמעט כל התכונות שיש לכרטיסים מהדור הכי אחרון של DX8.1

XBOX זה VS 1.0 וPS1.1+ זה לא DX8.1 מלא.

בקשר למעבר מXBOX לPS2, זה לא מעבר, זה מנוע שונה לגמרי, הPS2 לא דומה בשום צורה לכרטיסי מסך של PC, מבחינות מסויימות הכרטיס שלו פחות מתקדם מוודו 1, מאחרות הוא יותר מתקדם מכל מה שנראה בדורות הקרובים, המנוע הגאומטרי שלו למשל, יכול לבנות ולהרוס קודקודים לפי דרישת המתכנות, משהו שלא יהיה אפילו עם הSM4.0.

אי אפשר להגיד שPS2.0 לא תומך בכלל בשיידרים, הוא כן תומך בצורה כלשהי של צורת עיבוד נתנת לתיכנות, היא פשוט מאוד שונה ממה שמוכר לנו מעולם הPC, הPS2 מאפשר אפקטים רבים, כמו מים ריאליסטיים, וMotion blur.

פורסם

נו בטח שהוא יקבל ציון יותר טוב מהאף לייף 2, האף לייף 2 משחק מאכזב.   :-\

אני לא מאמין למראה עיני, מאכזב?! זהו המשחק הטוב ביותר ששיחקתי אי פעם ואני בטוח שיש פה הרבה כמוני.

בקשר לפותח הת'רד:

לא נורא שהמשחק קיבל ציון גבוה, קודם כל אם אתה אוהב את HL2 אז מה אכפת לך שאיזה מבקר אמר שהוא פחות טוב ממשחק אחר?

פורסם

האלף לייף 2 ודום 3 מבחינתי שמיהם משחקים מאכזבים ביותר.. לא הייתי נותן להם יותר מ7.5

פורסם

בתכלס נכון דום 3 ו hl2 משחקים מאוד מאכזבים...

כאילו עם הם היו יוצאים שנה קודם זה היה בסדר...

אבל עכשיו הם יצאו וכמעט ולא חידשו כלום במיוחד hl2

דום 3 עוד היו אפקטים מגניבים של אור וצל

משחק טוב היחיד שחידש הרבה לפני כולם היה fry cry.

וזה משחק שבאמת נראה טוב.

פורסם

תגידו איפה אתם חיים????

אני לא יודע מה איתכם אבל אני אף פעם לא ראיתי מנוע פיזיקלי כל כך מתתקדם ואף לא משחק אחד שהיה כל כך כיפי מהאלף לייף 2!

אין משחק אחר בעולם שיש לו מנוע פיזיקלי מתקדם כמו זה של hl2, בפארק קריי הפיזיקה אפילו לא הגיעה לקרסוליים של hl2 וכנ"ל בקשר ל d3.

hl2 לדעתי הוא המשחק הכי טוב שהיה אי פעם!

אולי מבחינה עלילתית הוא מאכזב, אבל ככה זה בטרילוגיות, תמיד המשחק השני א עונה על השאלות מהמשחק הקודם ואפילו נותן עוד שאלות לעלילה.

פורסם

אז לקנות משחק ב-50 דולר כדי להתפעל מהפיסיקה שלו? לא תודה...

העלילה מסריחה, ממש מסריחה. חצי משחק עבר ואין לך שמץ של מושג מה העלילה, אתה סתם הופעת בתחנת רכבת והתחלת לברוח. פשוט התחלה מסכנה שנראה לי שלחברה המפתחת לא היה כוח לבנות עלילה יותר נורמלית. הם פשוט חירבשו עלילה וכל הקטע שיש מאות אלפי אנשים שממציאים להם קונספירציות למשחק הזה, הגי מן הוא אתה בעתיד, הגי מן אלוהים, בלה בלה בלה. לא סובל את זה.

פורסם

בתכלס נכון דום 3 ו hl2 משחקים מאוד מאכזבים...

כאילו עם הם היו יוצאים שנה קודם זה היה בסדר...

אבל עכשיו הם יצאו וכמעט ולא חידשו כלום במיוחד hl2

דום 3 עוד היו אפקטים מגניבים של אור וצל

וזה משחק שבאמת נראה טוב.

אפקטים מגניבים של אור וצל?

אין בדום כלום, שום אפקט, האפקט המתקדם היחידי שלו זה אפקט עוות החום שרואים בהתחלה עם הספינה.

הצללים רחוקים מלהיות יפים, צללים גסים ומכוערים, לא שמעו על soft shadows?, משחק חשוך ומסריח.

פורסם

לקחו מנוע מדהים ושמו אותו בחושך.

Good Job ID :screwy:

פורסם

המנוע הזה לא מדהים, זה המון באמפמאפינג וצללים, אין בו כמעט כלום מעבר לזה.

המנוע בזבזני ולא יעיל, מי לכל הרוחות עושה שכל דבר מזורגג מטיל צל?! כן זה מדגים יפה UltraShadow, אבל FFS את אותו האפקט אפשר לעשות עם 5% מהצלליות שהיו במשחק, וכן זה נבדק. בSDK החדש הוסיפו רכבים, וכמה מפות פתוחות, ועדיין זה מסריח. המנוע הפיסיקאלי בכל מקרה במה שנוגע לרכבים עלוב, אבל עלוב ברמות, נראה שמנוע הפיסקאלי שלהם מסתיים במעיכת פחיות שתיה עם אגרופים. המנוע שלהם לא יעיל ברינודר outdoor`s, ונראה שהמשחקים היחידים שישתמשו בו יהיו העתקות של D3, כמו Quake4.

ביינתיים יש איזה 7 כותרים שירוצו על מנוע הScorce, זה מצחיק שיצא משחק שהתשמש במנוע הזה לפני היציאה הרשמית של HL2 :)

פורסם

לפי דעתי המודלים של דום 3 היו הרבה יותר מוצלחים. הם היו הרבה יותר חיים ובעלי הרבה יותר פרטים, אבל אין על הגרפיקת חוץ של HL2, היא באמת עוצרת נשימה.

פורסם

וזה משחק שבאמת נראה טוב.

FAR CRY?

שיחקת בו עד הסוף?

זה משחק ממש גרוע ולא מקורי שנמשך הרבה יותר מדי, כמו איזה סרט AXN זול.

HL2 הוא בין המשחקים הכי טובים שיצאו, הבעיה היא שכולם ציפו להרבה יותר מבין הטובים, כולם ציפו להכי טוב בהרבה.

מבחינת אקשן וגרפיקה אין על HL2, החסרון היחיד שלו זה העלילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים