עבור לתוכן

מישהו יודע מה קורה עם world of warcraft?

Featured Replies

פורסם

www.freak.co.il היה רשום כך: "בתאריך ה-1 לדצמבר 2004 חברת Vivendi, עקב חששות על עומס יתר על השרתים האירופאיים ביום ההשקה, שינתה בצורה דרסטית את ההקצאה למדינות מזרח-אירופה והמזרח התיכון. מסיבה זו המחיר למוצר עלה, והכמות הראשונית אשר תסופק בחנות תהיה מוגבלת מאוד. המוצר צפוי להשתחרר במהלך פברואר 2005 במחירו המלא הנקוב מטה. נמסר לנו שיתכן שמספר חודשים לאחר מכן מחיר המוצר ירד.

עקב פניות חוזרות ונשנות, אנו מבהירים - המשחק יצא לחנויות אך ורק בגרסתו האמריקאית, אשר חסומה לשחקנים מחוץ לגבולות צפון אמריקה. שחקנים ישראליים חייבים לחכות לגרסה האירופאית. שימו לב שהמבצע המפורסם באתר בליזרד האירופאי, שבו ניתן לשחקנים אשר הזמינו מראש את המשחק לשחק בבטא, אינו תקף לישראל אלא אך ורק למרכז אירופה. לפיכך לא ניתן לשחק במשחק עד להגעתו."

פניתי אליהם בשאלה מתי יצא המשחק מה קורא איתו אמרו לי עוד חודש ואני כאחד שקונה כל משחק מתוצרת blizzard וכfanboy של blizzard בחיים לא יחכה חודש בשביל משחק כזה טוב אני מחכה לו איזה שנתיים כבר יותר מזה אני לא יכול לחכות.

1) מישהו יודע מה קורא עם זה?

2) אני יכול להזמין את זה מחו"ל לארץ?

3) יש איזה חנויות שמוחרות את זה?

פורסם

כמה טעויות כואב לי כבר הראש  :kopfpatsch:

א) "המוצר צפוי להשתחרר במהלך פברואר 2005" זה כאילו כתוב שם? :bash:

ב)לא,וגם עם כן:

המשחק יצא לחנויות אך ורק בגרסתו האמריקאית, אשר חסומה לשחקנים מחוץ לגבולות צפון אמריקה. שחקנים ישראליים חייבים לחכות לגרסה האירופאית.

שוב פעם,זה כתוב למלא :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ג)"המוצר צפוי להשתחרר במהלך פברואר 2005" זה כאילו כתוב שם? :bash:

קורא=קורה, אלא עם כן אתה קורא ספר.

מוחרות=מוכרות.

פורסם

בולשיט, אפשר לשחק מכל מקום, הגרסאה האמריקאית, דבר ראשון שלא שוחרר רק בארה"ב אלא גם בניוזילנד ואוסטרליה, עובדת על כל מחשב, ומאפשרת לשחק, הסיבוך הוא רק עם פרטי התשלום, דבר שאפשר בכיף להתגבר עליו. אני קניתי תמשחק מארה"ב והוא עובד ללא כל תקלות, בקשתי מקרובים שישלמו לי על חצי שנה וזהו, יש לי חשבון פעיל, אחרי חצי שנה אם אני ירצה לשחק אני ישנה את פרטי החיוב לשלי, וישלם בכ. אשראי שהונפק בארץ. למי שאין קרובי יכול להכניס כתובת אוסטרלית ופרטים של כ. אשראי בין לאומי, דוגמת מאסטרקארד, או דיינרס ולשחק בכיף.

פורסם
  • מחבר

כמה טעויות כואב לי כבר הראש  :kopfpatsch:

א) "המוצר צפוי להשתחרר במהלך פברואר 2005" זה כאילו כתוב שם? :bash:

ב)לא,וגם עם כן:

המשחק יצא לחנויות אך ורק בגרסתו האמריקאית, אשר חסומה לשחקנים מחוץ לגבולות צפון אמריקה. שחקנים ישראליים חייבים לחכות לגרסה האירופאית.

שוב פעם,זה כתוב למלא  :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ג)"המוצר צפוי להשתחרר במהלך פברואר 2005" זה כאילו כתוב שם? :bash:

קורא=קורה, אלא עם כן אתה קורא ספר.

מוחרות=מוכרות.

1) si-nom אם אתה לא יודע בבקשה אל תגיד זה שכתוב שזה יצא במהלך 2005 לא אומר שום

2) מאיפה אתה יודע freak רוצים שכולם יקנו מהם אז הם אומרים את זה שלא תקנה את זה מחנויות אחרות...

3) מאיפה אתה יודע???

4) סתום תפה אם אתה לא יודע

dogma... אתה משחק בשרתי europe? עם הגירסה האמריקאית? איך תשלם עוד חצי שנה לא הבנתי?

יש לעוד אנשים איזה מושג על המשחק או שיכול לענות על שאלותי??

פורסם

אין עדיין שרתי Live אירופיים למשחק.

Dogma משחק, ככל הנראה, על השרתים האמריקאים - כמוני. עד כמה שאני יודע אין עדיין תאריך יציאה רשמי לגרסה האירופאית, אבל השמועות מסביב אכן אומרות שהדבר יקרה רק בסיבות פברואר. אם אתה לא יכול לחכות עוד חודש-חודשיים (למרות שכבר חיכית שנתיים  ::)), אתה יכול כמובן לשחק בגרסה האמריקאית. כל שעלייך לעשות הוא כאמור להרשם באמצעות כתובת אוסטרלית, ולאחר מכן גם לא תזדקק לכרטיס אשראי שכן תוכל להשתמש ב-Game Cards.

עריכה: שכחתי לציין כי אין הבדל מהותי באיכות המשחק שאני חווה לבין מה ששחקן אמריקאי חווה (לכן מי שדאג מפינגים גבוהים בגלל ה-'מרחק' אין לו על מה. מה גם שהמשחק שחיק לגמרי גם בפינגים גבוהים).

פורסם

אין עדיין שרתי Live אירופיים למשחק.

Dogma משחק, ככל הנראה, על השרתים האמריקאים - כמוני. עד כמה שאני יודע אין עדיין תאריך יציאה רשמי לגרסה האירופאית, אבל השמועות מסביב אכן אומרות שהדבר יקרה רק בסיבות פברואר. אם אתה לא יכול לחכות עוד חודש-חודשיים (למרות שכבר חיכית שנתיים  ::)), אתה יכול כמובן לשחק בגרסה האמריקאית. כל שעלייך לעשות הוא כאמור להרשם באמצעות כתובת אוסטרלית, ולאחר מכן גם לא תזדקק לכרטיס אשראי שכן תוכל להשתמש ב-Game Cards.

עריכה: שכחתי לציין כי אין הבדל מהותי באיכות המשחק שאני חווה לבין מה ששחקן אמריקאי חווה (לכן מי שדאג מפינגים גבוהים בגלל ה-'מרחק' אין לו על מה. מה גם שהמשחק שחיק לגמרי גם בפינגים גבוהים).

וואלה ומתי שיצא הגירסה האירופאית תוכל לשחק באירופה או שאתה חייב לשחק בגרסה האמריקאית?

ועוד דבר מאיפה קניתה את הגירסה האמריקאית? ואיך אתה משלם? אפשר לשלם בכרטיסים של הארץ כמו visa וכאלה?

פורסם

לפי הנסיון שלי עם הבטא של המשחק אין שום בעייה לשחק מהארץ בשרת אמריקאי ואפילו הפינגים סבירים בדרך כלל (לפחות סבירים בשביל משחק כזה אם זה היה CS אז זה ממש לא היה סביר)

לא נראה לי שאפשרי יהיה לעבור שרת מאמריקאי לאירופאי אבל זה לא כזה קריטי

מה שכן אתה צריך כתובת אמריקאית אני נתתי את הכתובת של המשרד האמריקאי של העבודה שלי

פורסם

וואלה ומתי שיצא הגירסה האירופאית תוכל לשחק באירופה או שאתה חייב לשחק בגרסה האמריקאית?

ועוד דבר מאיפה קניתה את הגירסה האמריקאית? ואיך אתה משלם? אפשר לשלם בכרטיסים של הארץ כמו visa וכאלה?

בליזרד אכן הודיעו שיהיה ניתן לעבור שרתים ברגע שתצא הגרסה האירופאית (מה שמראה כמובן שכל 'הפרדת המכירות בין היבשות' היה לסיבות כלכליות בלבד), אבל אני כנראה אדבוק בשרתים האמריקאים. קרא לי גזען - אבל אני מעדיף את האנשים שם  :P.

קניתי את המשחק מחנות אמריקאית קטנה ב-eBay, ובנוסף קניתי Game-Cards לחודשיים. אני כמעט בטוח שאתה יכול לשלם עם Visa, כל עוד אתה נרשם עם כתובת אוסטרלית - אבל אני לא מתחייב כי אני אישית לא ניסיתי.

פורסם
  • מחבר

לפי הנסיון שלי עם הבטא של המשחק אין שום בעייה לשחק מהארץ בשרת אמריקאי ואפילו הפינגים סבירים בדרך כלל (לפחות סבירים בשביל משחק כזה אם זה היה CS אז זה ממש לא היה סביר)

לא נראה לי שאפשרי יהיה לעבור שרת מאמריקאי לאירופאי אבל זה לא כזה קריטי

מה שכן אתה צריך כתובת אמריקאית אני נתתי את הכתובת של המשרד האמריקאי של העבודה שלי

וואי מאיפה עכשיו אני משיג כתובת אמריקאית?? אני יכול סתם לכתוב או חייב אמיתי?

בליזרד אכן הודיעו שיהיה ניתן לעבור שרתים ברגע שתצא הגרסה האירופאית (מה שמראה כמובן שכל 'הפרדת המכירות בין היבשות' היה לסיבות כלכליות בלבד), אבל אני כנראה אדבוק בשרתים האמריקאים. קרא לי גזען - אבל אני מעדיף את האנשים שם :P.

קניתי את המשחק מחנות אמריקאית קטנה ב-eBay, ובנוסף קניתי Game-Cards לחודשיים. אני כמעט בטוח שאתה יכול לשלם עם Visa, כל עוד אתה נרשם עם כתובת אוסטרלית - אבל אני לא מתחייב כי אני אישית לא ניסיתי.

אתה יכול להביא לי חנות בבקשה? ותאמת גם אני מעדיף את האנשים שם... ישראלים הם לא האנשים הכי טובים שיש... איך אני יכול לקנות game cards? מאיפה היה לך כתובת שוב?
פורסם
  • מחבר

לחנות - לחץ כאן

לכתובת - חפש ב-לחץ כאן

אחי לא עזרת הרבה את ebay.com אני מכיר והבנתי משם קניתה אבל דיברת על איזה חנות על השאלה השניה איך אתה יכול לקנות game cards לא עניתה ואת google ברוך השם אני מכיר גם כן...ומשם לא ידעתי איך להשיג כתובות בארה"ב תודה רבה באמת חחח...

אני עדיין מחפש אולי תשובות לשאלות שלי בבקשה

פורסם

הנחתי שאתה מכיר, אני סתם נוטה להיות ציני לעיתים.

בכל מקרה, הרמז שניסיתי להעביר הוא חפש. רשום באיביי WoW, ותעבור על הדברים. רשום בגוגל מלונות/מסעדות/ספר טלפונים באוסטרליה/אמריקה ותמצא לך כתובת, לא כל-כך מסובך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים