פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים שלום לכולםקורה לי משהו מוזר. אחרי שאני משאיר את המחשב דולק והאימיול מוריד דברים, אני חוזר סוגר את האימיול, מנסה להכנס למשחק כלשהו, והפתעה!הפינגים עלו לסביבות ה400-500. זה קורה רק אחרי שהאימיול עובד. למישהו יש רעיון איך לתקן את זה או למנוע?תודה לעונים
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים אימיול תוכנה חרא שמביאה אין סוף צרות למחשב.להשמיד,להרוס,להסיר,להעיף,להוריד מימנה.. - אוי מה אמרתי.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים נסה להחליף גירסה של האימיול, ואל תשכח לשמור על הקבצים של הקרדיטעריכה:הסבר: http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&topic_id=310&rm=show_topichttp://www.emule-help.com/credits.htm
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים מחבר אני מחכה שאימיול 5 יצאידוע למישהו מתי זה יוצא?אזה קבצים אחראים לשמירת הקרדיט?
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים אתה בטוח שאלו לא וירוסים/ספייור שגורמים לפינגים האלו?נ.ב - תשנה לכותרת אינפורמטיבית שמציגה את השאלה שלך בקצרה.תודה.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים האימיול של ליאונטוורק הוא ההכי מזיק.אם אתה רוצה אני ממליץ להחליף לאימיול ++
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים מחבר אתה בטוח שאלו לא וירוסים/ספייור שגורמים לפינגים האלו?נ.ב - תשנה לכותרת אינפורמטיבית שמציגה את השאלה שלך בקצרה.תודה.אין לי וירוסים, ספיי וור לא ניסיתי לבדוקיש לי ad aware, מישהו מכיר תוכנה יותר יעילה או שהיא בסדר?האימיול של ליאונטוורק הוא ההכי מזיק.אם אתה רוצה אני ממליץ להחליף לאימיול ++לא ידעתי שהוא כזה מזיק, אתה יכול לתת לי לינק לאימיול הזה?(תודה)
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים גם אחרי שאתה סוגר את ה emule מגיעות למחשב שלך הרבה מאוד בקשות מאנשים שאתה נמצא בתור שלהם.ייתכן וזה מה שגורם לסתימה.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים יש לך Service Pack 2?(פורסם פה לא מזמן לינק שמתקן את בעיית האיטיות שנגרמת באינטרנט[לרוב בתוכנות שיתוף] וכנראה שזה יוכל לתקן את הבעיה , אם זאת אכן הבעיה)
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים מחבר גם אחרי שאתה סוגר את ה emule מגיעות למחשב שלך הרבה מאוד בקשות מאנשים שאתה נמצא בתור שלהם.ייתכן וזה מה שגורם לסתימה.גם אם אני עושה ריסט?יש לך Service Pack 2?(פורסם פה לא מזמן לינק שמתקן את בעיית האיטיות שנגרמת באינטרנט[לרוב בתוכנות שיתוף] וכנראה שזה יוכל לתקן את הבעיה , אם זאת אכן הבעיה)יש לי SP2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.