פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים אני יכול לומר לך שיש כוונה למכור את המחשבים של Tech-Data, השאלה היא כמובן איך זה יתבצע. את זה אני לא יודע.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים הייתי היום בתערוכה. דיי מאכזב חוץ מהעמדה של BUG. מי שלא משחק במשחקים, יהיה שם איזה חצי שעה. המשחק היחיד שרציתי לראות שם זה המורטל קומבט החדש, אחלה משחק! גם יצא לי לבדוק כמה אני עמיד בפני גניבות ;D : הייתי בעמדה של BUG ואחד האנשים שם מוציא לי את הPMP120 והH340, מראה לי כמה דברים ופתאום הולך! אני נשאר לעמוד שם עם שני המכשירים ביד (אגב, ממש התאהבתי בPMP120) ופתאום אני מתחיל לחשב את המרחק מאיפה שאני עומד ליציאה....אבל בסוף החזרתי אותם :-\ הקיצר תערוכה נחמדה, הממיר החדש של YES בהחלט מרשים (למרות שהבנתי ששל HOT יהיה יותר טוב), חבל שלא היו יותר מציגים. רציתי להביא תמונות, אבל רק היום בערב רק קיבלתי את הA85 למרות שהיו צריכים להביא אותו שבוע שעבר... לא נורא, נחכה לסיקור
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים הם הולכים למכור את המחשבים ב8000 כולל מסך מקלדת והכל........וזה נראה לי במקום איזה 10000 ש"ח
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר מאיפה אתה יודע?וסתכל על התמונה הזו - WTF???[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים בקשר ל-PS2 תהיה מכירה שלהם:http://www.x-cite.co.il/site/PS2_sale.htmlאני גם מקווה שהם יהיו במצב נורמלי ושלא פירקו להם את הצורה.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים זה סבבה, אגב הפרסומת הזאת של איסיקיו מציקה, כל פעם שפותחים את התוכנה ה***הזה עולה.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים עכשיו חזרתי מתל אביב הייתי בתערוכה היה שם מחשב של BOX משהו עצבני 2 מעבדיי xeon 2.4 4 סטיקים של 512 522mhz אין משהו תותח איזה הרצאה קיבלתי עליו שםאיזה כרטיס מסך קוואנדרו משהו אני לא ממש זוכר אבל הוא אמר שרק הכרטיס מסך עולה בסביבות ה אלף דולר
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים זה כרטיס מסך לעריכת וידאו בכללהוא לא טוב למשחקים ואתה לא תמצא אותו אצל אף אדם שלא מתעסק עם עריכת וידאו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.