פורסם 2002 ביוני 1623 שנים לפני כמה חודשים, לא זוכר מאיפה אבל מצאתי לינק לכתבה שהסבירה איך להבהיר (מהמילה בהיר) מסכים ישנים שכהים, במיוחד במשחקים אפילו שאתה שם את הגאממה על מקס. ההסבר שם היה עם לפתוח את המסך מאחורה איך שהו וחשבתי ששמרתי את הלינק אבל מסתבר שלא קיצר יש לי מחשב אחד בבית עם מסך ישן וכל החברים שלי טוענים שהם לא רואים ובגלל זה אני משמיד אותם בקאונטרסטרייק אז כדי לא לתת להם את התירוץ הזה הייתי רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הטריק או יש לו לינק למאמר שמסביר על זה? תודה
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים מחבר אני מבין שאתה רוצה לשיהיו לך כמה שיותר הודעות אבל באמת שאם אין לך משהו לעניין אז תוותר.
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר אף אחד לא ענה וזה כבר לא בעמוד הראשון.. אז אני נותן לזה עוד צ'אנס אחד אחרון :-/.
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים זו רק הצעה תנסה להתקין פוטושופ 6 או 7 ואז הוא נותן לך הגדרות גאממה בלוח בקרה תנסה.......
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר עם הכפתורים של המסך וגם בתוך המשחקים שמתי את הגאמה על מקסימום וזה לא עזר.. אני בספק אם יש תוכנה שתידע.לפי דעתי צריך לפתוח את המסך מאחורה.. ראיתי כתבה איפושו על זה אבל איבדתי את הלינק=[
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים תפתח את המסךיש לך שם פונצימטרים תיקח מברג ובעדינות תכוון אותם תסתכל על המסך על השינוייםעשיתי את זה בעצמי למסך ישןעוזר פלאים
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים עזוב אותך מתוכנות...אני מדבר איתך הבהרה ברמת חומרההרבה יותר טוב ויפה, מניסיון
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים אמת..... מסך שהוא בהיר מטבעו מציג תמונה הרבה יותר איכותית וברורה ממסך שעבר Overlay באמצעות תוכנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.