פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים היום נכנסתי לגיים ספוט וראיתי שרידיק קיבל 9.3 ו האלף.. קיבל 9.2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bash: :bash: מה זה איך יכול להיותתתתת ??????
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים Half Life 2Chronicles of Riddickתשובה לשאלתך נמצאת כאן. לקראת הסוף עומדת לדעתי התשובה לשאלה - בסה"כ מדובר בשני מבקרים שונים שיש להם כנראה טעם שונה במשחקים.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים ממבט קצר על התמונות המשחק נראה יפה מאוד!הדרישות המומלצת שלו גבוהות יחסית.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים על תסמוך על מה שהמבקרים שם נותנים כי זה כמעט תמיד לא נכון.אני לעומת זאת מסתכל שם יותר על מה שהאנשים הרגילים נתנו למשחק (בצד שמאל).בכל מקרה יש גם אתרים אחרים שלפיהם אתה יכול להבין בערך איפ נמתא המשחק.ואם אני לא טועה יש את האתר הזה - www.gamerankins.com שהוא עושה ממצוע של ציונים של המשחק בין כל האתרים. והמשחק הזה Riddick, הוא משתמש במנוע של דום 3 או של FarCry, הוא מאוד מזכיר את דום 3 ואת פאר קריי במקומות הפנימיים.לפחות האנשים שם לא נראים כמו פלסטיק.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים המנוע של רידיק, זה המנוע של רידיק, הם לא קנו שום מנוע מוכן AFAIK.כל הכבוד להם!אחד מהמנועים הכי יפים שראיתי... רק מעניין איך הוא מנצל את המערכת.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים Minimum System Requirements * System: Pentium® 4 1.8 GHz or AMD equivalent or equivalent * RAM:256 MB RAM * CD-ROM: 16X CD-ROM * Video Memory: 64 MB VRAM * Hard Drive Space: 3700 MB * DVD-ROM: 16X DVD-ROM * Other: Windows® 2000 (Service Pack 4) / Windows® XP (Service Pack 1Recommended System Requirements * System: Intel® Pentium® 4 2.6 GHz or AMD® Athlon XP 2500+ or equivalent * RAM: 512 MB RAM * Other: ATI Radeon® 9700 or NVIDIA® GeForce FX 5900 or better.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים חחחחח OMG המחשב המסכן שלי אפילו לא טוב מספיק בשביל ה-MINIMUM דרישות.מה זה בכלל המשחק הזה? ז'אנר וכו'?
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים אני בשוק איך משהו שקשור לווין דיזל קיבל ביקורת טובה :s05: MILK INK זה יוצא למחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.