פורסם 2002 ביוני 1623 שנים רציתי לדעת למה שמים את הסאב מתחת לשולחן ולא מעל ??? אני לא מבין בסאונד אבל נראה לי בגלל הבסים שיוצאים יותר טוב
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים באס טוב צריך החזרה מדויקת ממקור יציב (קיר או רצפה ) למשל על שולחן זה לא טוב כי העץ יבלע הרבה מהצליל ולכן ירעד הרבה.
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים באס טוב צריך החזרה מדויקת ממקור יציב (קיר או רצפה ) למשל על שולחן זה לא טוב כי העץ יבלע הרבה מהצליל ולכן ירעד הרבה.איזה יופי גם אני למדתי משהוא חדש
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים באס טוב צריך החזרה מדויקת ממקור יציב (קיר או רצפה ) למשל על שולחן זה לא טוב כי העץ יבלע הרבה מהצליל ולכן ירעד הרבה.אני חושב שאתה טועה פה קצת.אם עץ היה סופג את גלי הקול- אז תיבות תהודה של רמקולים איכותית, בודאי לא היו מכינים מעץ. כמובן שאתה יכול לטעון שזה בכוונה כדי שהצליל יהיה יותר עמוק, אבל בשביל זה יש את הבידוד בתוך הרמקולים (האיכותיים יותר).סאב בדרך כלל שמים על הרצפה ולא על שום דבר אחר בגלל ששום דבר אחר בחדר לא יציב כמו הרצפה, הבאס מפיק גלי קול רחבים ביותר שגורמים לרעד (ויברציות), שמשהו לא יציב (יחסית) כמו שולחן, יגרום לתגובת שרשרת של רעדים שישבשו את איכות הצליל.אביעד פארן.
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים תיבת תהודה עושה משהו אחר לגמרי !היא אמורה לרסן את הבאס (לבלוע אותו ) אבל ברגע שהוא מרוסן אז אין צורך יותר בזה וזה סתם יפגע בצליל.תיבת תהודה אמורה למנוע מהרמקול תנודות גדולות מידי (כאלה שהוא לא יוכל להתמודד איתם ואז יהיה עיוותים).יש באסים שצריך לשים על השולחן - ראה ערך סאבים פשוטים למחשב !זה הכל תלוי ביצרן.כמו שיש רמקולים למדף ולרצפה ככה זה בסאבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.