עבור לתוכן

יציאה מהכרטיס מסך?!

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שאם היה לך את התקציב והתשתית לא היית מתגד לשחק בפלסמה.

פורסם

תקציב בעיקר :lol:

אבל זה לא ריאלי...

לעומת זאת היו שם מסכי פלזמה בגודל של מסכי מחשב - לא הבנתי למה לבזבז עליהם כסף...

פורסם

אההההההההההה החלק הראשון של הדיון משגע אותי, אז כדי להבהיר.

מישהו שאל אם יראו דברים יותר טובים בטלויזיה, ואז מישהו ענה לו שכן כי הרזולוציה תיהיה יותר גבוהה. ואז אני אמרתי שהוא טועה.

פורסם

blablabla .....יש כאלה בפורום שמחברים את הפלזמה החדישה שלהם..blablabla...

למי בפורום יש פלסמה?

סליחה על התגובה המאוחרת..

לBIODEMO..

פורסם

איזה גודל?

פורסם

הגודל לא קובע... :P

43" של טושיבה

נקנתה לא מכבר בגלל שהfujitsu (גם פלסמה 43") נשרפה בדליקה

פורסם

דבר ראשון - רק לפיוניר יש מסכים של 43" כמדומני.

דבר שני - היא Nec 42MP3, הדגם החדיש שלהם, בסוף העדפתי אותו על פני הטושיבה.

דבר שלישי - המחשב עוד לא מורכב ומחובר אליה.. אררר חסר לי כבל DVI. וספק שני בשביל המחשב. הממ ומארז למוד שלי...

חוץ מזה נראה לי שזה יהיה דיי מגניב למשחקים.

זה אומנם רזולוציה 852x480, ויש מסכי פלסמה של 1024x1024 בגודל 42", אבל לפי הסבר שקראתי עדיף לסרטים את זאת בעלת הרזולוציה הנמוכה יותר. בגלל שבשביל להגיע ליותר פיקסלים המסך יצטרך לעשות upscale לתמונה ובעצם יצטרך לשנות אותה מה שיגרום לתנועות מהירות ועצמים זזים בטח להיראות דיי מעצבן לפעמים, מצד שני זה יותר טוב בשביל מחשב, לשימוש כמו תמונות ואינטרנט.

אבל השימוש של המחשב שמה יהיה יותר למשחקים ומוזיקה, ואולי גם בתור דיוידי נוסף אם האיכות תהיה יותר טובה מהרגיל.

בכל מקרה היא מסוגלת להציג עד 1600x1200 בשביל המחשב.

פורסם

עזוב אותך סרטים... לשחק DOOM3 במסך 42 HDTV זה חויה!

במיוחד עם סאונד כמו שבחדר שלך..

פורסם

תריצו משחקי אמולטורים על טליווזיה בגודל 29 ותראו את ההבדל...חוויה אדירה.

פורסם

הקצב רענון של הטלוזיה הוא דראק...לכן אין לך טעם לחבר את המחשב שלך לT.V

פורסם

מה אתם משוגעים למה למישהו ירצה לחבר את המחשב שלו לטלויזיה (חוץ מאלה שיש להם פלסמה וזה עושה חשק אני יודע)

אני רוצה לעשות ההפך! לקחת את הממיר ולחבר אותו למחשב שלי!!! ואז יהיה לי גם וידאו בעצם וגם טלויזיה וזה גם יהיה שטוח....

וחוץ מזה ניסיתי כבר פעמיים לחבר מחשב לטלויזיה ובשתי הפעמים האיכות תמונה ממש לא טובה ויש בעיות גודל..... בקיצור לא ממש נעים זה נחמד רק אם באים חברים והסרט לא עולה על VCD בקצור לדעתי בזבוז זמן....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים