פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים יש ברשותיSapphire Radeon 9800 Pro 128mb, 256 bitוהקירור עליו נורא עלוב, מאורר קטן של Ati, עם צלעות קירור עלובות ביותר.ואני רוצה מערכת קירור מעולה, שתכלול גם צלעות קירור טובים.שתהיה התקנה פשוטה, בלי להסתבך עם גריז תרמי, ולכלוך מיותר.ושהמערכת תהיה שקטה, ואיכותית.הגעתי עם הקירור סטוק ל 398-core360-זכרונותואני רוצה לעלות הרבה מעל זה.בקשר לתקציב, עד 150 שקל.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים arctic 3 לדעתי , גם שקט מאוד וגם יעיל מאוד, היה לי כזה על ה 9800 שלי, פשוט מצויין, לזיכרונות תוכל לקנות גופי קירור מתאימים.ההתקנה של ה arctic פשוטה מאוד לטעמי אבל בכל החלפה של הקירור המקורי תיהיה חייב לנקות את המשחה הטרמית הישנה ולמרוח חדשה, סיבוך זה לא.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים arctic 3 לדעתי , גם שקט מאוד וגם יעיל מאוד, יש לי כזה על ה 9500 שלי, פשוט מצויין, לזיכרונות תוכל לקנות גופי קירור מתאימים.ההתקנה של ה arctic פשוטה מאוד לטעמי אבל בכל החלפה של הקירור המקורי תיהיה חייב לנקות את המשחה הטרמית הישנה ולמרוח חדשה, סיבוך זה לא.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים מחבר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2044משהו כזה?הממ, מה השיטה היעילה ביותר לנקות משחה טרמית?ואיך מורחים אותה באופן יעיל?תודה
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2044משהו כזה?הממ, מה השיטה היעילה ביותר לנקות משחה טרמית?ואיך מורחים אותה באופן יעיל?תודהכן בדיוק כזה.תן לכרטיס לעבוד, כבה את המחשב חכה מספר דקות, פרק את גוף הקירור שהמשחה שעל הליבה עדיין תיהיה חמה (לא רותחת) קח אלכוהול ותוריד אותה (כמו בתמונה).אתה תקבל משחה חדשה, מרח אותה בנדיבות (זה לא מעבד אל תמרח שיכבה דקה) ותרכיב את ה arctic[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים אני אישית משתמש ב-VGA silencerהוא די זולאבל אתה מקבל די הרבה ממנוהוא סוחב את החום של המעבד הגרפי בצורה מאוד טובהוהצעהבכדי שהכרטיס עצמו בכלל לא יתחמם יותר מדיתשים היטסינקים על הראםלי אין סינקים אבל יש לי אותוואם נאמר אתה נוגע בראמים בכרטיסשהם עדיין מאוד חמיםאבל מעביר את האצבעות קרוב מאוד למעבד עצמוהחום מופחת שם בצורה דראסטיתעולה רק 115 אבל מומלץ ביותרעדיף אפילו על ה ATI silencer 1 שיש לו בעיות התקנה פיזיות על הכרטיס ( צריך לחתוך חלק ממנו כדי שהוא יתיישב בצורה נורמלית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.