עבור לתוכן

שגיאה בפריימ 95

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד ברטון 2600@1916mhz

אני כרגע באוברקלוק איתו ל-2137Mhz עם מתח 1.71-1.72 לוח אם epox 8rda3+

בהרצת פריימ אני מקבל שגיאה תוך חמש דקות בערך,מה הבעיה פה אני צריך להוסיף מתח?זכרונות 400mhz geil value

2.5-3-3-6 עם מתח אוטומתי אני חושב שהוא נותן בערך 2.7.

תודה לעוזרים

פורסם

כן אחי עוד מתח יפתור את הבעייה

פורסם
  • מחבר

אתה לא חושב שזה קצת?מה בנוגע למתח של הזכרון?כרגע הוא על אהממ איך אני בודק את זה?

פורסם

הגייל שלך יכול להגיע ל200 בלי לגעת במתח תעלה את המתח למעבד

פורסם

שמור על יחסים סינכרוניים (1:1) שהזכרונות יעבדו באותו הFSB כמו המעבד.. הם יכולים לסחוב גם 210-215 בלי תוספת מתח (הסטוק שלהם זה 2.6, הם יכולים לספוג עד 2.8 בערך..)

שמור על טמפרטורת מעבד טובה, כי גם חימום יתר יכול לגרום לכשל בPRIME, ותוסיף מתח בנתיים רק למעבד (שתגיע לבאסים גבוהים, מעל 220, יכול להיות שתצטרך להוסיף מתח גם לצ'יפסט)

פורסם
  • מחבר

אני אפילו לא יכל להגיע ל-200 אתה מדבר על 220?

אגב המתח בביוס לזכרון הוא על auto אצלי על כמה לשים אותו???ואת התזמונים שמתי על optimal שיקבע לבד

על מתח של 1.85 לא הגעתי ל-200....

פורסם

אף אחד לא מבטיח לך שאתה יכול להגיע ל200 ב1.85 ואפילו 1.9V, כל מעבד זה אחרת..

בקשר לזכרונות אתה כרגע במצב סביר, נותן להם מתח סטוק (אל תגע בזה) ומשאיר אותם על תזמונים סבירים (גם בזה עדיין אל תגע)

יחס סינכרוני, שהזכרונות עובדים בFSB הכללי..

עם 1.85 לכמה הגעת במקסימום יציבות, ומה הטמפרטורוה שלך במאמץ מסיבי

פורסם
  • מחבר

כרגע עם מתח של 1.71-1.7 על 38 מעלות במאמץ 42,עם 1.85-1.9 אני בטח הורג את המעבד והגעתי בערך 192fsb-194

עריכה:במתח של 1.85 הייתי 44-45 במנוחה 49 מאמץ

פורסם

אתה לא ממש הורג את המעבד ב1.85, אתה יכול להיות רגוע ולהשאר בבאס הזה כל עוד הטמפרטורות סבירות

תעלה לאט לאט את הבאס תוך כדי שאתה כל הזמן על 1.85V, בלי להעלות ובלי להוריד, תראה מה המקסימום באס שאתה מגיע אליו בפריים

במקום שאתה מקבל ארור, תנסה לקרר את המעבד כמה שאפשר, תפעיל מזגן תכוון הרבה מאוררים וכולי.. בשביל לבודד את התופעה של כשל בגלל טמפרטורה גבוהה מידי (:

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

בעע הבאתי לו מתח של 1.9 הוא עלה ב-200fsb אבל הוא לא היה יציב בכלל....עזוב כנראה נדפקתי עם המעבד אם הייתי יכל להחליף אותו מאיזושהי סיבה בכיף

..........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים