פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים רשימת חומרה ותוכנה:PC - WIN XP PRO SP2 כרטיס WIFI בחיבור USB תוצרת LG דגם LW2100Uמחשב נישא - WIN XP HOME SP1 כרטיס רשת פנימי BRODCOMהבעיה - לא מצליח להקים רשת אלחוטית בין ההPC למחשב הנישא בשום דרך ואופן.אחד לא רואה את השני ובדרך כלל הסמן הקטן של התקשורת מסומן בX בשני המחשבים.אילו פעולות יש לבצע בכל מחשב כדי ליצור רשת בינייהם כולל שיתוף אינטרנט ומדפסת המחוברים לPC?
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים מחבר בPC כן והפייר וואל של SP 2 כבוי אבל במחשב הנישא לא רואים שום רשת כך שאני לא מגיע לשום אד הוק .מה אני צריך להגדיר בנישא בכדי לראות את הרשת של הPC?בהתקנה של כרטיס WIFI בPC הוצאתי הדפסה של נתונים המשמשים להחיבור מחשבים נוספים אבל מה אני עושה עם זה?יש שם - NETWORK NAME NETWOORK KEY ועוד.
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים מחבר כן, עכשיו 2 המחשבים מראים שיש תקשורת וכי הם מחוברים לאותו שם רשת שהגדרתי ובשניהםהגדרתי חיבור אד הוק אבל בכל מחשב לא רואים את המחשב השני ברשת.יש רעיונוות?
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר נו ? מה הבעיה של הפורום הזה?אני ממש מתחנן לעזרה ואיש לא מוכן לנדב מידע או הכוונה איך להקים רשת פשוטה .מה צריך לעשות כדי שמישהו יעזור פה????
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים לקרוא את חוקי הפורום ולהפנים אותםהקפצת דיונים אסורהאני אישית נמנע מלענות על דיונים כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.