פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים תיראו מה עשיתי בפיפא רמה ראשונה אבל מבול של שערים לפי דעתי אף אחד לא עשה את זה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים העודף אגו שלך ממשחקי מחשב (:) לא נותן לך סיבה מוצדקת לדאבל פוסטינג... וכדרך אגב אני ממליץ לך לנסות לחפש לך יריב בפורומים כמו גיימר, יש שם יותר אנשים שמשחקים בסגנון פיפא רוב הגיימרים בHW עשו לי רושם של שחקני CS וכו (משחקים מורכבים וחכמים יותר מסתם לרוץ אחרי כדור :-X)
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים מחבר צודק הכי אני רואה אתה חורש פה בפורום כאילו אתה חיי פה מה זה כל התגובות שעשיתה בכמה שנים זה זה ניראה כמו חיים שלמים עשיתה את זה
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים מחבר וכדי לעשות תוצא כזאת תאמין לי שאתה לא רק צריך לרוץ אחרי כדור וCS ממש לא משחק של חשיבה ממש לא אבל ממש לא
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים וכדי לעשות תוצא כזאת תאמין לי שאתה לא רק צריך לרוץ אחרי כדור וCS ממש לא משחק של חשיבה ממש לא אבל ממש לא CS SUX ואהבתי תחתימה שלך
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים sergey_k - זאת הפעם המליון שאני מזהיר אותך בקשר להקפצות!פעם הבאה אני כבר לא יזהיר(תנסה לחשוב לבד למה אני מתכוון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.